Organizator cosmetice (ebay)

Tocmai m-am intors de la posta vamala cu noul meu organizator de cosmetice! Abia asteptam sa ajung acasa, mai ca-mi venea sa topai de fericire in masina! A fost prima comanda data pe ebay si sunt tare incantata! Stau si ma intreb de ce naiba nu mi-am facut cont paypal mai devreme si cum am reusit sa traiesc fara ebay:)). Da, ebay da dependenta!! Intre timp mi-am mai comandat cateva chestii dragute si ieftine, dar despre ele voi vorbi cand vor ajunge in mainile mele.
Momentan va prezint pretiosul meu organizator din acril. Visam la el inca de cand am descoperit Youtube-ul si  urmaream cum isi organizeaza americancele cosmeticele. Am cautat disperata si la noi, atat online cat si in magazine, dar fara rezultat!
Noroc cu ebay! Acolo se gasesc sute de astfel de organizatoare, de diferite marimi si forme. Trebuie doar sa-l alegi pe cel care-ti place!

L-am comandat pe 10 aprilie, pe 11 a plecat spre mine si a ajuns in doar 7 zile:). Pentru siguranta am ales sa comand de la un seller de top, care oferea preturi relativ mici in comparatie cu altii si free shipping. Cele 2 componente ale organizatorului au costat 29$. Gasiti aici toate modelele (inclusiv al meu), cu masuratori si  detalii.
Nu este foarte incapator, dar mi-e suficient momentan. A venit bine ambalat in cutie si punga cu bule....muuulta punga cu bule. Sertarasele sunt "dotate" cu acel material negru (habar n-am cum se numeste) pentru aderenta. Nu e lipit, poate fi inlaturat usor, insa mie imi convine de minune caci astfel sunt sigura ca produsele vor sta la locul lor.
 Mi-a fost teama sa comand unul mai mare (si mai scump) pentru ca era prima comanda si nu aveam siguranta ca-l voi primi, sau daca va ajunge la mine, ca va ajunge intreg. Cu siguranta imi voi comanda si unul mare acum, dupa ce m-am convins ca este totul ok.
Daca va doriti un astfel de oganizator, va recomand cu incredere acest seller. N-o mai lungesc, mor de nerabdare sa-mi aranjez cosmeticele in el, asa ca ma apuc de treaba! V-am pupat!





8 comentarii:

  1. ce fain e! mie inca mi-e teama sa comand de pe ebay, stiu ca voi deveni dependenta :D. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca vei deveni dependenta!! Sunt atatea lucuri faine si ieftine...

      Ștergere
  2. Arată chiar bine !
    Să-l folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi poti spune, te rog, daca ai mai platit ceva in plus fata de pretul afisat (29usd)? As vrea sa comand exact acelasi produs de pe ebay.com si l-am gasit la 17USD; parca mi-e greu sa cred ca doar atat ma va costa (scrie free shipping). Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter