Sunny Weekend

Am profitat din plin de weekend-ul insorit ce tocmai a trecut! Din pacate, odata cu el a fugit si vremea frumoasa, dar nu-i bai, sunt sigura ca se va intoarce cu pasi repezi! 
Sambata dimineata m-am prezentat la evenimentul Stylish Woman Workshop, organizat de Business Woman. Am luat la cunostinta despre ultimele trenduri in materie de hair care, am admirat superbe rochii de seara si m-am infruptat din ciocolata delicioasa. Nu m-as supara deloc daca fiecare weekend ar debuta in acest fel! Mai ales ca m-am bucurat si de compania colegelor de breasla (blogger-ite). 
Bineinteles, n-am ratat ocazia de a face cateva poze in bataia razelor primavaratice.

 Rochie- Asos
Botine- New Look
Cardigan- TinaR


Dupa eveniment, am dat fuga repejor la expozitia felina SofistiCAT,care a avut loc la Sala Palatului. Am admirat numeroase pisicute, care mai de care mai frumoase si mai delicate, de rasa sau comunitare! Am profitat de ocazie pentru a cumpara sacosa celor de la Camera cu Pisici (30 lei), contravaloarea ei fiind in totalitate destinata pisicutelor din grija lor.




Nu-i asa ca-i cea mai funny sacosa din lume? Si partea cea mai buna (pe langa mandria unei fapte bune): in sfarsit,am gasit un mod stylish de a-mi transporta laptopul! Incape perfect si stau fara grija,caci materialul este gros si rezistent:).


Duminca vremea s-a suparat pe noi si ne-a aratat fata ei uracioasa: frig si ploaie. Activitatile fiind limitate pe un asemenea timp, m-am gandit ca un film e tocmai bun. Am ales Spring Breakers si tare rau am facut! Nu ca m-as fi asteptat la cine stie ce, dar totusi...! Personajele principale sunt 4 adolescente narcomane (ma rog,doar 3 dintre ele), traumatizate,rebele,betive si duse cu pluta...care vor sa plece in vacanta de primavara. Pentru a face rost de bani ele jefuiesc un fast-food si iacata-le pe plaja,in bikini,cu sanii la vedere, drogandu-se de mama focului. Il intalnesc si pe un asa zis rapper "Alien" care le coopteaza in gasca lui si de aici pana la dezastru, nu mai este decat un pas.
Nu spun mai multe!Poate exista persoane care vor sa-l vada (desi nu-l recomand)!
Filmul se termina in cel mai stupid mod cu putinta, iar morala nu-i nici pe departe morala. Ma rog, asta e parerea mea! Nu-s critic de film, nu-s in masura sa apreciez stilul actoricesc sau scenariul. Concluzia e ca ma asteptam la mai mult si mai bun!


Voi cum v-ati petrecut weekend-ul?

11 comentarii:

  1. Am cumparat si eu sacosica aia, mi-e atat de draga! Arati ca o scolarita razvratita in primele fotografii :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, sunt foarte incantata de ea:D. Hehe,cat timp cat par mai tanara, I'm happy;))!

      Ștergere
  2. Ce mi-ar fi placut si mie expozitia de pisici :X
    Iti sta superb cu rohita aia, imi plac si botinutele. Ti-am zis ca esti frumoasa tare :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu sacosica pe pagina de fb a celor de la Camera cu Pisici si mi s-a parut foooarte draguta!
    Retin informatiile legate de Spring Breakers. Mie mi s-a cam luat de filmele cu drogați...am văzut vreo 3-4 comedii în ultima perioadă în care drogurile sunt considerate un fel de „hrană” obișnuită a adolesceților. Chiar dacă s-a ajuns chiar până aici (deși nu prea cred că toți adolescenții fumează iarbă ori se injectează) nu e nevoie de așa o prezentare lejeră a vieții de narcoman.

    P.S.:Îmi place rochița ta și felul în care ești tunsă!
    Aurora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de aceeasi parere cu tine.Sunt sigura ca nu e asta e realitatea, dar deja se exagereaza si sa nu uitam ca adolescentii sunt foarte influentabili. Inteleg, e doar un film, dar parca prea au luat-o razna in ultimul timp cu filmele de genul asta.
      Ma bucur ca-ti place rochita! Multumesc frumos!:-*

      Ștergere
  4. Foarte bine ai aratat sambata! :)
    La pisici am ajuns si eu duminica, a fost super aglomerat dar tot am facut niste poze.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!!
      Daaa si sambata a fost omor:(. Imi venea sa dau din coate in stanga si-n dreapta. Adultii se inghesuiau mai rau decat copiii, dar nah...asa e la noi. Ma bucur ca am pus mana pe sacoasa!:D

      Ștergere
  5. Superba rochita!!!
    Abia astept sa ma duc si eu pe 20-21 la expozitia de pisici si sper sa nu ma uit pe acolo:))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter