Calvin Klein- Tempting Glimmer Sheer Creme Eyeshadow

Am primit acest produs cadou la prima comanda StrawberryNet, pe care v-am prezentat-o aici. Eram incantata ca am facut un deal bun si m-am ales cu produse de renume la un pret foarte bun.
Astazi va prezint parerea mea sincera (dureros de sincera) despre fardul crema Calvin Klein. Stiti deja cat de mult iubesc Aqua Cream-urile de la MUFE si chiar eram curioasa daca acesta se ridica la nivelul lor.

Am ales nuanta Sheer Nectar crezand ca este un roz pal. Da de unde! Este un mov inchis,putin metalic. Frumos ce-i drept, dar nu e nici pe departe nuanta pe care o doream. Trecem peste,a fost greseala mea ca nu m-am "documentat" mai bine.
Sta prost la capitolul pigmentare, dar nici nu ma asteptam la altceva, se specifica din start ca este "sheer".
Bun,deci unde e problema mea cu el?

Durerea mea si motivul pentru care il consider o dezamagire este rezistenta slaba! Pardon, nu slaba...inexistenta practic!
L-am purtat fara primer si s-a strans in pliul ochiului in primele 10 minunte. Nu m-am agitat, stiu ca am pleoape uleioase! Prin urmare i-am mai dat cateva sanse ,cu primer aplicat inainte, evident. Ce credeti? Nu s-a strans in primele 10 minute, de data asta i-a luat 1-2 ore:(. Am ramas uimita cand prietena mea mi-a zis ca am fardul strans la ochi. Am luat oglinda sa verific (m-am gandit ca are chef de glume) dar am constatat dezamagita ca avea dreptate!
Si nu erau 30 de grade afara, pentru a da vina pe caldura. Si am folosit acelasi primer pe care-l folosesc mereu cu succes si care,in cazul altor produse isi face treaba de minune.
Ei bine, toate incercarile mele de a ma intelege cu acest produs au esuat lamentabil!
S-ar putea ca pentru alte persoane acest fard sa fie the best! Pentru mine insa, a fost o mare dezamagire :(!
Pe StrawberryNet costa 61,50 lei, dar il gasiti redus la 44,50 lei.
Daca aveti sau ati incercat acest produs, astept cu interes parerile voastre!




8 comentarii:

  1. Si ce culoare interesanta are, too bad. Oare daca faci un smoky purle peste el tot asa se comporta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite asta am uitat sa specific in review. Am incercat si cu aplicarea altui fard peste el si tot degeaba:(. Parca se strangea si mai repede asa:((.

      Ștergere
  2. Pacat de cvuloare, ca tare frumoasa mi se pare! :(
    Din pacate, nu toate produsele mai scumpute sunt si bune. Si eu m-am mai fript si incerc sa ma documentez cat pot de bine inainte sa cumpar ceva. Noroc ca n-ai dat bani pe el ca sigur regretai :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmina ai dreptate!Bine ca nu l-am platit, totusi chiar si asa imi pare rau ca s-a dovedit inutil:(.

      Ștergere
  3. Culoarea pare draguta, pacat ca nu rezista:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca singura speranta e sa-l folosesti ca si tus. Pacat de culoare dar bine ca nu l-ai cumparat, ci primit cadou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca la asta nu m-am gandit!! O sa incerc sa-l aplic ca si tus, sa vedem ce-o sa iasa:P

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter