Ultimele achizitii Iherb.com

Ma numesc Andreea si sunt dependenta de Iherb! Nu, n-am nevoie de ajutor, nu e o dependenta nociva. Decat pentru saracul meu portofel care trece prin momente traumatizante in fiecare luna: golire instantanee in timp record, ca ma mai apoi resuscitari inutile repetate obsesiv. Mda, nu e tocmai placut...
Insa este foarte placut (si sanatos) sa cumperi produse pline de incrediente benefice si suplimente la preturi accesibile:). Prin urmare, recunosc plina de regrete (sau nu:P), ca agonia portofelului meu nu este nici pe departe sfarsita:)).
Sa revenim la ultimele achizitii:

Natural Beta Carotene- pastile pentru ochi. Va povesteam aici ca cele cu Luteina nu m-au impresionat prin urmare am decis sa le dau o sansa acestora. Voi reveni cu review peste ceva timp:). Pret foarte bun, cantitate mare.

Rhino Chewable Vitamin C and Echinacea- Pastilute masticabile cu vitamina C si Echinaceea perfecte pentru perioada asta a anului. Au gust bun, aroma de capsune si sper sa aibe si efect. Pretul este mai mult decat bun, momentan nu se mai gasesc pe stoc dar sunt sigura ca le vor aduce curand.


Lotiune de corp pentru piele normala,uscata sau sensibila, recomandata ca fiind un produs bine formulat la un pret excelent. Mi-am ales varianta mare (907g) si momentan nu pot spune decat sa hidrateaza bine si se absoarbe repede in piele. Si in cazul ei voi reveni cu un review peste ceva timp.


Jason Natural body wash- Glowing apricot
Gel de dus cu caise, recomandat de Georgiana. Miroase apetisant si nu usuca pielea. Din pacate pompita este ciobita (multumita doamnei de la posta) insa am avut noroc si nu s-a pierdut mult produs, iar in final am reusit sa-l fac sa functioneze. Ca si lotiunea de corp, este un produs bine formulat, cantitate mare (887ml) la un pret imbatabil! (doar 10,42$)



Si bineinteles mult iubitele pensule Real Techniques:).
Mi-am comandat o a 2-a Shading Brush, pentru ca prima mi-a placut atat de mult si am zis ca trebuie sa am 2...poate chiar 3 pe viitor:P.

Si Fine liner Brush pe care nu am folosit-o inca. Sunt totusi increzatoare ca va fi la fel de buna precum suratele ei:).


Dupa cum vedeti nu am ales foarte multe produse si asta din cauza celor 2 "butoaie" mari "(lotiunea de corp respectiv gelul de dus) care cantaresc mult si stiti bine ca Iherb impune limita de greutate pentru transportul ieftin. 
Daca sunteti la prima comanda puteti folosi codul UDO545 pentru a obtine reducere de 5$ la comenzile mai mici de 40$, si 10$ la comenzile mai mari de 40$.
Sper sa v-am deschis apetitul pentru comenzile Iherb si va astept cu drag in grupul celor dependenti:)).
Va pup!

20 de comentarii:

  1. M-ati innebunit cu gelul de dus cu caise, nu mai pot de curiozitate :)) Data viitoare imi iau si eu niste suplimente alimentare, gata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul miroase minunat si e cremos,lasa pielea moale,moale:D. Imi place mult,mult si ti-l recomand!! Asa sa faci:-*

      Ștergere
  2. Iti doresc sa te bucuri de ele cat mai mult! :) Asa-i ca gelul de dus miroase super fain? Eu l-am convins si pe boyfriend sa-si ia (pe principiul ca are aproape 1 litru si costa cat 2-3 geluri Nivea la 200 ml) :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OMFG!! Iti raman vesnic indatorata pentru produsul asta:D. N-am cuvinte cat de mult imi place, iar la pretul asta...mai bun nu exista:D

      Ștergere
  3. Ce ne mai tentezi!Ti-ai luat produse misto, imi fac cu ochiul pastilutele cu vitamina C si gelul de dus :) Am primit si eu prima comanda iherb saptamana trecuta si sunt extrem de incantata, mai am doua comenzi pe drum, am intrat si eu in clubul dependentelor de iherb. E nevoie sa comanzi o data ca nu te mai opresti :D
    http://lasuetacunicole.blogspot.ro/2012/11/prima-mea-comanda-iherb.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar ai grait:)). Chiar da dependenta:P. Insa una buna, avand in vedere ca suplimentele sunt la jumtate de pret fata de cele de la noi,iar majoritatea produselor contin numai incrediente bune. La cat mai multe comenzi;)

      Ștergere
  4. Nebunie curata, iherb-ul asta :). Sa le folosesti iubita! Lotiunea si gelul de dus vor ateriza la un moment dat si in baia mea, presimt, au facut prea multi pureci in wishlist :)

    RăspundețiȘtergere
  5. gel de dus cu caise...mmmm..vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place foarte mult blogul tau si pentru ca as vrea sa fiu la curent cu postarile tale iti propun sa ne urmarim reciproc (daca vrei,bineinteles)http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place blogul tau si pentru ca vreau sa fiu la curent cu postarile tale ,iti propun sa ne urmarim (daca vrei,bineinteles) http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. In cat timp ai primit comanda si unde a ajuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, am primit-o in 2 saptamani si a ajuns la posta normala.

      Ștergere
    2. :( smiorc....a mea a plecat in 20 oct si pana acum nu a aparut. Cred ca voi ramane fara pensulele mele de la Real Techniques.

      Ștergere
    3. eeee, hai sa fim optimiste. Am auzit la unele fete ca au primit coletul dupa o luna,deci nu e exclus sa apara;)

      Ștergere
  9. Eu am pus comanda in 18 octombrie si ar trebui sa-mi iau gandul :( Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti spun si tie ce i-am spus si Ioanei mai sus, au fost fete care au primit coletele dupa o luna..chiar mai mult. Nu-ti pierde speranta, poate ajunge:)

      Ștergere
  10. Buna, am 2 pensule Real Technique de vanzare(Powder si Blush brush) noi, in cutie. Daca esti interesata sau stii pe cineva interesat, te rog sa-mi scrii la adresa nomoredaruma@yahoo.com. Merci mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu momentan iau o pauza de la pensule:P. Insa poate una dintre cititoarele mele este interesata si te va contacta:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter