Noul Double Wear


(formula veche- stanga, formula noua- dreapta)



Va povesteam in urma cu ceva timp( aici ) despre marea mea descoperire in materie de fonduri de ten: Double Wear de la Estee Lauder. Era cel mai bun fond de ten incercat pana atunci (dar si cel mai scump), imi indeplinea toate dorintele (de la matifiere , la acoperire si pana la rezistenta), ce sa mai, eram absolut si iremediabil indragostita de el.
De atunci a trecut mai bine de 1 an. Intre timp am testat mai multe produse, m-am documentat mai bine, am inceput sa fiu mai pretentioasa, sa-mi cunosc mai bine tenul si nevoile lui. Imi place sa cred ca am evoluat! 
Un lucru insa a ramas neschimbat: sunt in continuare indragostita de Double Wear! 
In urma cu cateva luni va anuntam cu surle si trambite ca l-am cumparat din nou, intr-o nuanta potrivita pentru iarna. Il am si pe cel vechi in continuare (are valabilitate 2 ani) si-l folosesc cu succes insa nuanta este putin mai inchisa, potrivita mai degraba pentru vara. Eram incantata nevoie mare, ca nah, e fondul de ten preferat si eram convinsa ca merita investita ( 206 lei nu e o suma de care sa nu-ti pese).
Numai ca fericirea mi-a fost de scurta durata! Inca de la prima aplicare am observat ca ceva nu este in regula. Prietena mea a ramas uimita cand i-am spus ca port Double Wear, nu-i venea sa creada, tenul meu nu arata ca de obicei. Dupa inca 2-3 aplicari si un search pe Google am dezlegat misterul: au schimbat formula!!
De fapt, lasati-ma sa va spun, au schimbat intreaga formula...au schimbat fondul de ten cu totul!
Cateva "detalii" (asa cum probabil le-au considerat cei de la Estee Lauder din moment ce-au gandit ca se pot lipsi de ele in formula noua):

- Noua formula are finish semi-mat. What?? In primul rand ce e aia semi-mat? Pai ori e mat ori nu e. In al 2-lea rand Double Wear era faimos pentru capacitatea lui de a tine sebumul in frau intreaga zi si pentru finish-ul perfect mat. Lasand asta la o parte, eu n-am vazut nici macar acel semi-mat. La 2-3 ore de la aplicare tenul luceste ingrozitor. 

- Originalul (veche formula) rezista pe ten si 24 de ore (testat personal) si arata natural in tot acest timp. Fara sa se transfere pe telefon sau haine, fara sa oxideze. Ce s-au gandit ei: e prea bun, hai sa-l stricam un pic!! Un pic mai mult as spune eu! Cel nou se imprima pe absolut orice, chiar si pe mana daca-ti atingi fata. De rezistat, rezista destul de mult insa nu pot spune ca dupa 6 ore cu el pe fata tenul meu arata extraordinar.

-Un alt punct in care m-a dezamagit noul Double Wear este ca nu are acel finish natural cu care ma obisnuise fratele lui mai mare. Nu pot spune ca e faionos sau nu se aplica uniform, insa va scoate la inaintare orice cojita existenta pe fata. Am impresia ca-mi usuca fata indiferent cat de multa crema hidratanta as aplica inainte. 

-Si de parca cele de mai sus n-ar fi fost de ajuns...au distrus si acoperirea!! Era cunoscut printre fondurile de ten cu cea mai mare acoperire!! Asta era si motivul principal (pe langa finish natural,rezistenta,etc) pentru care femeile il cumparau. Pentru ca aveau in el un aliat de nadejede care le facea tenul sa para perfect.
Fetelor trebuie sa ne cautam un alt aliat, cel in cauza a fost "upgradat" de inamici probabil, altfel nu-mi explic cum de-a iesit un asemenea fiasco.

Un lucru insa a ramas la fel: pretul! Bineinteles el se pastreaza intodeauna, neschimbat, ba poate chiar si putin marit...nu strica!
Va spun sincer, noul Double Wear este fara doar si poate dezamagirea anului 2012!
Prin urmare fetelor, daca va doriti Double Wear cascati bine ochii sa nu va alegeti cu noua varianta, nu se ridica deloc la nivelul celei originale. Vestea si mai proasta este ca vechea formula nu se (va) mai produce,deci nu puteti pune mana pe el decat cu muuult noroc. Poate e vreunul uitat in stoc la Sephora...

Nu sunt rea de fel si nu obisnuiesc sa fac knockout un produs cu atat de mare usurinta, insa pe cuvantul meu ca nu exista asemanare intre cele doua. Sunt produse de aceeasi companie, au acelasi nume, totusi sunt TOTAL diferite. Pacat,mare pacat!


PS: Aceasta a fost postarea cu numarul 300!! Va multumesc ca-mi sunteti alaturi si sper sa ajungem impreuna la cea cu numarul 1000:D. Voi incerca sa fiu mai constanta in postari, sa-mi fac timp mai mult, sa reusesc sa aduc review-uri cat mai folositoare. Va multumesc ca-mi demonstrati in fiecare zi ca munca mea nu e in van! Sunteti cei mai importanti, fara voi nu as fi facut nimic, absolut nimic si va asigur ca fiecare comment, fiecare like, fiecare follow conteaza enorm pentru mine!
Va multumesc!

49 de comentarii:

  1. Am vrut si eu sa il cumpar, chiar sambata asta insa oferta era foarte proasta la nuante, iar ce gasisem se blenduia graznic de greu,c red ca nu mi se potriveau mie :(

    Daca am incercat cel nou sau cel vechi, nu stiu insa sa spun, dar la ce prost erau aprovizionati as tinde sa cred ca era cel vechi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei au lasant noua formula in mai multe nuante (22 cred),insa in magazine nu le au pe toate:(. Ori a fost cel nou si erau prost aprovizionati (si asa se explica), ori era varianta originala (apropo, unde ziceai ca ai gasit?:D) si testerele erau deschise de mult si evident vechi.

      Ștergere
  2. LA cat mai multe postari ...eu stiam de acest fond de ten de la tine si chiar ma tenta dar nu as risca noua varianta...Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana!! Nu,nu...fara formula noua, daca tot dau un ban, da-l pe ceva bun:)

      Ștergere
  3. Ah, iti inteleg perfect entuziasmul pentru formula veche, la fel de indragostita sunt si eu de Double Wear, sunt de parere ca e cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat, in consecinta nu-mi vine sa cred ca i-au schimbat formula, mi se pare ridicol. Adica era un fond de ten aproape perfect!

    Intr-un fel anume ma bucur totusi, macar pentru faptul ca l-am scos de pe lista, era prea scump ca sa mi-l pot permite, insa prea bun ca sa nu visez la el.. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona sunt perfect de acord cu tine: era aproape perfect! Ce naiba a fost in capul lor nu-mi explic:(. Daca ai noroc sa-l mai gasesti in varianta veche, merita investitia pe deplin...insa sansele sunt mici:(.

      Ștergere
  4. Bine ca ai postat un update in privinta acestui fond de ten. Stiam cat de incantata erai de el si mi l-am trecut si eu pe o lista de dorinte alaturi de cel de la Lancome Teint Idole Ultra 24h, mai ales ca eu am nevoie de un fond de ten matifiant, care sa aratae cat mai natural si sa reziste pe fata. Pana la urma cred ca va ramane Lancome.
    Felicitari pentru cele 300 de postari! La cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-a ajutat review-ul meu, mai ales daca te scutesc sa chelltui degeaba niste banuti. O sa incerc si eu Lancome-ul, ca m-ai facut curioasa:). Lasa ca gasim noi unul la fel de bun ca Double Wear...trebuie!!
      Multumesc frumos:-*

      Ștergere
    2. Am avut eu variantele Lancome, amandoua. Daca esti interesata de acoperire, nu l-as recomanda. Plus ca oxideaza si de matifiere nici nu e vorba.
      Plus ca amandoua variatele au alcool in compozitie.
      Sper ca nu ti-am taiat elanul, e doar parerea mea personala :(

      imi pare rau de DB. Eu am acum Even Better de la Clinique si ma inteleg ok cu el...

      Ștergere
  5. La mai mare pentru postari! Cat despre Double Wear, cred ca mergea sintagma if it's not broken, don't fix it.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana!! Spune-le asta si celor care au venit cu geniala idee:(

      Ștergere
  6. Folosesc si eu Double Wear-formula veche... incerc sa-l termin caci in vara expira... Cu acest fdt am o relatie de...love-hate. Imi place ca-i matifiant si ca-i rezistent la transfer...insa in cazul meu finish-ul rar mi s-a parut natural (poate nu am descoperit tehnica de aplicare corecta). Din acest motiv si datorita faptului ca nu are pompita recipientul, nu mi-a fost mereu drag sa-l aplic...

    Acum, citit de noua formula, imi dau seama ca acesta, in format vechi este un fel de... Holy Grail :) Iar acum parca imi pare rau ca-l termin... :))

    Merci ca ai impartasit cu noi impresiile despre noul DW. Pretul nu este chiar accesibil si... sa-l iei cu mari sperante si sa constati ca nu face mai nimic bun, ar fi o "lovitura" grea... :)

    Pe acesta l-ai testat cumva?
    http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=150883/Ever-matte-/Clarins/Liquid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offff, eu am noroc ca mai am 2 (cel vechi pt vara si inca unul cedat de o prietena). Eu il aplic cu pensula (F80 de la Sigma sau Buffing Brush de la Real Techiniques) si finish-ul este extrem de natural:).
      Mare pacat, imi venea sa-mi smulg parul din cap de nervi cand am constatat ca am cumparat altceva decat credeam.
      Nu am testat Clarins-Ever matte inca...este pe lista si-l voi lua curand,sper:). Nu va scapa nici el de review:)).

      Ștergere
  7. Ma bucur ca-l ai si pe el in vedere... Lisa Eldridge pomenea de el ca ar fi potrivit pentru tenul mixt/gras intr-un comment aici http://www.youtube.com/watch?v=Nbie1amOVRw&feature=em-uploademail
    Astept cu interes sa scrii despre el cand il vei testa.;)

    Ref la DW: Poate daca o sa combini noul DW cu un alt fdt puternic matifiant, o sa-ti mearga mai bine cu el... sau putina pudra translucida pe parcursul zilei aplicata in zonele problema ar rezolva problema matifierii, nu?
    Sau... pana la urma, scoate-l la vanzare... poate o pers. cu tenul normal/uscat este interesata de el.;)

    Merci ca ai precizat si cu ce ustensile il aplici. :) Am si eu pensula F80 care mi se pare ca absoarbe cam mult produs si n-am prea folosit-o... Acum il aplic cu pensula pt fdt de la ELF, care desi nu e cine stie ce dpv al calitatii, perii din nylon sau din ce-or fi :) parca nu retin mult produs...
    Uniformizez eventualele linii lasate la aplicare prin miscari de tamponare tot cu pensula sau cu varful degetelor... doar asa reusesc sa-l aplic.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, tot la Lisa am auzit si eu de el si mi-a trezit curiozitatea:). Intentionez sa-l cumpar si destul de curand, daca il prind si la oferta cu atat mai bine:D.
      Alt fdt mai puternic matifiant decat vechiul DW nu cunosc si am incercat sa le combin dar tot nu m-a multumit:(. Pudra matifianta oricum aplic, daca nu as aplica as luci probabil din primele secunde:)).
      Nu il vand pentru ca il folosesc pe timpul zilei atunci cand nu trebuie sa ajung in niciun loc important (gen cumparaturi,banci,treburi si intalniri de rutina):P. Asa fac economie la cel vechi ca nah, odata terminat...nu mai am de unde sa-l procur si e un aliat de nadejde:D.
      Ciudat, F80-ul mie nu mi se pare ca absoarbe produs si aplic 4 fdt diferite cu ea. Si chiar daca ar absorbi...cat de mult produs poate sa se iroseasca? Eu sunt multumita de ea, suntem prietene bune si rezultatul arata bine:).

      Ștergere
    2. *Ah, Deea, ai testat cumva fdt. mai nou de la Max Factor: Facefinity All day Flawless 3 in 1?
      Imi face cu ochiul..:) si mi-am propus sa-l iau. Nu cred ca este rezistent la transfer, dar din cate am mai citit online, pare usor matifiant, potrivit tenului mixt... we'll see. :)
      *La mine in oras nu am Sephora :(, as fi testat si acel fdt de la Clarins de care te intrebam... *hmm... pana una-alta, nu fi supi cu DW daca spui ca ai gasit o modalitate de a-l folosi, cu atat mai mult cu cat mai pastrezi din formula veche pentru acele zile cand ai nevoie de rezistenta si finish impecabile. ;)
      *Acum am vazut ca este a 300-a postare! wow! f. frumos! Felicitari si la cat mai muuuulte! :)

      Ștergere
    3. AAAAA, mi-ai adus aminte de el. Am 3 mostre primite acum ceva timp de care am uitat complet:)).Maine il pun la treaba si revin in cateva zile cu primele impresii;).
      Multumesc mult!! Te pup!

      Ștergere
    4. Mostre? suuuper! Abia astept sa citesc impresiile tale despre el, caci îi dau "tarcoale" de ceva vreme. :)) Imi plac atat textura,cat si recipientul din sticla, cu pompita.. dar mostre n-am gasit sa-l pot testa si pe ten.:( Pe mana, mi se pare foarte fin... mi-a placut. Iar intre nuante, ai intre ce sa alegi: http://4.bp.blogspot.com/-DlzgDJ_IB_I/UHxKa9p0b0I/AAAAAAAAJdI/rGXinpNvByY/s1600/P1590259+a.jpg Cred ca mai sunt si alte nuante.
      Am zis sa-l iau... sper sa fie bun pentru tenul mixt. Ar fi primul meu fdt MaxFactor ever. :)
      Puuups!

      Ștergere
    5. ADA, da-mi te rog mail...urgent:)

      Ștergere
  8. Holy SH*T! Si eu am tot formula veche, indragostita iremediabil dupa ce am testat toate fdt posibile si acum ai bagat frica in mine! Ce o sa fac cand il voi termina????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact la asta ma gandesc si eu:((. Sper pana atunci sa gasesc unul cat de cat asemanator! Iti dai seama ca voi scrie despre el imediat:D

      Ștergere
  9. Util articol. Partea buna e ca macar nu mai visez la el. Totusi, inca sunt in cautarea fondului perfect! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu are rost sa-ti cumperi varianta noua. Cat despre fdt perfect...eu il gasisem, acum o voi lua de la capat:(.

      Ștergere
  10. L-am avut si eu acum 2 ani si intradevar merita si ultimul leut insa m-am reorientat catre Revlon Colorstay, mi se pare destul de asemanator. Oricum pacat ca au schimbat formula, nu prea inteleg insa de ce (era destul de bine vandut, acum cu siguranta vor scadea vanzarile). Pupici si felicitari pentru postarea cu numarul 300!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea nasoala la Revlon este ca la noi se gasesc putin nuante si din pacate niciuna nu mi se potriveste:((. In afara de problema nuantei, a facut treaba buna si am fos multumita de el. Ma gandesc serios sa-l comand de pe ebay:).
      Claaar vor scade vanzarile si poate asa isi vor da seama de greseala facuta...poate readuc varianta veche:D. Speeeer!
      Multumesc mult:-*

      Ștergere
  11. Si eu imi doresc sa ajung sa iti citesc postarea 10000.
    Pacat, daca au stricat formula.:(

    RăspundețiȘtergere
  12. La cât mai multe postări înainte! Te pup și keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  13. eu sunt indragostita de pudra Double Wear.pana acum cea mai rezistenta pe tenul cu probleme.fondul de ten l am incercat acum ativa ani dar nu mi mai amintesc cum e...intre timp folosesc ivatherm-nu acopera asa bine dar nu intra deloc in pori si nu incarca fata.La cat mai multe postari si mulmumim de feedback/Diana Cluj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra DW nu am incercat-o, dar sunt sigura ca e la fel de buna precum fondul de ten (cel vechi:P). Ivatherm este un fond de ten ok si daca iti merge bine cu el, cu atat mai bine:D.
      Multumesc:-*

      Ștergere
  14. Voi va laudati fondul de ten si eu sunt disperata ca nu imi gasesc unul pe masura tenului meu "ciudat" si gras. Am incercat fondurile de ten (Chanel, Bourjois, Mayballine) cu baza de machiaj si fara dar toate arata foarte rau pe fata mea :)), se strang, se scurg si mi se sterg de pe fata. Sunt de-a dreptul disperata, mai am de incercat Diorskin si L'oreal infallible. Chiar acum m-am uitat in oglinda dupa 6 ore si m-am speriat de-a dreptul, cred ca la fel si colegii mei :D. In cazul in care aveti sugestii pt mine astept raspuns :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am spune sa incerci DW, insa nu stiu daca il vei mai gasi in varianta veche...merita totusi sa te uiti dupa el, poate ai noroc;)

      Ștergere
  15. Răspunsuri
    1. OMFG!! La mine era umpic:)). Asa-mi trebuie daca nu recitesc inainte sa public:))

      Ștergere
  16. Ai scris mai sus in postare acest cuvant de 2 ori.
    Citez: "... hai sa-l stricam umpic!! Umpic mai mult as spune eu!" ... si nu stiu ce inseamna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da...l-am gasit:)) si l-am corectat. Habar n-aveam ca e in postare,am stat sa caut. Am scris-o in toiul noptii,in graba si evident n-am recitit-o dupa...my fault!!

      Ștergere
  17. ce fond de ten este DW ca am cautat pe net si nu gasesc :D sau paote nu am inteles eu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  18. nu am apucat sa testez DW,termin acum un tub de Estee Lauder Maximum Cover.Nu stiu cum e in comparatie cu DW dar teoretic ar trebui sa-l bata la acoperire si rezistenta...doar ca nu mai e disponibil in ambalajul in care il am eu...i-or fi schimbat si astuia formula >:P .Off,tocmai cand vroiam sa incerc si eu DW...ma gandesc acum ca MAC Studiofix fluid,Chanel Perfection Lumiere sau YSL Teint Resist ar fi variante bune...ai incercat vreunul dintre ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa-ti spun, da un search pe google si vei afla imediat daca au schimbat si formula lui Maximum Cover...sper ca nu!! Mda, DW nu se merita sa-ti iei...Mac mi-e teama sa incerc pentru ca am auzit multe fete care s-au pricopsit cu ceva cosuri de la ele,iar tenului meu cu tendinte acneice atat ii mai lipseste:(. Chanel nu cred ca are vreun fond de ten cu acoperire maxima...sau poate ma insel eu? YSL suna promitator, merita sa ceri 1-2 mostre:D

      Ștergere
  19. vsi, ce o fi fost in capul lor!? :( si ce incantata erai de el asta toamna cand mi-ai zis la telefon despre el :( parea un fond de ten care-si merita banii,acum nu cred ca l-as cumpara si il vroiam :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Formula veche isi merita pe deplin banii! Habar n-am ce a fost in capul lor dar tare as fi curioasa sa aflu:P. Nu merita sa arunci banii pe formula noua...eventual poti cere o mostra la Sephora si te convingi:))

      Ștergere
    2. mai bine ma orientez spre altceva.... m-ar tenta un lancome, parca mi l-as lua de ziua mea, dar inca nu ma simt pregatita sa dau atatia bani :))

      Ștergere
    3. Am aflat cat de calitativ e fondul de ten la inceputul anului 2013. Cum bugetul nu mi-a permis sa il cumpar de indata, m-am mai informat. Cautand culorile originale, pentru ca in Sephora au o paleta redusa de culori, am mers pe site-ul oficial al producatorului. TOATE DOAMNELE se plang de calitatea noului fond de ten. Prin urmare... trebuie cautat altceva. [Dia]

      Ștergere
  20. N au schimbat nici o formula nimic!

    Nu mai scrie daca nu stii despre ce vorbesti! Induci oamenii in eroare!

    Sunt doua tipuri diferite din poza pe care o prezinti tu mai sus!

    Mergi la Douglas si intreaba, poate o sa te convingi!

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am interesat foarte bine inainte sa vorbesc, v-as multumi daca v-ati interesa si dvs inainte de a ma acuza.
      M-am interesat prin mail direct la Estee Lauder, Nu stiu ce v-au spus la Douglas, dar nu este adevarat. Formula veche s-ar putea sa mai existe INCA pe piata, pentru ca nu s-au vandut stocurile (asa cum banuiesc ca se intampla si la Douglas, de le au pe amandoua).
      Dupa ce vor termina stocurile, numai formula veche va fi disponibila.
      Si daca tot ati gasit la Douglas. poate ne spuneti si noua in ce oras si unde se gaseste magazinul sa mergem sa ne cumparam.
      O zi buna!

      Ștergere
    2. Am vrut sa zic ca numai formula NOUA va fi disponibila (m-am incurcat in formule):P

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter