Ebay WishList

Pentru ca am vazut ca v-a placut postarea cu achizitiile de pe ebay (o gasiti aici), m-am gandit sa va prezint si lucrurile pe care doresc sa le comand in viitor. Nu stiu daca le voi cumpara chiar pe toate, dar un lucru e cert: visez la ele si n-am sa ma las pana nu vor intra in posesia mea...mai devreme sau mai tarziu:P.
Voi incepe cu produsele de ingrijire, pentru ca-s mai putine la numar. Nu ca pe ebay n-ai gasi tentatii la acest capitol, doar ca in majoritatea cazurilor intervine una din cele 2 probleme majore: ori vanzatorul nu trimite in Romania, ori shipping-ul te costa mai mult decat produsul in sine. It sucks, I know!!:(
Totusi, am gasit cateva exceptii fericite, pe care e musai sa le incerc:

Charles Worthington- Mineral Hair Rescue Intensive Treatment

O masca de par foarte laudata pe Youtube, care mi-a starnit curiozitatea! M-am bucurat cand am gasit-o pe ebay, mai ales la pretul asta : 11,34$. Transportul costa aproximativ 3$. Deci 15$ pentru 150 ml de produs miraculos pentru par. Pe mine m-a convins si cu siguranta o voi comanda! O gasiti aici .

Olay Regenerist- UV Defense Regenerating Lotion SPF 50


A venit vara si e timpul sa-mi achizitionez o crema cu protectie solara ridicata, de preferat 50. Am tot cautat una bine formulata, care sa nu-mi provoace probleme, cu o textura lejera potrivita tenului meu gras. Intre timp mi-am cumparat una de la noi (La roche Posay, despre care voi vorbi curand), dar asta nu inseamna ca nu-mi mai doresc Olay Regenerist. Este excelent formulata (cotata ca "Best" pe Beautypedia), ofera protectie  ridicata impotriva  UVA-UVB, textura light, potrivita tenului mixt/gras. O gasiti la acest vanzator, pret 19$ + 10$ transportul.
Daca va cuplati la comanda cu o prietena, este si mai bine, pretul ajungand undeva la aproximativ 80 lei.
Atentie! Nu va inghesuiti sa o comparati de la noi, formula europeana este diferita! Daca vreti o crema buna, alegeti-o pe cea din America!

V-am spus ca nu sunt multe produse in categoria ingrijire. Tineti-va bine, urmeaza partea interesanta!

Huse (carticele) pentru telefon

Da, altele! Am deja 2, dar cum sa nu-mi doresc si altele cand sunt atat de frumusele? Mi-e greu sa aleg una, mai ales la pretul asta (10$+ free shipping). Usor, usor cred ca le voi colectiona pe toate:)). Le gasiti aici.

La capitolul accesorii, am pus ochii pe trei coliere:

Nr 1.
Masiv, impunator, colorat...si ieftin! Costa doar 9$. Transportul gratuit. Il puteti comanda de aici.

 Nr 2
Stiti deja ca ador stilul punk-rock iar acesta mi se potriveste de minune. Pret 6$ si free shipping, aici.

Nr 3
Ultimul, dar in niciun caz cel din urma! N-am mai vazut un asemenea colier si tocmai din acest motiv mi-l doresc atat de mult. Deja am in cap cateva tinute potrivite pentru el:). Este un pic mai scump (17$), dar sunt sigura ca-si merita fiecare banut! La noi, asa ceva ar costa enorm! Il gasiti aici.

Nu era un wishlist complet daca nu se regaseau aici si incaltari! Am gasit 2 perechi frumoase, la preturi foarte bune:


Nu-i asa ca-s dragute? Pretul este si mai frumos (32$ - aproximativ 108 lei). Transportul este gratuit. Sunt disponibile in 4 culori. Le puteti comanda de la acest vanzator.



Acestea sunt mai elegante si putin mai scumpe (47$- aproximativ 160 lei). Disponibile in mai multe culori. Abia astept sa le comand de aici.

Am gasit si rochii frumoase si acceptabile ca pret, dar aceasta ma incanta cel mai mult! Costa 21$, iar transportul este gratuit. O gasiti aici.

Imi doresc tare mult un "holder" pentru multele bratari pe care le detin, iar acesta ar fi alegerea perfecta! Pret- 23$, transport gratuit, aici.


Real Techniques? No way! Sunt copii, sper eu, fidele si din punct de vedere al calitatii. Pretul este foarte mic (3,18$ bucata). Sunt prea curioasa ca sa rezist tenatatiei:)). Vanzatorul este acesta.

Gata wishlist-ul! Sper sa va ajute si sa va inspire! M-as simti onorata daca ati adauga unul, sau mai multe dintre ele, in propriul vostru wishlist! Iar daca ati descoperit si alte produse interesante pe ebay, anuntati-ne si pe noi:)!

9 comentarii:

  1. Rochita, husele (pacat ca nu am S3), holderul si pensulele sunt minunate. Le-am adaugat la wihlist-ul de pe ebay:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, rochia e chiar superba, imi place la nebunie <3
    Cred ca o sa o visez la noapte :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Suportul de bratari e numai bun, ce pacat ca nu gasim asa ceva si pe la noi. Eu am ajuns sa urasc mersul la posta vamala...

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia verde e superba, o vreau si eu, daca dai comanda, poti si pentru mine? eu as vrea marimea US6/UK8/EU36.

    RăspundețiȘtergere
  5. colierul cu nrul 3 il am si eu si arata bestial. Practic trebuie sa-l pui si pe brate.....e mai mult un lant de corp. Isi merita fiecare banut ;) pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept review-ul tau despre masca de par. As incerca-o si eu :P Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. La pensule m-as baga si eu, poate gasesc o copie fidela pentru Buffing Brush, sa nu mai cumpar un set intreg pt o rezerva :D Toate produsele alese de tine sunt superbe, imi plac mult rochia si sandalele mai ales! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu imi doresc ceva de pe ebay,dar e complicat cu paypal-ul si nici parintii mei nu se baga si nu au nevoie oricum de el deci nu as putea sa comand.Mai e si faptul ca produsul vine din Asia,dar costa in jur de 10 dolari si are si free shipping....offff.Sunt o groaza de articole ieftine si frumoase....E doar o idee,dar ar putea cineva care este familiarizat si isi comanda des de la ei sa ma ajute si pe mine contra unui mic comision?
    adynaadina25@yahoo.com e adresa mea de email

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter