Rezultatele primei sedinte IPL

Au trecut fix 4 saptamani de la prima sedinta de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello si a venit timpul sa va prezint efectele ei. Din start va spun ca foarte multumita de rezultate! Nici in visele cele mai frumoase n-am crezut ca voi scapa vreodata de parul negru,gros si muuult de pe picioare. De foliculita nici nu mai vorbesc, stiti deja cat m-am luptat cu ea si cate batai de cap mi-a dat. Am vorbit despre tratamentele antifoliculita incercate, aici si aici. Am avut rezultate bune si cu ele, insa doar pe durata tratamentului. In final am concluzionat ca era o pierdere de timp si bani. Daca as fi stiut ca IPL-ul este atat de eficient, acum eram deja epilata definitiv peste tot si nu-mi mai bateam capul cu inesteticele bubite si fire crescute in piele. Dar e bine si acum, mai tarziu, decat niciodata!

N-am sa palavragesc mult, pozele vorbesc de la sine. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa-mi pozez picioarele cand ma epilam cu ceara, sa puteti vedea diferenta. Dupa 4 saptamani de la epilarea cu ceara aratam ca o veritabila maimuta:)). Acum, la 4 saptamani dupa prima sedinta IPL, abia se observa parul si sunt o gramada de portiuni in care acesta nu a mai crescut:). Ba mai mult de atat, am fost acum cateva zile pentru a 2-a sedinta si ce credeti? Daniela m-a trimis frumusel acasa, pentru ca parul nu e crescut suficient!! Mi-a spus sa mai astept 2 saptamani pentru a creste toate firele ( parul trebuie sa fie crescut, sa aiba intre 1-3 mm pentru a avea cele mai bun e rezultate).

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa ma epilez o data la 6 saptamani!! 
In mod normal n-as avea curaj sa arat nimanui astfel de poze, dar acesta este cel mai bun mod de a-mi dovedi spusele. Sper ca experienta mea si rezultatele expuse sa va fie de folos in caz ca doriti ca incercati acest mod de epilare.
Voi reveni bineinteles, cu impresiile sedintei nr 2;).

 (Asa cum spuneam si mai sus, sunt multe zone in care practic parul nu mai creste:D. Si asta dupa doar 1 sedinta!)

 (Am folosit zoom pentru aceste fotografii. In realitate parul nu se observa decat daca te uiti atent si de aproape).

(Zona in care foliculita isi facea de cap in urma cu o luna. Bubitele au disparut, pielea arata mult mai bine. Au ramas in urma doar cateva fire in piele, de care voi scapa sper, la urmatoarea sedinta).


25 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Chiar imi pare rau ca nu am o poza cu picioarele inainte de sedinta:(. Diferenta e imensa!

      Ștergere
    2. Buna,
      imi pare bine ca ai postat si fotografii, peste 2 saptamani ma voi duce la prima sedinta de ipl si abia astept.
      pentru mine e un complex foliculita.
      spune mi daca in perioada dintre prima sedinta si cea de a doua puteai sa porti fuste si sa nu se vada asa rau parul crescut?
      ma gandesc ca ma apuc cam tarziu de ipl, in iunie, si vine caldura si va trebui sa stau cu pantaloni pe mine.

      mihaela

      Ștergere
    3. Mihaela stiu cum e cu foliculita! M-am luptat cu ea muuult timp:(.
      Cu cat ai firul de par mai inchis cu atat se vad mai bine rezultatele. Stai linistita, primele 3 saptamani nici nu se va observa parul, deci vei putea purta scurt:D. Eu am 6 saptamani de la prima sedinta si nu e mare diferenta fara de poze. A mai crescut putin,dar nu mult si firul s-a subtiat muuult si s-a deschis la culoare:D.
      Voi face a 2-a sedinta saptamana asta, iar a 3-a abia in iulie...deci si pe mine ma prinde vara:)). Dar crede-ma,rezultatele sunt uimitoare si merita fiecare banut!! Astept vesti de la tine, sa-mi spui cum merge!:*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Te pup! Astept sa citesc si despre rezultatele tale:)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Asa zic si eu:D. Abia astept sa vad dupa inca 1-2 sedinte cum vor arata picioarele mele:D

      Ștergere
  4. Ma bat si pe mine gandul sa ma epilez definitiv la axila si inghinal dar nu prea stiu la ce sa ma astept. Am auzit pareri ca ar fi duresros ca nu are efect si tot felul de povesti.... Care este parerea ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dureros e mult spus...dar acum depinde de fiecare cat poate suporta. Inghinal doare, din cate am inteles. In restul zonelor nu o putem numi durere. Eu de luna viitoare incep sa-mi fac si axilele si Daniela (tipa care ma epileaza) mi-a spus ca la axile sunt cele mai bune rezultate! Dupa axile, ma voi ocupa si de inghinal:P.
      Eu zic sa te duci sa testezi 2-3 impulsuri si sa vezi daca suporti. Crede-ma, nu conteaza zona, efectele sunt aceleasi peste tot. Si merita!!

      Ștergere
  5. Wow, super!!! Arata divin, stiu ce problematoice sunt bubitele astea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit pot spune ca am picioarele curate si nu mai stau cu grija ca se vad urat bubitele sau firele crescute in piele:D. Daca ai aceeasi problema, iti recomand IPL-ul, dupa cum vezi face treaba excelenta!

      Ștergere
  6. arata super, ma bucur ca ai rezultate asa de faine. eu am parul mai deschis la culoare putin, destul de rar, dar tot ma bate gandul, mai ales pe maini si inghinal as vrea. pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat e firul de par mai inchis, cu atat e mai eficient IPL-ul. Probabil tu vei avea nevoie de 1-2 sedinte in plus, fata de mine. Dar chiar si asa, sunt sigura ca rezultatele ar fi aceleasi:).

      Ștergere
  7. Wow! Foarte tare! Si eu vreau sa fac asa ceva cand implinesc 18 ani, mai am putintel de asteptat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu ma tem de efectele adverse pe termen lung pentru piele:( epilarea definitiva este o metoda noua care nu a putut fi studiata suficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, nu este chiar atat de noua metoda. Cunosc persoane care s-au epilat definitiv cu 10 ani in urma si sunt extrem de incantate de rezultate. A fost nevoie de cateva sedinte de intretinere,dar atat. Nah, acum depinde si de nivelul de pilozitate...cand esti plina de par, faci orice doar ca sa arati ca o femeie normala;).

      Ștergere
  9. Sunt fenomenale rezultatele, mai ales dupa o singura sedinta :D Si e super ca de acum inainte scapi complet de foliculita! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee, si tu ai vazut totul live;). Asa e, scap si de par si de foliculita:D. Te pup!

      Ștergere
  10. Eu sunt o maimuta si mai si.. :)) Bune rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Ma bucur tare ca ti-a placut si sper sa-ti fie de folos:)!:*

      Ștergere
  12. Super tare. Si eu am incercat si recomand tuturor fetelor!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter