Prima comanda StrawberryNet

Nici nu-mi amintesc de cat timp ma chinui sa dau o comanda pe StrawberryNet.com! Cred ca e mai bine de 1 an, de cand mi-am pus in gand sa dau prima comanda. Totusi, mereu au intervenit alte cheltuieli, alte cumparaturi online,alte oferte,etc.  Luna asta m-am mobilizat si am reusit in sfarsit,sa plasez comanda mult visata.
Acest site are o gramada de produse dupa care tanjesc, dar am reusit sa ma limitez la 2...cele mai dorite! Pe langa cele 2 produse comandate, am primit si 2 produse cadou: unul drept rasplata pentru prima comanda, al 2-lea pentru ca suma a fost mai mare de 25$.


Nars Blush- Lovejoy
Blush-urile Nars sunt cele mai laudate pe Youtube si de mult imi doream sa incerc unul. Sa vad cu ochii mei de ce sunt atat de apreciate si daca sunt intradevar atat de speciale pe cat se spune.
Mi-a fost tare greu sa aleg o nuanta (toate-s superbe), insa m-am oprit la Lovejoy pe care l-as descrie ca fiind un maroniu cu sclipici auriu. Este o nuanta subtila,perfecta pentru vara, dar mai ales pentru tenul meu masliniu. Cu siguranta ii voi dedica un review asa cum se cuvine:).
L-am gasit si la reducere, pret 109 lei.


BareMinerals-Multi Tasking Minerals SPF 20- Summer Bisque
Este un concealer mineral foarte laudat si recomandat de toate Beauty Gurus de pe Youtube! Poate fi folosit si ca baza pentru fardul de ochi. Folosit singur sau peste anticearcanul normal, promite ca ofera acoperire maxima a pungilor de sub ochi si a cearcanelor pentru timp indelungat. Acopera petele si alte imperfectiuni alte pielii.
Abia astept sa ma joc cu el si sa vad de ce e in stare:).
L-am achizitionat cu 79 lei.


Si cele 2 cadouri:


Calvin Klein- Tempting Glimmer Sheer Creme Eye Shadow
L-am primit cadou pentru prima comanda. Am ales nuanta Sheer Nectar, un mov-rozaliu cremos. Ma asteptam sa fie ceva mai deschisa culoarea, dar nu ma plang, imi place movul:).
Pret intreg- 63 lei


Korres- Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick
Este al 2-lea cadou, pentru ca suma comandata a fost mai mare de 25$. Am ales nuanta 25 Natural. 
L-am purtat ieri si deja pot spune ca-mi place. Ofera o senzatie de racoare pe buze, nu este lipicios,foarte pigmentat, culoarea este superba. Din pacate nu rezista prea mult pe buze. Totusi il mai supun la cateva incercari inainte sa dau verdictul final!
Pret intreg- 77 lei.


Cred ca am facut o afacere buna: am platit 188 lei si am primit 4 produse in valoare totala de 328 lei.
Coletul a ajuns in 10 zile si l-am ridicat de la posta normala, de care apartin.
Daca ati incercat unul dintre aceste produse nu ezitati sa-mi spuneti parerea despre el! Daca sunteti curioase de unul anume, lasati-mi un comentariu si ma voi stradui sa-i fac review cat mai curand:).

13 comentarii:

  1. Eu am deja 38 de comenzi in 2 ani si vreo 3 luni. Am devenit dependenta de Strawberrynet, nu prea mai cumpar din alta parte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt eu cu Asos.com:)). Sper sa nu fac obsesie si pentru StrawberryNet, ca dau faliment:P!

      Ștergere
  2. Să le folosesti cu plăcere ;) Imi plac produsele alese de tine,însă în general strawberry mi se pare un site supraestimat.Unele produse sunt ok,altele însă la supra pret.Important e că livrează peste tot gratuit si ne ajuta să punem mâna pe minunăţii precum Nars sau Bare Minerals

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ai dreptate, dar partea buna e ca mai mereu au oferte si daca esti pe faza poti sa iei produsul dorit la un pret foarte bun:).
      Si exact asa cum ai zis si tu, au brand-uri care la noi inca nu au ajuns (din pacate).

      Ștergere
  3. Abia astept sa ii faci review concealer-ului. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi spui?:P
      Am visat la el muuult timp si sper sa se ridice la nivelul asteptarilor! Cu siguranta ii voi face review:)

      Ștergere
  4. Da da, sa le faci reviez primelor 2 produse :D. Tot timpul au oferte bune si tentante, eu am o singura comanda la activ de care am fost foartee multumita; Camelia de mai sus m-a socat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut postare ta cu prima comanda si ai facut super afacere:)! Da,da review obligatoriu:P

      Ștergere
  5. Astept review la concealer :) Am auzit ca Bare Minerals e o firma buna, dar in Romania nu prea am vazut lumea sa vorbeasca de ea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Youtube este foarte laudat acest concealer si am mari sperante in cel priveste! Intradevar, nu prea se vorbeste/scrie despre acest brand...probabil si pentru ca nu se gasesc la noi:(.

      Ștergere
  6. Poti sa imi spui te rog cum alegi dintre cadourile oferite pt prima comanda? Pentru ca adaugand produsul la comanda (cu search dupa codul cadoului si adaugandu-l in cos) vad ca il pune cu pret cu tot, deci nu gratuit. Te rog raspune-mi cat mai repede pentru ca ma grabesc cu comanda. Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce pui produsele gratuite in cos, adaugi adresa de e-mail. Apoi ti se deschide cosul si inainte de chekout ar trebui sa-ti apara cu cost 0.

      Ștergere
  7. Romania 2015. Secolul 21. Internetul este accesibil tuturor. Informatiile sunt la indemana oricui. Si totusi...
    Voi inca mai credeti in zane sau Mos Craciun. Accesati orice pagina ale site-urilor producatorilor de cosmetice si comparati preturile de acolo cu cat platiti voi la strawberry. Incercati site-urile Tom Ford, Dior, Chanel, oricare! Cum credeti ca pot vinde atat de ieftin cei de la StrawberryNET??? Credeti ca sunteti speciale? Serios? Oare cate Caritas-uri mai trebuie sa existe in Romania ca sa nu-si mai ia nimeni teapa?
    In fine, produsele de la Capsuna.NET sunt facaturi. Iar daca cumva sunt originale, in mod cert sunt expirate! Cine crede altceva, ei bine, nu pot decat sa-i urez succes in viata. Si mult noroc.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter