Despre Remington Keratin Therapy + noul look


Am revenit! Ultimele 2 saptamani (da atat a trecut de cand n-am mai postat) au fost mai grele si mai aglomerate decat de obicei. Acesta a fost motivul pentru care nu am fost activa pe blog. Am incercat sa fiu cat de cat prezenta pe pagina de Facebook, insa nici asta nu mi-a iesit mereu. S-au intamplat multe lucruri si am facut cateva schimbari majore, printre care se numara si noua coafura! Da, m-am tuns! Nici mie nu-mi vine sa cred, n-am avut niciodata parul atat de scurt. De regula, nu sunt adepta schimbarilor, insa cand ma apuca nebunia nimic nu-mi mai sta in cale. Am mers pe ideea ca trebuie sa experimentez si parul mai scurt, macar o data in viata.
Acum va spun sincer, abia astept sa creasca la loc:)). Nu regret ca l-am tuns, dar m-am cam pacalit singura, daca pot sa spun asa. Am crezut ca daca este mai scurt, este automat si mai usor de aranjat. Nimic mai gresit!!! Stiti deja ca eu am parul ondulat si-mi place sa-l port drept, iar cu cat e mai scurt cu atat se onduleaza mai mult si mai repede (am realizat ulterior,cand era deja prea tarziu).
Norocul meu a fost placa de par primita in dar de la Remington.



In trecut nu aveam nevoie sa folosesc placa, parul fiind lung si greu nu se ondula atat de tare, iar uscatorul de par si peria imi erau de ajuns sa-l indrept.
In prezent (adica de cand m-am tuns) folosesc placa la fiecare coafare.
Deci am avut timp destul sa-mi fac o parere despre Keratin Therapy Pro S8590 si sunt gata sa o impartasesc cu voi!
Din start trebuie sa mentionez: faptul ca am primit-o cadou, nu mi-a influentat cu nimic parerea si nu am fost conditionata in niciun fel sa fac review pozitiv.

Acum ca am lamurit treaba pot sa spun cat de mult imi place placa asta!
M-a impresionat pozitiv inca de la prima utilizare, cand am realizat cat de repede se incalzeste. Ei spun ca in 15 secunde, eu as spune chiar 10:)). Pentru persoanele care obisnuiesc sa se coafeze la primele ore la zilei, inainte de a pleca la serviciu, este mana cereasca!
Un alt motiv pentru care o iubesc atat de mult este ca nu mi-a agatat/rupt niciun fir de par. In trecut am avut o placa care nu indrepta deloc parul, dar in schimb agata cate 20 de fire la fiecare trecere prin par (evident a ajuns la gunoi). N-am avut nici macar o data astfel de experiente cu placa Remington!
Un mare plus ii acord pentru display-ul digital si treptele de temperatura. Este foarte important sa setezi temperatura corecta si suficienta,altfel risti sa-ti arzi parul. Eu o folosesc la 180 de grade celsius si sunt foarte multumita. Trec placa peste suvita de 2-3 ori, dar nu ma deranjeaza deloc. In final parul este perfect drept si lucios.

Bineinteles ca am adus si dovezi:)!





(tricou-Miniprix, pantaloni- H and M, sandale- Zara)

Specificatii:
- pana la 57% mai multa protectie impotriva deteriorarii sau ruperii firului de par
- Keratin Prtectiv Technology- invelis ceramic avansat cu cheratina
- senzor de temperatura cu indicator pornit/oprit
- display digital cu 5 trepte de temperatura (160-230 grade celsius)
- putere 46W
- incalzire rapida in 15 secunde
- placi inguste de lungime mare, 110 mm
- functie de blocare a temperaturii
- inchidere automata de siguranta
- dimensiuni: 157 x 370 x 85
- greutate pachet 798 g
- garantie- 60 luni
- pret 249 lei

Iubesc placa asta, dar totusi inca nu am suspus-o testului suprem: ondularea parului! La capitolul indreptat face treaba excelenta, dar cum se va comporta in privinta buclelor? Revin cu pareri!

10 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter