Botanics by Boots

Saptamana trecuta am avut placerea sa particip la lansarea noii game Botanics, a prea cunoscutului brand Boots. Privind in urma, pot afirma fara sa exagerez, ca acesta a fost cel mai reusit eveniment la care am fost vreodata! Totul a fost bine gandit, de la locatie (Casa Doina) pana la durata evenimentului. Apropo de locatie, ce poate fi mai frumos si mai relaxant decat o cafea servita la umbra racoroasa a copacilor intr-o gradina proaspat inflorita? Cum iti poti petrece mai bine o dupa-amiaza caniculara, decat langa o fantana arteziana sorbind dintr-un pahar de sampanie rece si inconjurat de produse cosmetice?
De obicei nu insist asupra evenimentelor, indiferent daca mi-au placut sau nu, daca m-am simtit bine sau nu, dar de data asta trebuia sa subliniez cat a fost de frumos (lucru care nu-mi influenteaza absolut deloc obiectivitatea in ceea ce priveste produsele)!


Revenind la subiect, incepand cu luna iunie, Boots lanseaza noua gama Botanics, adresata celor care cred in puterea regeneratoare a plantelor. Concepute pentru toate tipurile de ten - uscat, sensibil, normal, gras sau cu imperfectiuni, noile produse Botanics nu contin ingrediente de origine animala, nu contin uleiuri minerale sau ceara de parafina, avand la baza principii organice clare care minimizeaza impactul asupra mediului si maximizeaza efectele benefice asupra pielii. Botanics este prima companie de cosmetice care a colaborat cu Gradina Botanica Regala Kew din Londra pentru certificarea si evaluarea extractelor vegetale folosite pentru dezvoltarea noii game. Bazandu-se deja pe o gama de produse extrem de credibila, Boots a investit ani suplimentari de cercetare si dezvoltare pentru a crea o noua gama Botanics, fara parabeni si fara uleiuri minerale.


Gama Botanics Shine Away reprezinta solutia naturii pentru tenul gras si predispus la imperfectiuni. Scoarta de salcie, cel mai bun agent natural de curatare, contribuie la reinnoirea celulelor pielii si previne aparitia cosurilor. 95% dintre consumatori au afirmat ca isi simt pielea echilibrata, cu o textura imbunatatita, iar porii au fost deblocati. 

Gama Botanics All Bright se adreseaza tenului normal/uscat si are ca ingredient principal floarea de hibiscus, considerata stimulatorul natural al frumusetii. Dupa numai doua saptamani de utilizare, pielea este perfect hidratata si mult mai luminoasa. 

Gama Botanics pentru ingijirea parului contine quinoa si extraxt de quillija. Toate produsele promit un par matasos si hidratat in profunzime. 
 3 minute Moisturising Hair Mask este deja in teste si va avea un review dedicat special:)!

Gama Botanics Men ofera produse special concepute pentru ingijirea pielii barbatului, de la gel de ras, pana la crema hidrantanta. Produsele contin extract de ginseng care are rol antioxidant si care stimuleaza regenerarea celulara.

Noua gama BOTANICS este comercializata in Romania prin intermediul farmaciilor Sensiblu.

 Tricou- Bershka
Pantaloni- H and M
Sandale- Bershka
Colier- ebay




In momentul de fata testez masca pentru par deteriorat (3 minute mask) si Ionic Clay Mask, care promite o curatare profunda a tenului. Se vor bucura amandoua de review!
Folositi produse marca Boots? Care sunt preferatele voastre? Ati incercat noua gama? 

13 comentarii:

  1. Sandalele si pantalonii sunt super draguti:) se pare ca a fost un eveniment frumos. Pacat ca nu sunt din Bucuresti:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata tinuta ta, atat in ansamblu cat si fiecare piesa in parte e pe gustul meu!
    Am citit si pe blogul Stelle despre eveniment, ma bucur ca a fost unul reusit!

    Nu am incercat nimic de la Boots! Ma tenteaza masca pentru par deteriorat. Asteptam (cuminti) review-uri!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, deja am inceput sa o folosesc! Va avea un review cu siguranta!!:*

      Ștergere
  3. Sandalele sunt superbe! :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sandale frumoaseeee...total de acord cu tine...in zilele astea caniculare avem nevoie de umbra racoroasa a copacilor, eu personal o prefer aerului conditionat. Esti o frumoasa ca de obicei :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,

    Am cumparat o crema cu SPF 50 de la Bioderma – ABC Derm pt copii (50 ml), numai cu filtre naturale.
    Am incercat-o o singura data si nu se potriveste cu tenul meu – am tenul cu tendinta de uscare.
    O vand cu doar 25 de lei si livrez doar in Bucuresti.
    Contact : antonia_sandu@yahoo.com

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter