Lush - Snake Oil


Numai eu stiu cate sperante mi-am pus in acest produs! Am aflat de el prin intermediul Youtube-ului (da,iar Youtube-ul:P) unde cateva domnisoare il laudau a fi un produs divin, cu ajutorul caruia au scapat de coji,matreata si scalp iritat. Am intrat in fibrilatie numai la auzul acestor cuvinte si tare m-am bucurat cand l-am gasit disponibil pe site-ul Lush Romania.

Descrierea oficiala:
Am denumit produsul nostru vegan Snake Oil , deoarece este un leac cu adevarat miraculos pentru scalpuri cu matreata uscata. Este destul de simplu: uleiurile volatile de menta, din arbore de ceai , lavanda si cateva ingrediente naturale secrete ucid bacteriile care provoaca probleme, iar unturile hidrateaza scalpul indepartand caracterul uscat. Adio matreata! Se maseaza scalpul uscat, inainte de spalare, se lasa sa actioneze 20 min si apoi se utilizeaza sampon si balsam in mod normal

L-am folosit inainte de fiecare spalare pe decursul ultimei luni, timp in care am tot asteptat sa vad rezultate cat de mici. Rezultate care nu si-au facut simtita prezenta niciodata...o avea efect intarziat:P.

Sunt sigura ca ati intuit deja ca nu mi-a placut acest produs si nu-l recomand,din urmatoarele motive:
-Modul de aplicare foarte enervant. Arata ca un sapun,dar de fapt este un ulei solid si pentru aplicare trebuie sa-l freci intre palme pana te umpli de ulei pana la coate:)). Dupa aia incepe aplicarea propriu-zisa,care este o adevarata provocare pentru ca nu e deloc usor sa-ti introduci palmele uleioase in par fara sa risti sa-ti rupi vreo 400 de fire. Bineinteles ca mai mult il aplici pe par decat pe scalp (asa cum se recomanda), distribuit oricum,numai uniform nu (mult produs la suprafata si deloc in interior unde e practic imposibil de ajuns/ intins).

- Mirosul! Are un miros ingrozitor si pun pariu ca nu e de la lavanda si menta din compozitie...ci de la "incredientele naturale secrete", mama lor stie ce-or fi de miros atat de urat. Dar nah, baba la frumusete rabda iar eu nu fac exceptie,prin urmare am suportat mirosul cu stoicism timp de 20 de minute la fiecare utilizare.

- Aplicarea ca aplicarea, spalarea e adevarata aventura! Dupa 2 samponari parul meu tot uleios era si nu dadea semne de revenire. Pe timpul tratamentului mi se si ingrasa mai repede iar acest lucru nu m-a incantat deloc!

-Si dupa atata chinuiala si indurare cu aplicarea,spalarea si mirosul, macar de-as fi vazut vreun efect...ei bine nu! Nu a avut absolut niciun efect! Mi-am rupt 1000 de fire de par, m-am umplut de ulei urat mirositor, m-am chinuit sa-l scot apoi din par, si toate astea...degeaba! Matreata,cojile si mai ales mancarimile inca sunt la locul lor:(.

Desi Lush este un brand care mie imi inspira incredere, imi pare rau sa o spun dar nu recommand acest produs. Nu am avut niciun beneficiu in timpul utilizarii desi imi pusesem mari sperante in el. Poate nu mi se potriveste mie,cine stie...voi l-ati incercat?
Pret- 29,80 lei.

PS: In prezent folosesc Selsun Blue, recomandat de Alina. Bineinteles ca va beneficia si el de un review...pozitiv sper!


13 comentarii:

  1. chiar ieri am avut ferestra 2 ore si am dat o fuga cu fetele pe lipscani si am descoperit magazinul lor. am intrat si noi dupa niste sapunuri si henna si am iesit cu mana goala si nasul traumatizant, e un miros oribil in magazin, a laborator chimic :)) nu am folosit nimic de la ei, dar nici nu ma simt tentata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mirosul din jurul stand-ului din Afi:) si produsele lor imi pare interesante. Problema mea este cu acest "sapun" ca nu si-a facut treaba deloc si faza cu "incrediente secrete" este cel putin bizara.

      Ștergere
    2. in Afi cand trec pe langa ei parca miroase a parfum de trandafiri, pe Lipscani zici ca esti intr-o hala :( eu nu ma simt tenta sa le incerc produsele, cum zici si tu, ingredientele secrete par dubioase rau

      Ștergere
  2. Selsun Blue voiam si eu sa iti recomand. Iubitul meu a incercat o gramada de remedii naturiste, de la farmacie de la cele mai ieftine la cele mai scumpe si numai cu Selsun Blue a reusit sa scape de cojite.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa aibe efect si la mine si mai ales pe termen lung. So far,so good. Ma frumos:)

      Ștergere
  3. Incearca si lotiunea cu petrol de la Gerovital. E impotriva caderii parului dar la mine a avut efecte minunate asupra scalpului. Ca recomandare de folosire: cu o seringa mica iei 3 ml de produs si il aplici punctual pe scalp (o sa simti o atingere rece acolo unde ajunge solutia pe scalp, asa stii cat sa aplici si unde). E o metoda eficienta de a pune orice lotiune in par (fara dischete de vata care absorb mai mult de jumatate din produs). Evident ca seringa se foloseste fara ac :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit-o si nu m-a ajutat deloc:((. Multumesc totusi pt recomandare:-*

      Ștergere
  4. Toate uleiurile volatile mentionate de tine(ei) sunt de fapt iritanti pt scalp, nu-i de mirare ca nu te-a ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu ai reusit sa scapi de cojitele si mancarimea enervanta, iti recomand sa iti pui in masca de par, ulei de rozmarin. E bun antiseptic, antiinflamator etc. Eu am reusit sa dau gata mancarimile si matreata uscata intr-o saptamana. E pe fond nervos aparuta afectiunea, dar se poate rezolva rapid. Pune 4-5 picaturi de rozmarin, si folosesti masca normal. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am reusit sa scap cu ajutorul lui Selsun:D. Insa informatia ta e pretioasa si-ti multumesc frumos ca ai impartasit-o cu noi!! Sigur voi incerca reteta ta, daca voi mai avea probleme:).

      Ștergere
  6. Daca nu ai reusit sa scapi de afectiunea asta, iti recomand 4-5 picaturi de rozmarin, puse in masca ta de par. Las-o sa actioneze cu 2 minute in plus fata de obicei, si clateste parul normal. Rozmarinul e bun antiseptic si antiinflamator, si hraneste totodata pielea scalpului. Intr-o saptamana ar trebui sa vezi rezultate. Eu asa am reusit sa scap :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cata dreptate ai!! Intradevar Selsun este foarte bun! M-a scapat de probleme:D. Pacat ca nu se mai gaseste:((

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter