Bigudiuri electrice Remington Fast Curls

Am revenit!! Ma simt putin vinovata ca am neglijat blogul timp de 3 saptamani, insa am fost foarte bolnava si jur ca n-am fost in stare nici sa ma dau jos din pat, dar mite sa gandesc postari:(. 
Tot raul spre bine, acum mi-am revenit si prin urmare imi reiau activitatea caci tare dor mi-a fost de voi!
Astazi va povestesc despre dragele mele bigudiuri electrice de la Remington. Le-am primit in dar de la Mos Craciun, care stia ca visez de mult la ele! Timp de 3 luni le-am tot folosit iar acum va prezint parerea mea si cateva tips-uri pentru bucle perfecte si rezistente!


Remington Fast Curls KF40E:
-20 bigudiuri de 3 marimi: 6 mari (30 mm), 10 medii (25 mm) si 4 mici (20 mm).
-miez de ceara pentru o pastrare indelungata a caldurii 
-invelis ceramic cu turmalina (la atingere seama cu catifeaua) care asigura o manuire usoara, dar si protectie firului de par impotriva agatarii acestuia de bigudiu.
-conditionare ionica cu efect anti-static
-capete reci
-incalzire rapida, indicator luminos



Cum le folosesc:
-le pun la incalzit pentru 20-25 de minute. Am vazut pe youtube/citit in instructiuni ca e de ajuns sa le lasi 10 minute. Am incercat asa, dar nu erau suficient de fierbinti. Prin urmare recomand sa stea in priza timp de 20 de minute!
- le deconectez de la priza si incep sa le rulez in par.
-incep sa le aplic din crestetul capului inspre ceafa, mai intai cele mari,apoi cele mijlocii, lasandu-le la urma (daca mai este cazul) pe cele mici.
- in instructiuni se recomanda sa le tii pana la 30 de minute. Va spun un secret: dupa 30 de minunte abia daca se vor observa buclele:)). Mai ales daca aveti parul lung! Prin urmare eu le tin 1 ora, uneori chiar si 1 ora jumatate. Nu va speriati, nu va veti arde parul sub nicio forma. In timp,bigudiurile se racesc deci nu este niciun pericol. Stiu ca 1 ora pare mult timp, dar garantez ca trece repede, mai ales daca aveti alte activitati de facut (machiaj de exemplu) si vor rezulta bucle perfecte.
-cand le dau jos,incep de jos in sus iar operatiunea nu dureaza mai mult de 5 minute.Trec putin degetele prin par si gata!
-nu uitati sa aplicati protectie termica inainte si fixativ dupa;).


Iar acesta este rezultatul:

Desi nu pare, este o metoda rapida de ondulare a parului. Le tii 1 ora in par, insa in acest timp poti face orice alta activitate fara sa stai cu gandul la ele, fara sa depui practic niciun efort. Riscul de ardere a firului de par este aproape inexistent! Sunt de 100 de ori mai safe decat un ondulator!
Buclele-mi rezista 2 zile fara probleme. 

Online costa 169 lei si le puteti achizitiona de aici si aici.
Sunt tare incantata si multumita de ele!
Le-ati incercat? Ce parere aveti?

33 de comentarii:

  1. Nu le-am incercat dar imi place foarte mult rezultatul:)eu folosesc de obicei ondulatorul sau placa...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o metoda mai buna de ondulare si mai safe pentru par! Trece-le in wishlist, n-o sa-ti para rau!;)

      Ștergere
  2. eu le am pe alea mari de la Remington, ies bucle mai lejere cu ele. Acum incepe sa-mi para rau ca nu le-am luat pe astea :< .Imi place mult cum ti-au iesit buclele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o felicit pe prietena mea ca le-a ales pe astea (oricum cica doar astea erau dispoibile in magazin atunci) caci avand parul lung nu cred ca mi-ar fi iesit ceva cu cele mari.Multumesc!!

      Ștergere
  3. Iti sta foarte bine cu parul ondulat :)
    Am si eu bigudiuri ,prima data a iesit o nebunie in parul meu :))
    Maine e a 2-a incercare :)
    Pupicei.
    Ma bucur ca te-ai facut bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:-*!!
      Nu uita, tine-le 1 ora ca sa faca treaba buna;). Astept pareri maine:D. Te pup!

      Ștergere
  4. Am si eu aceste bigudiuri, dar le folosesc rar din cauza timpului indelungat de utilizare. Tin minte ca cineva mi-a lasat la vremea respectiva un comentariu cum ca în 10 minute termini de pus, scos și aranjat parul cu ele,dar ca nu stiu eu sa le folosesc. Eu le tineam în jur de 20 de minute, dar buclele erau foarte dese si se scurta considerabil lungimea parului. Așa că deseori apelez la ondulator ori la placa pentru a-mi face bucle, chiar daca bigudiurile electrice sunt mult mai blande cu firul de par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,trebuiesc tinute mai mult in cap, dar in acelasi timp poti sa faci orice altceva...ele isi fac singure treaba:). Decat sa stau 30 de minute in fata oglinzii cu ondulatorul in mana, prefer sa stau 1 ora cu ele in cap, timp in care ma machez,ma imbrac,etc.Parerea mea... Poate le mai dai o sansa:)!

      Ștergere
  5. Am si eu bigudiuri exact ca ale tale, mie din pacate nu mi tin buclele ...nici macar o ora daca nu ma dau cu fixativ....:( am parul moale si firul subtire...probabil de asta,
    esti o norocoasa, iti sta super :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si eu dau cu fixativ si deloc putin:).Cand ai bucle fixativul e cel mai bun prieten...deci foloseste-l cu incredere! Pana la urma trebuie sa-l faci sa reziste macar o zi;). Multumesc:-*

      Ștergere
  6. Si eu le am, ca visam ca o nebuna la ele, dar eu cred ca nu stiu sa mi le pun, desi si eu le tin in priza cel putin 20 de minute si in cap in jur de 40-50 de minute, pentru ca ma doare capul ca atarna greu, plus ca am parul subtire si uneori mi se vede cum a fost prinsa clama...tie iti ies bestial, parca n=ar fi aceleasi bigudiuri:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand rulezi parul pe bigudiu incearca sa o faci cat mai vertical si apoi sa prinzi clama. Nu stiu daca sunt foarte clara in ce zic, dar asa nu-ti vor mai ramane urme. Ideea e ca zimtii clamei sa fie cat mai aproape de radacina.La inceput am patit-o si eu:P.
      Nu te lasa pagubasa, mai incearca si sigur iti va iesi super:D!

      Ștergere
  7. Ador rezultatul, iti sta f fain cu bucle! Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine arata buclele. Si eu ma gandeam sa mi le cumpar dar nu stiam daca merita. M-ai convins ca sunt foarte bune si o sa le pun pe lista mea :P
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc placa pentru bucle, dar imi place cum ti-au iesit tie si daca zici ca nu ataca nici chiar asa parul...suna bine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa folosesc placa cat mai putin posibil. D-asta mi-am dorit bigudiurile astea, ca nu ataca asa rau parul:)

      Ștergere
  10. Hmmm, acum când îți văd buclele alea, parcă aș vrea și eu păr lung din nou :)) Arată super bine și o oră e un fleac, așa cum ai spus și tu, în timpul ăsta poți face o grămadă de alte chestii. Mă bucur că ți-ai revenit și că ai revenit :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee creste el inapoi;). Exact, e foarte simplu sa-ti faci bucle cu ele. Multumesc:-*

      Ștergere
  11. Le am de 2 ani, si le folosesc cu placere de fiecare data. Dupa ce le "montez" pe cap, le fixez cu o plasa de par , si-mi fac treaba linistita : ma machiez, ma imbrac, imi pictez unghiutele si gata! Le scot usor fara sa trag de ele, puntin fixativ si sunt ready to rock! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Îmi place rezultatul ! Arată chiar bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pot da parul cu spuma, apoi sa-l las sa se usuce si abia dupa aceea sa pun bigudiurile? Nu se strica bigudiurileAm un par moale si nu sta deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana bineinteles ca il poti da cu spuma inainte. Bigudiurile nu se strica, stai linistita! Eu uneori dau parul cu putin ulei (Moroccanoil) inainte de a-l pune pe bigudiuri...mai ales daca e proaspat spalat si se electizeaza rau.;)

      Ștergere
  14. Buna ziua,
    Exista si bigudiuri electrice Conice? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Remington eu 3 tipuri de bigudiuri electrice, uite aici: http://www.remington-style.ro/coafat/bigudiuri-electrice
      Conice nu am vazut, dar ar trebui sa existe si d-alea:).

      Ștergere
  15. Fetelor, stiu ca e un post vechi, dar datorita lui m-am convins ca vreau bigudiurile de la Remington cadou de Craciun. Acum am nevoie de voi din nou. Am incercat in toate felurile, dar buclele nu imi tin deloc. Dupa vreo 2 ore se lasa foarte tare, iar a doua zi daca perii parul, e perfect drept. Cum ma sfatuiti sa procedez ca sa tina mai mult? Altfel, ma gandesc serios sa imi schimb cadoul :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,sunt superbe intradevar, intra si pe la mine ,am un post asemanator cu aceeasi tematica
    P.S: cum sa te adaug in lista?sunt o bloggerita noua.

    RăspundețiȘtergere
  17. foarte faine bucle ,la ce pret sunt?

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu-mi imaginez viata fara aceste bigudiuri! Le folosesc de ani buni, am schimbat deja doua cutii, prima cred ca s-a ars ceva la ea ca nu se mai incalzeau. Si eu le tin mai mult, singura problema e ca, in timp, clema s-a rupt la toate. Eu am renuntat la marimea mare, folosesc doar cele mijlocii si mici (combinate din prima si a doua cutie). Si neaparat fixativ dupa coafare! Acum ma gandeam ca urmatoarele sa fie din modelul asta: http://www.dwyn.ro/ondulatoare-par/remington/44113-trusa-bigudiuri-remington-h9096-silk/?ref=shopmania&utm_source=shopmania&utm_medium=pricegrabbers&utm_campaign=Ondulatoare+par&utm_content=REMINGTON&utm_term=Trus%C4%83+bigudiuri+Remington+H9096+Silk. A mai folosit cineva?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter