StripLac by Alessandro

Cand vine vorba despre manichiura, noi, reprezentantele sexului frumos suntem foarte pretentioase! Totul trebuie sa fie perfect: de la aspectul unghiei pana la culoarea lacului, care evident, e musai sa fie in trend. Mainile reprezinta de cele mai multe ori, cartea noastra de vizita si cu siguranta nu se permitem sa ne afisam cu lacul de unghii sarit sau ciobit. 
Totusi, cu toatele cred ca am trecut macar o data prin momentul acela penibil cand constati ca oja te-a tradat si a sarit, ea stie pe unde, iar tu n-ai timp sa faci/corectezi nimic! Ce faci atunci cand iti doresti o manichiura perfecta, care sa reziste timp indelungat?


Ei bine,am descoperit solutia! Ieri am participat la lansarea noilor lacuri de unghii StripLac by Alessandro. Evenimentul a avut loc la sediul Topline, pe o terasa frumos amenajata, intr-un ambient estival. Ne-a fost prezentat conceptul Striplac si am avut ocazia sa testam personal aceste lacuri revolutionare. Am plecat de acolo cu o manichiura rosie,superba!
Striplac este un lac de unghii UV peel off, care promite o manichiura perfecta timp de 10 zile si se indeparteaza simplu, prin desprindere de pe unghii. Interesant nu?


Asa cum v-am spus mai sus, mi-am facut manichiura cu Striplac si am observat atent fiecare pas ce trebuie urmat pentru un rezultat fabulos.
Domnisoara care s-a ocupat de mine a curatat unghia, apoi a aplicat o baza (Twin Coat), 2 straturi de lac Striplac (da, se aplica exact ca un lac de unghii normal) iar la final top coat (acelasi Twin coat,caci este 2 in 1) si a degresat unghia cu pad-uri speciale . Dupa fiecare strat aplicat (inclusiv baza si top coat) a folosit lampa UV. Am ramas placut surprinsa sa constat la final, ca dupa 60 de secunde sub lampa, unghiile-mi erau perfect uscate.
Ma pot lauda cu o manichiura frumoasa si rezistenta, pe care o voi indeparta in cel mai amuzant mod posibil:).

Am ales nuanta 12- Classic Red

Vestea si mai buna este ca nu e musai sa mergeti la salon pentru a obtine aceasta manichiura! Alessandro pune la dispozitie un Starter Kit complet, perfect de utilizat acasa.
Acesta contine: pad-uri de curatare, stilou de corectare, Twin coat (baza si top coat ),pila de unghii multi-functionala, un lac colorat si lampa UV-LED. Kit-ul se achizitioneaza o singura data, la inceput, ramanand ulterior sa cumparati doar lacurile Striplac preferate


.

Avantajele acestui tip de manichiura:
-indepartare rapida si usoara
-nu necesita solventi/acetona
-dureaza pana la 10 zile
-se usuca in 60 de secunde sub LED
-finish lucios pana in ultima zi
-protejeaza si fortifica unghia naturala
-aplicare usoara

Voi astepta 10 zile, apoi revin cu impresii si bineinteles, poze.
Voi ati folosit oja semipermanenta pana acum? Cum vi se par noile lacuri Striplac? V-ar placea sa incercati acest tip de manichiura?

16 comentarii:

  1. suuper tare! cat costa acel set?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina nu stiu sa-ti spun, nu am o informatie oficiala. Se va lansa curand si vom afla:).

      Ștergere
  2. Mi-ar placea sa incerc, cu siguranta! Nuanta aleasa de tine e superba. Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt informatie....eu nici nu stiam ca exista o astfel de oja. Minunat...daca tine 10 zile ....si mai ales modul de indepartare de pe unghii. AS VREA SA INCERC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu postare si poze,pentru a demostra si modul de indepartare:). Ma bucur ca iti plac!!

      Ștergere
  4. Cum noi suntem oameni cu servicii.....10 zile sa ai oja pe unghii ???!!!!! MINUNAT...Cat costa ???? Imi doresc sa cumpar......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va lansa curand si vom afla si pretul. Intradevar, este minunat!!

      Ștergere
  5. Super!Sa ai 10 zile unghii impecabile pare un vis frumos.Sper sa revii cu impresii dupa ce o vei indeparta.Stii cumva cat costa un kit pentru acasa?

    RăspundețiȘtergere
  6. aiii...cr frumoase sunt unghiutzele
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa imi dezlipesc si eu unele oje, doar ca nu dupa 10zile. :))
    Vad niste nuante tare frumoase acolo, ma tenteaza. :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter