Rihanna inspired Outfit

Este sambata noaptea,ceasul arata ora 00:00, iar eu sunt sechestrata la domiciliu! Nu va ganditi ca-s pedepsita sau bolnava, sau mai stiu eu ce motiv...nu! In seara asta sunt dadaca pentru Mura:P. Am un catel tare rasfatat care nu suporta sa stea singur noaptea, iar ai mei parinti au fugit miseleste la un "ceai dansant". Nah Andreio, daca ai vrut patruped...
Nu-mi amintesc cand am petrecut ultima sambata seara acasa, insa trebuie sa recunosc faptul ca putina odihna nu mi-ar strica. Mai ales ca maine (duminica) ma trezesc cu noaptea-n cap sa plec la serviciu:(. Numai odihnita n-o sa fiu avand in vedere ca e deja trecut de miezul noptii, dar ce mai conteaza?

Si pentru ca somnul lipseste cu desavarsire iar altceva nu prea e de facut, am zis ca e momentul potrivit sa prezint outfitul din seara de Revelion.
Aaaaa, nu v-am spus....Revelionul l-am "petrecut" la Arenele Romane. Cu alte cuvinte am imbinat utilul cu placutul, adica distractia cu munca. Partea buna este ca am inceput anul facand bani:)).

Ideea outfit-ului mi-a venit cand din intamplare, am dat peste aceasta poza a Rihannei. Am recunoscut imediat perechea de dresuri (de care sunt tare,tare mandra) si m-am gandit ca as putea face ceva asemanator. Am vrut ceva sexy si provocator insa fara a fi vulgara. Am gandit un outfit potrivit pentru club insa suficient de special pentru seara de Revelion. 
Eu sunt de parere ca mi-a iesit (am primit si ceva complimente) iar ciorapii mei au atras cu siguranta atentia (nu stiu daca intr-un mod pozitiv sau negativ,depinde de gusturi). Voi ce ziceti?



Pantaloni scurti,bluza,curea- H and M
Dresuri- Asos
Botine- New Look
Accesorii- Meli Melo
Ceas- Fossil 




30 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Hehe si daca iti spun ca pantalonii i-am luat acum 2 saptamani la reducere cu 40 ron,ce zici?:P Ma bati tare?:))

      Ștergere
  2. Mie imi place tinuta. Esti o frumoasa. Eu inca sufar dupa perechea mea de ciorapi. Aveam si eu asa, doar ca aveau inimioare in partea de sus, nu linie. S-au rupt, asa ca trebuie sa imi iau altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pacat:(. Daca vrei, stiu eu de unde iti poti lua o pereche fooooarte asemanatoare cu cea pe care o am eu,doar ca sunt drepti sus (nu in "valuri") si au o linie pe spate si una pe fata. Cu 30 lei:D!!

      Ștergere
    2. Intra pe escapadefashion.ro si ii gasesti acolo:). Uite si link: http://www.escapadefashion.ro/Interfaces/ItemsDetail.aspx?groupID=422

      Ștergere
  3. Awww, pretty curlie girl! Foarte fain outfiul!
    La multi ani, draguto!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult tinuta, dresurile arata genial! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place tinuta ta.
    Ciorapii sunt bestiali.
    Imi poti spune de unde i-ai cumparat ?
    Nu de alta ,dar vreau si eu.
    Te pupacesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe astia i-am luat de pe Asos.com. Din pacate momentan nu mai au pe stoc (mai vroiam si eu o pereche:P) insa daca vrei ceva asemanator, stiu de unde iti poti lua;). Te pup!

      Ștergere
  6. Esti tare draguta. Nu port eu ciorapi asa, dar tie iti vin prea bine si pantalonii imi plac mult.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mai mult decat outfitl original al Rihannei. Pe ea tinuta arata camvulgara. La tine chiar mi-a placut cum a iesit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. super fain outfitul!!! si tu esti frumoasa foc, ador cum iti sta parul!!pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiii,multumesc!! Buclele sunt facut cu noile mele bigudiuri electrice:D.Voi face un review cu mai multe poze si explicatii caci sunt MINUNATE!:D.
      Te pup!

      Ștergere
  9. Esti o papusica,Andreea! iti sta f bine cu acel machiaj... iar outfit-ul este interesant, in special dresurile :P dar intre toate, bluza si ceasul imi plac in mod deosebit. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Ma bucur mult ca-ti plac si iti multumesc inca o data pentru frumosul compliment!:-*

      Ștergere
  10. Imi place la nebunie cum iti sta, ciorapii sunt super de efect :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac la nebunie ciorapii...super outfit :*

    RăspundețiȘtergere
  12. You sexy thing! Arati bestial, tinuta e si ea foarte faina.

    RăspundețiȘtergere
  13. arati foarte bine <3 ciorapii aia chiar dau un aer foarte sexy!

    http://happyminibug.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt lesinata dupa dresurile tale, am mai vazut pe cineva si ma intrebam daca as avea curaj sa port?! Cred ca da, mi am raspuns tot eu, dar doar primavara-toamna, ca eu iarna sunt ca un urs :)) Nu ti-am zis ca esti buna, nu? :)) ESTI!!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter