Rezultate obtinute dupa a 2-a sedinta de IPL

Am inceput epilarea definitiva cu IPL la Nomasvello in urma cu 3 luni si v-am promis ca va voi tine la curent cu toate etapele, sedintele si rezultatele. 
Am dat toate detaliile despre cum a decurs prima sedinta aici, v-am aratat primele rezultate aici si v-am povestit despre sedinta nr 2 aici
Daca nu ati citit cele 3 articole va recomand sa o faceti! Sunt o multime de informatii utile si detalii pe care n-am sa le reiau si care v-ar fi de mare ajutor in caz ca doriti sa apelati la IPL.

Astazi va prezint rezultatele celei de-a 2-a sedinte.
La cateva zile dupa sedinta de epilare m-am ras pe picioare ( asa cum este recomandat), pentru a scapa de firele parlite cu aspect inestitetic, dar si pentru a-l ajuta sa iasa (cada) mai repede. 
Stiam de la prima sedinta ca va creste greu si mult mai subtire si era logic ca acum, dupa a 2-a sedinta procesul sa se desfasoare si mai lent. Si exact asa a fost!
Timp de 4 saptamani nu am avut nici macar un fir de par pe picioare! Adica aveam, dar erau mici, mici si nu se vedeau. Din a 5-a saptamana a inceput sa se vada (crescuse cat de cat) dar firele erau atat de subtiri ca-ti trebuia lupa sa le vezi bine. Abia din a 6-a saptamana pot spune ca era marisor si n-am mai putut purta nimic scurt:P.


Pozele sunt facute in saptamana nr 7, cu 2 zile inainte de sedinta. Se vede cu ochiul liber ca sunt multe zone in care parul nu a mai crescut deloc! Si desi unele fire sunt destul de lungi, va garantez ca trebuia sa te uiti cu atentie sa le observi, pentru ca sunt foarte, foarte subtiri (am folosit zoom maxim).


In zona asta in urma cu 3 luni eram plina de foliculita (multe bubite rosii, fire crescute in piele). Diferenta este remarcabila!

Tot luna asta am facut si a 2-a sedinta la axile. Zona asta o epilez la Nomasvello Unirii. Doamnisoarele de acolo sunt foarte dragute si binevoitoare. Eu am nimerit la Oana, o tipa sociabila si rabdatoare (calitati importante din punctul meu de vedere atunci cand lucrezi cu publicul). Din pacate am pierdut poza cu axilele, dar va promit ca luna viitoare ma voi revansa!

Picioarele dupa cum probabil stiti deja, le epilez la Nomasvello Afi, la  Daniela (care mi-e foarte draga). Pretul este de 30 euro/zona.

Sunt extrem de incantata de rezultatele avute pana acum si sper sa fie din ce in ce mai bune!
 Bineinteles am sa va tin la curent cu tot! 
Sper ca experienta mea sa va fie de folos in caz ca doriti sa incercati IPL-ul. Iar daca nu doriti, poate sa va conving :)!

10 comentarii:

  1. Ai rezultate foarte frumoase cu IPL din ce vad :D Ma gandesc si eu sa apelez la aceasta procedura pentru a scapa de parul nedorit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cea mai eficienta metoda pe care am incercat-o vreodata! Ti-o recomand!:*

      Ștergere
  2. Da, chiar se vad destul de bine rezultatele. Pe mana cand costa, stii cumva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ai convins, la toamna incep si eu pentru picioare :D Ai rezultate grozave!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Am mai comandat la tine prod PC, ma poti ajuta cu o comanda ebay, intrucat sunt varza la comenzi online? :D
    Pt un comision, desigur:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, da-mi mail si vorbim acolo. In principiu nu m-as baga sa comand pentu altcineva, caci nu am nicio garantie ca ajunge coletul:(. Dar cel mai bine vorbim pe mail. Te pup!

      Ștergere
  5. IPL-ul e pe wishlistul meu cu mult inainte sa vad rezultate la cineva, ideea de a nu ma mai supune la chinuri lunar este ierezistibilam iar acum cand vad rezultatele la tine sunt si mai convinsa ca vreau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate si abia astept sa-mi spui cum iti merge!:*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter