Clinique Airbrush Concealer


Am visat mult timp la acest produs mai ales dupa ce l-am vazut in nenumarate clipuri ale Lisei Eldridge pe Youtube, unde ea il recomanda cu mare caldura.Si de parca Lisa n-ar fi fost de ajuns, si Paula Begoun il recomanda ca fiind un produs foarte bine formulat. Deci vorbim despre un concealer de calitate cu incrediente bune....trebuia sa-l am!
L-am cumparat acum mai bine de o luna si l-am folosit in fiecare zi. Acum a venit timpul sa-l studiem:


Imi place designul tip creion care il face usor de folosit si transportat. La unul din capete se gaseste o pensulica pe unde iese produsul. Pentru a-l folosi este necesara invartirea celuilalt capat pana observi ca pensulica are destul produs( atat cat vrei sau e necesar). Aplicarea se face direct cu acesta pensula,iar datorita acestui mod de dozare poti controla cat produs folosesti,fara sa-l irosesti. Practic si econom!
Textura este usoara, undeva intre cremos si lichid: destul de lichid pentru a se intinde usor fara a insista, dar si cremos incat sa ofere acoperire.Dupa ce il aplic,eu prefer sa-l intind cu degetele si rezultatul este foarte bun, aspect natural.
Ofera acoperire buna a cearcanelor si in acelasi timp si luminozitate. Am avut zile bune dar si destule zile proaste in care cearcanele imi ajungeau pana la barbie:)), iar acest produs a fost salvarea mea. Datoria efectului iluminant ajuta la camuflarea pungilor de sub ochi si da acel aspect de ochi odihniti. Il aplic in stilul Kim Kardashian, adica acel V , iar rezultatul este un fel de lifting non-chirurgical:). Tenul pare mai luminat,mai intins,mai odihnit.Este nevoie de putin produs pentru a acoperi bine intreaga zona de sub ochi.


Nu se strange in ridurile fine de sub ochi,nu are acel efect cakey. L-am purtat intreaga zi,chiar si in zilele caniculare si a facut fata cu brio.
Rezistenta indelungata.,nu are nevoie de retusuri,reaplicari, rezista de dimineata pana seara. Nu este necesar sa-l fixez cu pudra.Se gaseste in 3 nuante: Fair(01),Medium(02) si Neutral Fair(04). Eu il am in Neutral Fair si se protriveste perfect cu nuanta tenului meu.1,5 ml de produs,desi pare putin garantez ca nu se termina repede;)valabilitate 2 ani.
Pret 108 lei in Sephora.
Este unul dintre cele mai bune concealere folosite pana acum. Cu siguranta il voi recumpara si il recomand cu caldura. Daca aveti drum prin Sephora, macar incercati-l!



7 comentarii:

  1. hmm, interesant produs! eu m-am ferit de el pt ca stiam daca-i bun sau nu si am zis sa nu dau banii si sa nu-mi placa :d cu siguranta o sa-i dau o sansa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmina macar incearca-l in magazin si daca iti place te intorci in alta zi dupa el:). N-ai nimic de pierdut;)

      Ștergere
    2. o sa-l incerc, chiar m-ai facut curioasa.

      Ștergere
  2. Pana acum nu l-am folosit, dar poate il voi incerca.

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum i-am spui si Cosminei mai sus: n-ai nimic de pierdut daca il incerci...ba din contra,s-ar putea sa-ti placa:)

      Ștergere
  3. scuze ca sunt off topic, vroiam sa te intreb cand mai dai comanda la paula's choice?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bineinteles. vreau sa dau peste 2 saptamani. da-mi mail si vb:)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter