IL PASSO- Spring-Summer Collection



Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, va prezint noua colectie de primavara-vara IL Passo,care a fost lansata marti seara in Mall Baneasa.
In magazinul luminos si elegant, m-au intampinat zeci de perechi de pantofi,sandale si balerini. Va jur,pentru o clipa am crezut ca am ajuns in rai:P. A admirat absolut fiecare pereche si recunosc, am pus ochii pe 2 dintre ele!
Noua colectie este colorata,stralucitoare,eleganta si cuprinde modele si variante de incaltari pentru toate gusturile si varstele. De la balerini neon la sandale stralucitoare cu toc de 10 cm,de la pantofi clasici la platforme trendy, nu ai cum sa nu gasesti perechea cautata. Totusi cel mai mult si mai mult mi-au placut gentile! De diferite forme,dimensiuni si culori, majoritatea decupate, sunt perfecte pentru noul sezon! 
Cum vara ne bate la usa, sunt sigura ca mai toate suntem in cautarea pantofilor perfecti (frumosi si comozi in acelasi timp), sandalelor statement sau a balerinilor colorati, prin urmare, va sugerez sa nu ocoliti magazinul IL Passo;).






Geaca- Asos
Pantaloni- H and M
Geanta- H and M
Pantofi- Zara
Bluza- no name





9 comentarii:

  1. foarte stylish! ,or dupa pantofii tai! pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place noua lor colectie atat de genti cat si de pantofi. Si imi place outfitul tau de la lansare:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tari sunt pantalonii, au reusit sa ma pacaleasca. Era sa te intreb cum de ai slabit asa de rau? ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pantofi frumosi ai in picioare :X:X:X Adorabiliii

    :*

    Kisses

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa noua colectie, pantofii neon arata genial! :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter