Roberto Cavalli la Bucuresti


Ieri a avut loc deschiderea primului magazin Roberto Cavalli! Evenimentul a avut loc la Hotelul Marriott in galeria The Grand Avenue si a strans laolalta toate personalitatile mondene ale Bucurestiului si nu numai. De departe cea mai importanta prezenta a serii a fost insusi designer-ul Roberto Cavalli care a venit insotit de frumoasa Irina Shayk, model Victoria's Secret.
A fost o seara eleganta,plina de culoare,voie buna, outfit-uri stylish,oameni importanti si impozanti. 
Nu stiu daca va puteti inchipui cat de fericita am fost cand am primit invitatia! Intreaga saptamana am zburat pe norisori roz si singurul cuvant pe care l-am putut pronunta a fost,evident :Cavalli. Am exasperat-o pe maica-mea cu eterna intrebare "dar eu cu ce ma imbrac?" ,iar Flori (prietena mea) cred ca a fost la un pas de a ceda nervos din cauza sutelor de telefoane primite de la mine!
Nici nu mai conteaza,a meritat toata agitatia caci evenimentul a fost minunat, iar eu sunt extaziata ca am avut ocazia sa-l vad pe faimosul Cavalli in carne si oase!


Creatiile lui Cavalli sunt opulente,stalucitoare si rafinate. Le-am admirat pe toate ,n-am ratat niciun articol prezent din noul magazin. Mai jos am atasat poze cu cateva dintre preferatele mele. 







Dupa o saptamana intreaga de gandit si razgandit asupra outfit-ului, in final am ales aceasta salopeta vintage. Am vrut un aer glam,elegant, iar aceasta salopeta anii 80 mi-a oferit exact aceste lucruri datorita croiului si insertiei de material stalucitor din zona pieptului. Am asortat-o cu o pereche de sandale aurii, cluch negru si nemuritorul ruj rosu.



 Salopeta- Margot
Sandale- Asos
Plic- Meli Melo
Curea- H and M


Alaturi de Stella, Mihaela si Alexandra


19 comentarii:

  1. Esti o frumoasa, ca de obicei :X

    Te pup :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe creatiile fotografiate, iar tu te-ai ridicat la inaltimea evenimentului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elegante si frumoase toate!
    Imi place salopeta, buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai fost superba. Iti sta tare bine asa!:-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti foarte frumoasa,ti-am mai spus!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa si eleganta tinuta!:) Te astept si pe blogul meu, daca vrei, ne putem urmari reciproc sau "face schimb" de blogroll. Let me know! :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow! Asa cum ti-am mai spus: tu pui in valoare frumusetile pe care le cumperi ( inclusiv pe cele de la mine!).Esti foarte sic!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiii, multumesc!! Cu siguranta voi mai cumpara si alte minunatii de la tine:)!

      Ștergere
  8. Esti foarte frumoasa si eleganta! Imi place rujul rosu care merge de minune cu intreaga tinuta.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai aratat senzational, bravo! Pupici

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter