Achizitii Cosmobeauty 2013

Nah,ca am fost si la Cosmobeauty! Am asteptat targul asta cu sufletul la gura si trebuie sa recunosc, m-a cam dezamagit! Ma asteptam la mai multi expozanti si brand-uri care se bat in oferte speciale si mega reduceri! Chiar si asa, nu am plecat de acolo cu mana goala...ba din contra. Am vizitat targul de 2 ori (ieri si astazi) si iata cu ce bunatati m-am ales:

Inglot m-a facut cea mai fericita fata de pe pamant! Visam de mult la fardurile si blush-urile lor si, cu siguranta n-am fost singura, caci standul lor a fost cel mai aglomerat dintre toate. Mi-a fost destul de greu sa-mi fac loc prin multimea de fete care testau in disperare produsele expuse. Odata ajunsa acolo, m-am lovit de alta problema: ce cumpar si ce las? Cum bugetul nu a fost nelimitat (mare pacat), a trebuit sa aleg si pe cuvant ca mi-a fost foarte greu! 
La final am plecat de acolo cu 2 blush-uri si 4 farduri + paleta de blush-uri (unde le-am "cazat" frumos pe toate).
blush- 24 lei/buc
fard de ochi- 24 lei/buc
paleta goala 4 blush-uri- 30 lei



N-am plecat cu mana goala nici de la stand-ul Orly! Stiti ca am o slabiciune pentru oje, iar oferta lor m-a uns pe suflet! Mi-am ales 5 oje la 10 lei (am ramas cu 3 dintre ele, caci una a ajuns la prietena mea si alta la mama:P) si una la 37 lei (din noua colectie de vara Mash Up).


 (de la stanga la dreapta: Sparkling Garbage (Mash Up),Secret Admirer, Crush on You si Heartbreaker)

Cei de la Complete Beauty m-au surprins placut cu oferta lor: farduri de ochi la 11 lei/buc. Cum aveam deja 2 mono-uri Parisax si stiam ca-s foarte bune, am mai cumparat 4 buc si o paleta pentru ele.Paleta a costat 20 sau 25 lei (nu-mi amintesc sigur). 



Cam astea au fost cumparaturile de vineri. Astazi insa m-am intors si am dat navala la stand-ul Milani,caci imi ramasese gandul la rujurile lor. Mi-am ales un ruj in nuanta Mandarina ( oranj vibrant,pret 18 lei) si un creion -gloss in nuanta Flashy (mov-rozaliu sclipicios, pret 25 lei).



Alte oferte demne de mentionat:
oje Color Club la 8,5 lei.


Produse Fudge la super preturi. Standul se gaseste la etaj. 


Aceasta a fost captura mea de la targ! Voi ce v-ati cumparat?
Desi sunt sigura ca mai toate ati vizitat deja Cosmobeauty, va amintesc ca este deschis si maine. Spor la shopping!

12 comentarii:

  1. vai, ce ma enervez, cat am cautat standul ala nenorocit cu fudge si nu l-am gasit nicicum, pana mi-am pierdut rabdarea. Din razbunare, mi-am luat niste produse chi :)) Da, Inglot a fost atractia targului, dar n-am avut rabdare la imbulzeala aia, oricum am auzit ca vor deschide in 2 luni magazin in Baneasa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fudge era la etaj, am dat peste el din greseala:P. Chi sunt foarte bune, sa le folosesti cu placere!
      Daca as fi stiut de la inceput ca vor dechide magazin si in Bucuresti, pe cuvant ca nu ma mai chinuiam in ingramadeala...dar asta e, nu-mi pare rau deloc:P. Te pup!

      Ștergere
  2. si iti dai seama ca in curand inglot deschide la baneasa? pupppppp

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invidiez grav pentru fardurile Inglot, mi-a ramas inima la paleta aia mare cu nuante neutre, zau ca le vreau pe toate! Sa le folosesti iubita si sa creasca unghia repede, ca sa ne mai arati notd-uri :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca le iei din Baneasa cand se deschide magazinul;). Pai o sa fac notd, dar cu unghiile mici...ca le-am taiat pe toate:)). Te pup!

      Ștergere
  4. ce faaaain, sper sa se intample acest eveniment in curand si in Brasov:))

    ai un blog award de la mine:))
    http://hannelore-gurbet.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca se vor orienta si catre Brasov cat de curand! Pe bune?? Multumesc!!:-*

      Ștergere
  5. Si mie mi s-a parut ca au fost cam putini expozanti. Mi-as fi dorit sa fie o gama mai variata si cu multe reduceri. :(
    Ne-am luat acelasi blush de la Inglot. :)
    Ce-mi plac ojele de la Orly!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact de blush iti spuneam si eu acum la postarea ta:)). Daaa, Orly e the best! Te pup!

      Ștergere
  6. Si eu as fi vrut sa fie mai multe firme, dar cand am ajuns la Inglot am uitat de toata lumea :)) Nu imi mai venea sa plec de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa e oja din Mash up, chiar am vazut azi un NOTD cu ea si m-am indragostit pe loc! SI fardurile Inglot, un deliciu, noroc ca am avut niste prietene bune care s-au dus pentru mine la Cosmobeauty, ca m-am ales cu niste chestiute f faine, tot de la Inglot. Presimt ca fac prapad cand deschid magazinul!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter