Shopping on ebay

Mi-a luat mult, foarte mult sa descopar ebay-ul! Acum ma intreb cum am putut trai fara el! Ebay este un magazin online universal, unde gasesti ORICE iti pofteste inima si de unde poti cumpara DOAR daca ai cont de paypal. Mi-a luat asa mult pentru ca-s grea de cap si n-am priceput care e treaba cu paypal-ul asta, daca este bine sau nu sa-mi fac un cont. In final m-am prins si va explic si voua, in caz sunteti ca mine, suspiciosi si neincrezatori in tot ce e nou:P.
Paypal este un fel de cont adiacent contului bancar. Menirea lui este sa protejeze contul de fraude, caci platind prin paypal nu mai este nevoie sa introduceti datele cardului atunci cand faceti plati cu el. Este mai rapid si mai sigur! Ce mi-o fi luat atat de mult sa pricep asta?
Cum sa faceti cont de paypal? Este foarte simplu! In primul rand aveti nevoie de un card international (Visa sau Mastercard). Accesati site-ul Paypal Europa, unde va creati un cont (adesa de e-mail,parola) si unde introduceti si datele cardului. Dupa ce ati facut contul, paypal va va retrage din cont aproximativ 2$, bani pe care ii va inapoi imediat ce contul va fi activat. In termen de 2-3 zile trebuie sa va verificati extrasul pentru a afla codul de 4 cifre, cu ajutorul caruia veti activa contul (pe site-ul paypal europa este o sectiune unde veti introduce acest cod). Dupa ce ati urmat toti acesti pasi, contul este activ si puteti incepe sa platiti prin paypal:).
Avantajele unui cont paypal le-am enumerat mai sus, dar cel mai important, este ca toate platile facute prin intermediul lui sunt asigurate!!

Sper ca am fost cat de cat clara si am atins toate punctele esentiale!
Acum, e timpul sa va prezint achizitiile de pe ebay:

Huse (carticele,le-am denumit eu) pentru telefon
Am visat mai mult la husele astea decat la telefonul in sine! Si nu glumesc deloc, mi-am comandat aceste "carticele" inainte de a-mi cumpara telefonul:)). Probabil ma credeti dusa cu capul, dar uitati-va la ele cat sunt de dragute! Cum sa nu-ti doresti asa huse? Mai ales cand la noi, una negra,simpla si anosta, costa 110 lei (din piele ce-i drept, dar tot nu se justifica), iar pe ebay o gasesti la preturi modice si pe deasura cu un design superb. Ambele au fost cumparate de la vanzatori din Anglia, iar coletele au ajuns la posta normala in aproximativ 2-3 saptamani. Le gasiti aici si aici.
Gasiti astfel de huse pentru mai multe tipuri de telefoane, va trebuie doar putina rabdare sa cautati pe site modelul care se potriveste;).



Monkey case
Am vazut o astfel de carcasa pe Youtube (tot maimuta:P) si mi-a placut atat de mult, ca in secunda 2 mi-am comandat-o. Cum sa n-am eu carcasa maimuta?:))  Este din silicon, se muleaza perfect pe forma telefonului, fara sa ingreuneze in vreun fel utilizarea lui, bine finisata, material bun si gros. Dar cu siguranta cel mai important aspect este design-ul original si amuzant (am mai vazut asemenea carcase si la noi, dar niciodata maimute).
Pretul ei a fost 6,45$ si exact atat am platit, caci vanzatorul ofera free shipping.A ajuns in 3 saptamani la posta vamala. Daca va tenteaza, gasiti atat aceasta carcasa cat si multe altele aici.

husa silicon

Brush Guards
Ma apuca nervii de fiecare data cand imi spal pensulele si vad ca se usuca stramb si-si pierd forma initiala. Nu toate, cele de la Real Techniques nu au astfel de probleme, insa cele de la Sigma m-au exasperat la propriu! In final, am pus mana pe laptop si mi-am comandat brush guards (nu le gasesc o denumire in romana), evident, de pe ebay. In caz ca este cineva care nu stie ce sunt, am sa explic astfel: o bucata de plastic tubular, foarte elastic, care se muleaza perfect pe forma pensulei. Rolul acestor brush guards este de a sustine pensula si perii acesteia, ajutand astfel sa-si pastreze forma initiala. Sunt 15 la numar, de diferite dimensiuni, perfecte pentru toate tipurile de pensule. 
Nu stiu cum am trait fara ele pana acum! Sunt extrem de eficiente si le recomand tuturor! Le-am luat de la aici, cu 4$/free shipping. Interesant e ca, desi vanzatorul este din Hong Kong, au ajuns la posta normala, in doar 2 saptamani. Si mai ciudat a fost ca mi-au fost aduse la usa de catre postas, iar asa ceva nu s-a intamplat niciodata pana acum. Totusi nu ma plang, am scutit un drum pana la oficiul postal:).


Vintage design necklace
Acest superb colier a fost primul lucru castigat la licitatie pe ebay. Sunt 2 tipuri de vanzatori: unii care vand la pret fix, altii care organizeaza licitatii si vand la pretul final (indiferent care este acela). Habar n-aveam cum functioneaza traba cu licitatiile, insa am scris si eu acolo 4$, asa, ca sa vad ce se intampla. Si ce credeti? Dupa 30 de minute am primit mail ca am castigat colierul...cu 4$:)).
Daca vi-l doriti il puteti cumpara cu 8$ de aici, dar va las si aici link-ul catre produsele vanzatorului la care am castigat licitatia. Are o multime de coliere, care mai de care mai frumos si mai spectaculos, la preturi imbatabile si bineinteles, free shipping. 
A ajuns la mine dupa 5 saptamani (la vamala) si este chiar mai frumos decat in poza:). Va garantez ca pentru un astfel de colier ar trebui sa platiti chiar si 80-100 lei in magazinele de la noi.

NOTA: Nu va aruncati sa licitati pentru un produs inainte de a va asigura ca vanzatorul expediaza in Romania!!

colier ebay

Fashion necklace
Iubesc acest colier! Am primit multe complimente la adresa lui si cu siguranta il veti putea admira intr-o postare de tip outfit, cat de curand! Daca vi-l doriti, l-am cumparat cu 6$ de la acest vanzator. Are foarte multe modele la preturi excelente! Ofera de asemenea free shipping. Coletul a ajuns la posta vamala in 3-4 saptamani.

colier ebay

Organizator cosmetice
Celui micut, cu 2 sertare, i-am dedicat o intreaga postare, pe care o puteti citi aici. A ajuns in 7 zile la posta vamala. Cel mai mare, cu 4 sertare, l-am castigat la licitatie (27$), dar nu va pot lasa link caci vanzatorul nu mai are niciun produs de vanzare. Daca va doriti astfel de organizatoare va recomand sa cititi postarea si sa comandati cu incredere de la acel vanzator, mai ales ca are ambele modele:).

organizator acril

Skeleton hand
N-a existat persoana care sa-mi vada "bijuteria" si sa nu ma intrebe de unde o am:))! A venit timpul sa dezvalui misterul: de pe ebay! Mai exact de aici. Link-ul este catre varianta pe auriu, singura disponibila in prezent. Daca va doriti pe argintiu, ca a mea, cautati "skeleton hand" si veti gasi destule!

skeleton hand

Atat momentan, astept sa-mi spuneti si voi daca si ce  ati cumparat de pe ebay! Daca ati gasit deal-uri bune sau aveti vanzatori sa-mi recomandati! Va pup!

37 de comentarii:

  1. chiar sunt numai minunatii pe ebay. Sunt si eu grea de cap :))) am avut o tentativa, am incercat sa fac cont ebay dar nu mergea...acum tre sa incerc cum ai zis tu ca mor cand vad atatea minunatii acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce frumoase sunt coliereleeee :x Am si eu cont facut, dar n-am comandat nimic pana acum pt ca ce gaseam nu se livra in Romania :))). Dar colierele alea intra clar in wishlist. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt si vanzatori care nu livreaza la noi, dar gasesti si destui care livreaza worldwide:). La capitolul accesorii, am vazut ca sunt foarte multi care trimit la noi:D. Multumesc!

      Ștergere
  3. Cu ocazia asta mi ai amintit ca trebuia sa imi confirm contul de paypal :)) ma oftici asa tare cu ebay-ul :( eu nu pot comanda la vamala in bucuresti si de la arges n are cine mi le ridica :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca s-ar putea sa trebuiasca sa generezi un cod nou,dar se rezolva repede;). Nu iti poti face flotant? Asa le-ai putea ridica din Bucuresti:).

      Ștergere
    2. Nu, ca nu stau in Bucuresti, stau in Ilfov si te miri pe unde ma trimite :)) Iar momentan nu imi fac flotant, ca trebuie sa il mobilizez pe taica meu sa vina la Bucuresti si... GREU!!! Prefera sa il trimit la Pitesti la vamala :))

      A mers cu paypal, nu mi a trebuit cod nou. Pup

      Ștergere
  4. Imi plac toate lucrurile care ti le-ai luat de pe e-bay :)
    Colierele sunt absolut superbe :)

    RăspundețiȘtergere
  5. deci, maimuta si sceletonul sunt intr-un mare fel, jádore!pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am boala ebay pentru ca gasesc tot ce vreau la un pret mic. Si imi plac chinezii pentru ca acolo gasesti tot ce vrei si ce nu vrei. Totusi imi pace sa comand mai mult din Anglia pt ca vin la posta normala:)
    Frumoase achizitii, sa te bucuri de ele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai!! Da, din Anglia ajung si mai repede si la posta normala, ceea ce e un plus;). Multumesc,ma bucur ca-ti plac!:*

      Ștergere
  7. Deja mi-am luat colierul. Sper sa vina repede.Abia astept sa-l port.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l porti cu placere! Abia astept sa te vad cu el:*!!

      Ștergere
  8. Superbe toate :) sunt incantata de organizatoarele astea pentru bijuterii si trebuie sa imi achizitionez si eu unul cat de curand :)
    te pup
    www.sparkleandlove.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Organizatoarele sunt scumpicele, dar in acelasi timp frumoase si practice. Merita,zic eu:). Spor la cumparaturi atunci! Te pup!

      Ștergere
  9. Imi place mult organizatorul de cosmetice. Si colierelele, dar eu nu prea pot. Sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu mi-am luat prima husa din Hong Kong dar din pacate dupa cateva saptamani s-a rupt.
    Colierele sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pacat!! Eu n-am avut probleme cu niciuna dintre ele pana acum. Lasa ca-ti poti comanda alta mai frumoasa si mai speciala, oricand:P. Te pup!

      Ștergere
  11. Si mie mi-a luat mult pana am indraznit, am scris si un articol cand mi-am att seama ce usor era de fapt :)) Ctae chestii dragute ti-ai luat <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e greu pana iti faci curaj, ca dupa...nu te mai opresti:)). Multumesc:*

      Ștergere
  12. Sa le folosesti cu placere!
    N-am comandat niciodata de pe ebay, nu stiu de ce..cred ca de lene :D.
    Imi plac carcasele de telefon, par asa romantice dar nu fac telefonul sa para badaran?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e niciodata prea tarziu...:P.
      Sa stii ca nu, mai badaran arata cu maimuta decat cu carticelele:)).

      Ștergere
  13. Si eu l-am descoperit zilele trecute! <3
    Planuiesc sa imi iau cateva chestiute
    Te invit pe la mine daca vrei : http://btl-allysa.blogspot.ro/ as aprecia din suflet daca te-ai abona :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la cumparaturi atunci!! Multumesc de invitatie, voi intra cu siguranta!:*

      Ștergere
  14. ce tare e maimutica <3

    http://happyminibug.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  15. Buuna as vrea sa te intreb care e treaba cu posta vamala?Produsele nu pot venii si la posta din orasul meu?mersii.Sa foloseste cu placere produsele cumparate sunt suberbe:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista 2 tipuri de posta: una normala la care ajung coletele interne si cele din UE, si alta, vamala unde ajung coletele din SUA,China,etc. Sunt sigura ca exista posta vamala si in orasul tau, trebuie doar sa te interesezi unde este;). Multumesc frumos!:*

      Ștergere
  16. Toate sunt grozave dar al doilea colier si carcasa maimuta sunt favoritele mele! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu am comandat de mai multe ori, acum abia astept sa ajunga 2 carcase pentru telefon :D La noi sunt atat de scumpe si nu merita sa dau atata, mai bine astept 3 saptamani :))
    Colierele sunt superbe, sa le porti cu placere. Pe mine acum ma bate gandul sa-mi comand niste cercei ;))
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt absolut superbe colierele si carcasele sunt mega funny! <3
    Pe mine ma enerveaza la culme ca sunt putine carcase pt telefonul meu ,si alea urate :( Maimutica asta a ta e mega funny! <3

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter