The Versatile Blogger Award



Regulile sunt urmatoarele:
-Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat.
-Include link-ul catre blogul respectiv
-Selecteaza 15 bloggerite descoperite recent sau pe care le urmaresti cu regularitate.
-Lasa un link la ultima postare de pe blogul lor pentru a le anunta.
-Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.

N-am mai facut de mult un Tag si sincer, chiar aveam chef sa mai vorbesc putin despre mine:)). Multumesc mult Criss pentru nominalizare!

Acum e acum, iata 7 lucruri despre mine:
1- Nu este o noutate pentru nimeni ca sunt creola. Dar cand eram mica aveam pielea muuult mai inchisa, drept urmare porecla mea era : Carbunica!

2- Conduc mai agresiv decat un TIR-ist, pe stilul "smuls" dupa cum zice mama. Si asta nu ar fi nimic daca nu as si  injura de mama focului cand sunt in trafic ( la cum se circula in Bucuresti nu ai nicio sansa sa fi zen). De cand mi-am luat permisul (sunt aproape 6 ani) vocabularul meu s-a imbogatit considerabil cu foarte multe cuvinte si expresii de "binecuvantare":)).

3-Un lucru pe care cred ca l-ati observat si voi deja: intotdeauna port tocuri. Ma rog, nu chiar intotdeauna, doar in 99% din cazuri:P. Indiferent ca sunt incaltari comode sau nu, indiferent ca ma dor picioarele sau ca am mult de mers pe jos, nu cobor de pe tocuri! Asta pentru ca sunt mica de inaltime (1,65 cm) si indiferent cat de frumos as fi imbracata, fara tocuri ma simt urata si indesata. Prietena mea e de parere ca m-am nascut pe tocuri...s-ar putea sa aiba dreptate!!

4-Nu stiu sa inot si nici sa merg pe bicicleta. Nici cu rolele nu prea ma descurc. Am o pereche si am incercat sa  le scot la plimbare (am avut vointa) dar dupa 2-3 iesiri am realizat ca e periculos. Nu pentru mine neaparat, cat pentru cei de jur! Daca nu loveam pe nimeni (slabe sanse totusi), in cel mai bun caz,reuseam sa ma opresc intr-un copac. Sporturile extreme nu m-au atras niciodata!

5-Nu-mi plac copiii! Nu intelegeti gresit, nu am nimic cu ei in mod special,doar ca nu ma atrag. Nu sunt genul care se duce la fiecare pui de om intalnit pe strada, sa se minuneze cat e de frumos si sa se zbenguie agitat pana lesina ala micu' de ras. Nuuuu! Ii vad, imi place de ei ca-s dragalasi dar prefer sa pastrez distanta. Cu toate astea, toti copii trag la mine. Dumnezeu stie de ce, ca eu nu reusesc sa inteleg! Cum dau de unu mic, cum tabara pe mine si GREU mai scap de el. De exemplu: vecinul de palier are o fetita de 3 ani care ma place atat de mult ca-mi bate in usa cu pumnii si picioarele de fiecare data cand vine sau pleaca de acasa. Si credeti-ma, se plimba mult!! Mor de dragul ei cand ma trezeste din somn cu bubuiturile-i "gingase". Cica face asta de dorul meu....

6-Nu am zburat niciodata! Si ma refer la zbor cu avionul, ca nu-s inca atat de nebuna incat sa-mi pun aripi si sa ma arunc de pe bloc. Am fost plecata din tara doar de 2 ori si de fiecare data cu autocarul (experienta pe care nu o recomand nimanui). Am ramas cu traume serioase si am jurat ca tocurile mele nu vor mai calca vreodata intr-un asemenea mijloc de transport, mai ales pe trasee lungi. Daca n-am bani de avion, stau naiba acasa si gata! Dupa cum observati, pana acum n-am avut:P.

7-Mi-am promis ca odata in viata asta (cand ma voi face mare), voi avea o pereche de pantofi Christian Luoboutin. Nu stiu cand si nici cum (avand in vedere pretul) dar stiu ca mai devreme sau mai tarziu ma voi putea lauda cu prima (si singura probabil) pereche! Pana atunci, continui sa visez la ei,dar mai ales sa sper ca al meu prieten v-a citi aceasta postare:))!

Nu voi nominaliza pe nimeni sa faca acest tag pentru ca se pare, toata lumea a fost deja tag-uita. Daca totusi, prin absurd, mai e cineva care l-a ratat, il invit cu drag sa-l faca si sa-mi lase link daca doreste. Imi place sa citesc tag-uri! Si chiar daca nu aveti blog, va invit cu drag sa-mi spuneti 7 lucruri interesante despre voi!
Va pup!

2 comentarii:

  1. No offence, dar mi se pare putin deplasat sa spui ca nu ai bani de avion, in schimb cumperi tona de: haine, pantofi, genti, farduri, creme, parfumuri etc. Ok, inteleg ca esti fashion blogger, dar un bilet de avion la low-cost nu e mai mult de 100 de euro, cu tot cu taxe. Hainele, parfumurile, pantofii, toate astea trec in viata, sfarsesc la gunoi mai devreme sau mai tarziu, dar amintirile, experienta culturala raman pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Laura, aceasta postare s-a vrut a fi una haioasa, care sa aduca zambetul pe buzele cititorului. Dar se pare ca tu ai luat-o in serios:)). Da, n-am zburat niciodata insa nu din motive financiare ci din motive ce privesc timpul liber, serviciul si prioritatile. Semnul ":P" la sfarsitul frazei a fost pus special pentru a evidentia gluma. Am spus ca nu am zburat (ceea ce este adevarat), dar nu am cerut nimanui bani de avion,deci de unde indignarea ta?
      In privinta lucrurilor pe care dau bani, sincer nu cred ca este treaba nimanui! Fiecare face ce vrea cu banii lui. Unii ii investesc, altii se duc in vacante cu ei, altii isi cumpara gadget-uri, iar altii (ca mine) ii dau pe haine,pantofi si cosmetice. Unde este problema?

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter