Noutati in testare

In ultima vreme am cumparat/primit o multime de produse interesante. Am inceput deja sa le testez si mi-am format o prima parere despre ele. Totusi nu ma voi arunca inca la review, prefer sa le mai folosesc o perioada pentru a putea spune clar daca-mi plac sau nu. Pana atunci, va prezint bunatatile nou intrate in viata mea si asa cum am spus, o prima impresie despre ele!

La Roche Posay- Anthelios XL Dry Touch Gel
anthelios xl
 Cautati o crema pentru ten mixt/gras cu SPF 50? Aceasta este alegerea perfecta! Excelent formulata, perfecta penntru tenul gras, se aboarbe rapid, nu lasa pelicula grasa pe ten si ofera protectie solara optima. O folosesc de cateva zile si pana acum pot spune ca e dragoste mare intre noi. Revin cu un review complet peste 1-2 saptamani. O gasiti in farmacii, pret 60-68 lei.

ELF- Long-lasting Lustrous Eyeshadow
Cu fardurile crema am avut o relatie love-hate. Stiti deja cat de mult iubesc Aqua Cream-urile de la MUFE, le-am laudat aici, si cat de dezamagita am fost de Sheer Creme Eyeshadow de la Calvin Klein, aici. La recomandarea unei prietene am decis sa le dau o sansa si celor de la Elf. Le-am folosit de cateva ori si ce pot sa va spun sigur, este ca nu m-au dezamagit! Daca o vor tine tot asa, vor avea parte de un review pozitiv. Ramane de vazut! Nuantele sunt Soiree si Party.
Comandate de pe site-ul ELF Romania, pret 22 lei/buc.

Ben Nye- Banana Powder
Minunata si prea laudata pudra a lui Kim Kardashian. Sa fie oare cea mai tare pudra din lume? Este atat de speciala  pe cat este de laudata? Vom afla curand!:)

Remington-  Placa Keratin Therapy Pro
Am primit-o in dar de la Remington si abia astept sa o pun la incercare. Voi reveni cu review si poze demonstrative, atat cu parul indreptat, cat si cu bucle. Cu vechea mea placa n-am reusit niciodata sa-mi fac bucle, asa ca-s tare curioasa daca voi reusi cu aceasta:).

Laura Mercier- Eye Liner
Am profitat de oferta StrawberryNet, care oferea cadou, la orice comanda (indiferenr de suma) o pensula Bare Escentuals-Heavenly Face. Am deja o astfel de pensula si o folosesc mereu cu succes, asa ca n-am stat nicio clipa pe ganduri. Am ales sa comanda Eye Liner-ul Laura Mercier din 2 motive: 1- pentru ca eram curioasa daca este intradevar atat de bun pe cat se spune, 2- pentru ca era la reducere (35 lei). Nuanta se numeste Mohogany Brown si este primul eye liner de genul asta pe care-l incerc. Am mari asteptari de la el! Revin cu review!

Korres- Liquid Lipstick
Aveam deja unul primit cadou la o comanda mai veche, data tot pe StrawberryNet si mi-a placut atat de mult ca am luat-o razna cand am vazut oferta cu 3 Liquid Lipstick la 35 lei. Le ador! Va jur ca-s mai pigmentate decat un ruj! Revin cu revew si swatch-uri.

Acestea-s noile produse pe care le testez in prezent. Daca sunteti curioase de unul anume, spuneti-mi si voi grabi postarea review-ului:). 

13 comentarii:

  1. Si eu mi-am cumparat crema de la LRP, dar nu am apucat inca sa o folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunatati! :D
    Sa le folosesti cu placere si sa ne spui parerea despre ele. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, crema de la LRP ma intereseaza tare mult. Am tenul mixt iar vara devine "usor" gras:(( si pudra de fata,am citit 1001 de poastari. Astept parerea ta.Desigur ca ai incheiat postarea cu cel mai minunat produs:)) astept cu nerabdare review-urile:)
    Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. am un fard cremos elf si chiar imi place.dar e mai mat, nu asa lucios.pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am cumparat crema de la LRP, dar nu am apucat inca sa o folosesc :)
    high-low dresses

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut! si mie imi place Anthelios Gel, nu-l recomand celor cu tenul uscat. Se intinde si nu merge bine cu BHA gel 2%. De fapt nimic nu merge dupa el, am de gand sa ma trec pe varianta lichida.
    Pupici :* anca a - Iasi

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Sunt tare curioasa de pudra de la Ben Nye! de unde ai cumparat-o si cat te-a costat? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!As dori sa aflu si eu de unde ti-ai luat pudra Ben Nye...Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Ben Nye se gasesc pe site-ul celor de la MakeUp Forever.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter