Ultima comanda Paula's Choice


A venit timpul sa anunt ultima comanda Paula's Choice. Parteneriatul meu cu site-ul european se incheie pe data de 15 mai.
Prin urmare, voi plasa ultima comanda in  calitate de partener vineri, 10 mai.
Inca mai aveti ocazia sa luati produsele la preturi reduse.
Pentru Bucuresti- predare personala.
Pentru provincie- colet prin posta romana (10 lei) sau curier (20 lei).
Banii se depun in cont inainte de plasarea comenzii. Produsele ajung la mine in 7-8 zile.
Pentru intrebari,detalii sau lista de preturi: deesboudoir@gmail.com
Va astept cu drag comenzile!

25 de comentarii:

  1. Ai decis sa renunti la ei? Sau nu mai pot exista parteneri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am spus, parteneriatul se incheie pe 15 mai,iar noile conditii nu mi-au convenit. Nu stiu daca vor mai exista parteneri,nu m-a interesat.

      Ștergere
  2. vaaai, ce trist! se face reprezentanta pe Ro, nu? o sa iti trimit mail, eu ajung in tara in jur de 23, dar tot dau comanda. te pup! ps: sa imi spui daca mai vrei embryollise, daca tot vin. ma uit saptamana asta dupa preturi daca vrei si apoi vedem. seara faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ajungi la fix:). Astept mail-ul tau;).M-ar interesa,dar depinde de pret. Anunta-ma daca gasesti:).Te pup!

      Ștergere
  3. Andreea, ia-mi de ala , stii tu,iti dau banii cum ne vedem, am uitat.mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Trista veste ne-ai dat,sincer!Stateam cu inima cat un purice sa nu dai si tu vestea asta...Din pacate,s-a dovedit din nou ca "interesele" primeaza...Nu stiu de unde imi voi procura produsele PC de-acum,pentru mine chiar va fi o problema...In fine,sunt destul de suparata acum pe tema asta,mai vorbim maine cand ne vedem.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt suparata si ma gandesc serios sa gasesc alte produse asemanatoare doar pt a nu-i mai face vanzare Corinei. A fost strategia ei de a-si face clientela, de a face un nume din aceste produse ca mai apoi sa fie doar ea caare la vinde la niste preturi enorme. Eu nu am de gand sa platesc un produs mult mai mult cand stiu ca se putea mai ieftin..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugamintea mea este sa nu faci acuzatii fara sa ai si dovezi!
      Nu o poti condamna ca a facut cunoscut in Ro brand-ul Paula's Choice! Produsele sunt foarte bune si am beneficiat toate de efectele lor benefice!
      Fiecare isi vinde marfa asa cum doreste, la ce pret doreste. Tu (cumparatorul) esti liber sa alegi de unde cumperi si ce pret iti convine!

      Ștergere
  6. Buna,

    As vrea sa te intreb daca ai fost nevoita sa renunti sau nu ti-au convenit noile conditii de partener?
    Eu am inteles ca va fi un unic distribuitor pe RO, va exista monopol! Deci partenerii RO au fost obligati sa renunte.
    Dc este asa, din pacate imi voi comanda produsele direct de pe site-ul PC, deoarece conditiile oferite de respectivul partener nu sunt deloc avantajoase (aproximativ 0% discount :) ).

    Multumesc.
    Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, am raspuns la intrebare in primul comentariu.
      Da, va exista un singur partener oficial.
      Esti libera sa comanzi de unde doresti si sa alegi pretul cel mai convenabil.

      Ștergere
    2. Buna,

      Din primul tau comentariu a reiesit ca ai renuntat deoarece nu ti-au convenit conditiile dar de fapt ai fost obligata sa faci asta. Eu doream doar sa scot in evidenta acest lucru. Chiar si in afaceri trebuie sa existe un comportament etic, sa-ti respecti "concurentii" si sa nu ii elimini de pe piata cu orice pret doar pt a detine monopolul.
      Dar se pare ca RO este inca incremenita in comunism si habar nu are ce inseamna capitalismul si conditiile concurentiale echitabile.
      Imi pare rau sa aud ca nu mai pot comanda de la parteneri si tb sa apelez la site-ul PC. Eu comandam de la un alt partener dar stiu cat de mult iubeai aceste produse - din articolele tale :).
      In ceea ce priveste ultimul tau comentariu, esti libera sa comanzi de un de vrei...?! Dc e doar un partener, cum pot sa aleg de unde comand?
      Probabil ca ai inteles gresit comentariul meu si ai fost acida desi nu era cazul.
      O seara buna.

      Ștergere
    3. Sunt perfect de acord cu ce spui!! Din pacate nu toata lumea gandeste asa:(.
      Departe de mine gandul sa fiu acida! M-am referit la faptul ca daca nu doresti sa cumperi de la partenerul oficial,exista variante. Poti da comanda comuna pe site-ul european de ex;). Scuze daca am parut tafnoasa. .am scris la repezeala!
      Multumesc pentru parerea sincera si sustinere!:*

      Ștergere
  7. Te-am nominalizat la blog award aici: http://beautyspellblog.blogspot.ro/2013/04/the-versatile-blogger-award.html
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Of, Andreea, ce veste proasta :( Fix cand vroiam sa imi un AHA luna viitoare :(((( Prefer sa renunt la Paula decat sa iau din alta parte :((

    RăspundețiȘtergere
  9. Fara sa fiu carcotasa dar din primele postari ale Corinei m-am intrebat ce brand va aduce pe piata deoarece prea denigra toti producatorii de cosmetice si mai nimic nu era bun in afara de PC.Acum fiecare isi cumpara de unde vrea dar daca discount-ul este 0 mai bine astepti o promotie pe site.Apoi pentru multe din produsele PC se gasesc inlocuitori si mai de calitate.
    Stefania.

    RăspundețiȘtergere
  10. fetelor eu i.mi cupar de 2 ani de zile produse paula de pe situl american ..am aflat de o firma de curierat care trimite in ro (ca cei de la paula nu trimit direct )si beneficiez de niste preturi super ..nimic nu e complicat
    cristina

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, nu ne dai si noua mai multe detalii? Nu este nevoie de adresa in America unde sa fie trimise produsele? Cum procedezi mai exact? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  12. da asaa e , e nevoie de o adresa ..si adresa unde trimit cei de la paula e tocmai cei de la curierat ...mai departe tu le trimiti celor de la curierat adresa ta din ro , si ei i.ti trimit pachetul . recent au for niste pb .legate de vama si s.au blocat tranzactiile dar din vara ar trebuii sa revina lucrurile la normal ..ce pot eu sa va spun e sa va interesati de o firma de curierat romana din usa si s.a rezolvat
    cristina

    RăspundețiȘtergere
  13. Cristina,

    Am aprecia daca ai putea sa ne zici care este firma de curierat romana din SUA.

    Multumim.
    Andreea, scuze ca folosesc blog-ul tau pt a afla informatiile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare nu mai vinde nimeni produse PC in afara de Corina? Ce nasol! Am dat peste blogul tau cautand reprezentanti/parteneri PC in Romania. O apreciez pe Corina pentru tot ce-a facut si pentru faptul ca a popularizat produsele PC in Romania, chiar am si facut o comanda de la ea. Dar cand am vrut sa mai fac una si mi-am numarat banutii din portofel si am vazut ce reduceri sunt pe site-ul PC EU si Corina, din pacate, nu poate beneficia de ele (cel putin asa am inteles eu), mi-am dat seama ca trebuie sa-mi gasesc alt furnizor PC. Produsele achizitionate prin Corina is destul de scumpe si diferenta e chiar mare mai ales daca vrei sa cumperi peste 2 produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu Patricia marre are cateva produse pe stoc...In rest, nu stiu ce sa-ti spun! Eu nu ma mai ocup! Imi pare rau!:(

      Ștergere
  15. Merci, am s-o contactez pe Patricia.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Experienta mea cu PC a fost una urata, m-am ales cu multe cosuri in urma folosirii bha 2% lichid si tonerului Skin Balancing. Din pacate am apucat sa comand setul Skin Balancing complet din US pana sa imi dau seama ca nu mi se potriveste (aveam produse comandate de la Corina Allan dinainte), iar acum nu am ce face cu el. Am platit 116$ pe el, acum am vazut ca l-au facut 127$. Daca cineva il vrea, este nedesfacut, l-am primit in august, il dau cu 100$, mai las daca e nevoie, ca nu am ce face cu el. Va las adresa de mail : viobarbu@yahoo.com 0756333781

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter