A doua sedinta IPL


Dupa 6 saptamani, am facut si a 2-a sedinta de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello. Initial eram programata la 4 saptamani, dar cum firul de par nu era suficient crescut, am mai amandat sedinta cu 2 saptamani (pentru a avea rezultate cat mai bune, este recomandat ca firul de par sa fie crescut intre 1-3 mm). V-am povestit cum a decurs prima sedinta aici, si v-am aratat ce rezultate uimitoare a avut dupa 4 saptamani aici. Si asta a fost dupa prima sedinta!!

Saptamana trecuta am avut a 2-a intalnire cu IPL-ul si va spun cu mana pe inima ca sunt din ce in ce mai incantata! Daca la prima sedinta am simtit putina "durere" (piscatura fierbinte) pe gambe si partea interioara a  coapselor, acum, nu am mai avut nicio problema. Va spuneam si data trecuta, cu cat e firul mai gros si mai inchis la culoare, cu atat ai sanse mai mari sa simti piscaturi. Acum, ca parul meu s-a subtiat si decolorat considerabil, discomfortul a fost minim. 
Lucrurile au decurs ca si la prima sedinta: Daniela mi-a acoperit alunitele cu un creion alb, apoi s-a pus pe treaba. Tot procedeul a durat aproximativ 1 ora (ambele picioare integral). La final a curatat pielea si a aplicat o crema anti-iritanta. Pielea arata foarte bine,fara roseata sau iritatii, ba chiar era fina si avea un luciu frumos!
Avand in vedere rezultatele bune avute pana acum pe picioare, am facut si prima sedinta la axile. Acolo a piscat putin (dupa ani intregi de ras, firul e cam gros), dar Daniela a avut grija ca dupa fiecare impuls sa preseze zona cu o punguta cu gel rece. Ambele axile au fost gata in 10 minute,deci nu pot sa spun ca m-am chinuit.

Asadar, a 2-a sedinta de epilarea definitiva a fost una foarte placuta, ba chiar relaxanta as putea spune (mai ales pe picioare). Revin cu impresii si poze peste 6 saptamani! Sunt tare curioasa ce rezultate voi avea,cat de greu va creste parul de data asta!!
Sper ca experinta mea sa va fie de folos in caz ca doriti sa incercati acest mod de epilare! Va pup!

8 comentarii:

  1. Tine-ne la curent, si eu vreau sa fac epilare cu IPL :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revin cu postare,bineinteles:)! Iti recomand calduros IPL-ul!!!

      Ștergere
  2. Of, la ce imi face foliculita lately, asa incepe sa ma tenteze ipl-ul. Sper doar sa am firul destul de pigmentat pentru a da rezultate. Abia astept sa vad rezultatele si live :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cand ma gandesc in ce hal arata pilea de pe picioare inainte de IPL....ma infior tosta! Ar trebui sa te duci sa testezi cateva impulsuri, ca sa te convingi de rezultat;). Te tin la curet cu evolutia mea:*!

      Ștergere
  3. Pe mine m-ai convins sa strang banuti si sa ma apuc si eu de ipl! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E o tehnica foarte eficienta. Recomand

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit că metodele de epilare definitivă cu laser și IPL nu sunt atât de eficiente pentru că după un an e foarte posibil să crească iar părul, și în plus, poate păta pielea sau poate cauza alte probleme. Cea mai eficientă și sigură metodă e electroliza. În cazul tău ți-a pătat pielea în vreun fel?

    Mersi!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter