10 ani de Silhouette


Marti seara am sarbatorit impreuna cu Silhouette implinerea a 10 ani de activitate. Fastuosul eveniment a avut loc la Hotelul Radisson, intr-un decor elegant, pe marginea piscinei. Atmosfera cu iz estival, relaxanta, a fost completata perfect de muzica ambientala in surdina. Lume multa si buna, tinute efervescente si bineinteles, multe VIP-uri pe metru patrat. Le-am remarcat pe Carmen Bruma (gazda evenimentului), Luana Ibaka, Tania Budi, Andreea Balan, Iuliana Marciuc.

Dupa un deceniu de experienta in domeniul infrumusetarii si remodelarii corporale, a venit timpul ca Silhouette sa se reinventeze! Cu aceasta ocazie a lasant noul concept "Body Mind Spirit" prin care isi propune (asa cum spune si denumirea) sa aibe grija nu doar de corp, cat si de suflet si spirit. Astfel, Silhouette isi doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai, ajutandu-i sa descopere blocajele si sa depaseasca problemele cotidiene.
Centrele Silhouette pun la dispozitie (pe langa tratamente corporale si faciale, manichiura, pedichiura) sedinte de yoga si pilates, consiliere in nutritie si multe alte programe, special create pentru femeia activa, exigenta, care-si doreste sa emane frumusete prin toti porii. 

Sub deviza "Simti diferenta si vezi rezultatele", Silhouette ne indeamna sa-i trecem pragul si sa ne lasam rasfatate si infrumusetate.
Cu siguranta voi face o vizita pentru a testa pe pielea mea noul concept! Ca de obicei, voi impartasi cu voi experienta si parerile de dupa:)!
Sunt curioasa, exista printre voi cliente Silhouette? As aprecia  daca ati impartasi cu noi experienta voastra!

 Blazer si sandale- Zara
Pantaloni scurti- Pull and Bear
Tricou- Stradivarius
Geanta- Koton
Curea- Meli Melo
Palarie- ebay

Alaturi de Stella si Mona

12 comentarii:

  1. auzi, eu pe carmen bruma nici nu am vazut-o, hihi. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era acolo, am admirat-o de la distanta, arata fff bine!! Te pup!

      Ștergere
  2. Blazerul tau este superb!Abia astept sa ne povestesti impresii dupa ce incerci tratamentele,sa ne spui daca ai simtit diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blazerul tau este super,la fel ca si tine!Abia astept sa ne povesteste despre tratamentele pe care le vei incerca!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragut!Carmen Bruma arata si in realitate la fel de bine ca in reviste?Nu am incercat terapiile Silhouete,dar recunosc ca mi—ar place!te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru postare.....am citit cu mult interes. Am fost odata sa-mi fac manechiura la ei si am fost tare multumita ! Acum dupa ce am citit postarea ta si m-ai facut curioasa referitor la nutritie si remodelare corporala....SIGUR voi merge sa incerc ! Inca odata multumim pt postarile tale....probabil esti SINGURA care face postari imediat dupa ce incerci ceva.....asa cel putin ne determini si pe noi sa incercam....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, multumesc frumos pentru cuvintele frumoase! Sa ne tii la curent cu rezultatele, mai ales daca te duci la remodelare! Eeee, nu sunt singura, dar ma bucur ca postarile mele au efect si tine-ti cont de cele scrise:)!

      Ștergere
  6. Anul trecut am zis sa-mi fac cadou de ziua mea niste tratamente la Silhouette. Nu aveam pb de greutate, dar voiam putina modelare, celulita.. ca toate fetele. Experienta acolo nu a fost atat de placuta si tinand cont si de cat a costat, pot spune ca nu mai calc pe acolo.
    Desi am cumparat in total de peste 1000eur!!!, la ficare sedinta la care ma duceam, ma presau sa mai cumpar ceva. Nu exista scuza ca n-am bani (nicio pb... platiti in rate), ca nu vreau, ca nimic. Imi stateau in gat sedintele mele de relaxare. Trebuia mereu sa inventez ceva sa ma lase in pace. Nici nu sunt genul care sa devina nesimtita asa ca trebuia sa le indur discursurile. Intr-un final le-am zis ca plec din tara si trebuie sa-mi termin sedintele care le am deja si nu mai achizitionez nimic. Chiar si atunci mi-au facut o oferta pentru un tratament pt maini ca e scurt.
    Medicul nutritionist, desi la consultatie mi-a zis ca am o greutate normala si ca nu-mi da un regim de slabit, la un moment dat ma intreaba cu zambetul pe buze: Cum merge dieta? N-am mai zis nimic.

    Desi este un cabinet sofisticat si gasesti o gramada de terapii noi, experienta a fost per total proasta. Nu m-as mai duce acolo pentru ca pretul nu se justifica.

    De ce am ales sa merg acolo? pentru ca citisem pe un alt blog numai de bine (ce-i drept persoana respectiva primise tratamentele gratis in schimbul reclamei) si pentru ca era aproape de casa.
    Asta a fost experienta mea. Poate aveti mai mult noroc :)

    D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai Doamne fereste!! Nu-mi vine sa cred ce zici tu acolo! Imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta si e inteleg de ce nu-ti mai doresti ca le treci pragul. Eu n-am fost la ei pana acum, dar urmeaza sa ma duc si voi scrie despre experienta cu toata sinceritatea. Acum, vezi tu, depinde de persoana din spatele blogului...eu n-am contract cu ei si nu am de ce sa mint. Sa-mi pierd credibilitatea este ultimul lucru pe care mi-l doresc!
      Sper din suflet sa nu patesc ca tine! Te pup!

      Ștergere
  7. Nu cred nicio secunda ca persoana care a scris pe blog de ei a mintit. Ci mai degraba au tratat-o altfel pentru a avea o imagine buna.
    Oricum politica lor este sa vanda.. cat mai mult :)) iar preturile sunt foarte mari.

    D.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter