Top 10 oje must have

Daca urmariti pagina de Facebook stiti deja ca ojele au un rol foarte important in viata mea. Am dezvoltat pasiunea pentru ele inca de mica si cred ca am reusit in timp sa o aduc la rang de obsesie. Spun asta pentru ca rar le e dat unghiilor mele sa vada lumina zilei. Stiu ca nu suna tocmai bine dar trebuie sa ma intelegeti, apar mereu oje noi, tentatiile sunt la orice colt (sau click) si pur si simplu nu ma pot opune instinctului si dorintei de a le cumpara.
O numesc obsesie nu doar din cauza usurintei cu care arunc banii cand e vorba de oje, ci si datorita faptului ca sunt apta sa recunosc o culoare din noile colectii (brand si nume) doar vazand-o pe unghiile cuiva.
Imi plac ojele speciale, originale, culorile si finish-urile inedite. Nu voi da niciodata multi bani pentru un rosu banal (de exemplu), insa n-am sa fiu deloc retinuta la portofel daca e vorba de un rosu holografic (tot de exemplu).
Mama rade mereu de mine si-mi spune ca daca as alege sa-mi vand colectia de oje, as putea trai linistita fara sa muncesc, cateva luni bune:)).
M-am gandit ca ar fi interesant un top la ojelor mele preferate, dat fiind faptul ca am "experienta" in domeniu:P!
Mai jos veti gasi cate 2 poze pentru fiecare nuanta in parte. Explicatia este simpla: talentul meu fotografic este practic inexistent! Am vrut sa admirati adevarata frumusete a ojelor, asadar, m-am vazut nevoita sa imprumut cateva poze de la colege mult mai talentate si instruite in domeniu.

OPI- My private jet
O oja holografica spectaculoasa dar care, din pacate, nu se mai fabrica:(. Nuanta inca exista, dar au schimbat formula si nu mai este holografica (mare tampenie), prin urmare daca aveti vreodata sansa sa puneti mana pe ea, nu ezitati! M-am bucurat nespus cand am reusit sa fac rost de ea si cu siguranta voi plange cand nu o voi mai putea folosi!



China Glaze- Ruby Pumps
Ca tot vorbeam mai sus de un rosu pe care as da multi bani, acesta este cu siguranta Ruby Pumps. Am facut 1000 de poze si parca niciuna nu dezvaluie adevarata frumusete a acestei nuante! Este o culoare pe care trebuie sa o vezi in realitate pentru a o aprecia. Am primit o groaza de complimente de fiecare data cand am purtat-o pe unghii si da, pentru mine este rosul perfect!



Zoya- Daul
Iubesc Zoya! Au cele mai spectaculoase si frumoase nuante! Daul este o culoare speciala, asa cum nu ti-e dat sa vezi mereu: un mov-rozaliu cu mult sclipici fin auriu. In soare, unghiile par mici diamante colorate! Daul te face sa te indragostesti iremediabil si sa nu-ti mai doresti sa porti altceva pe unghii!



Nails inc- Basil Street
O voi descrie rapid in doua cuvinte: nude-ul perfect! In colectia mea am doar 3 nude-uri (dintre care unul primit cadou), asadar ma vad nevoita sa recunosc ca nu-s tocmai o fana a ojelor "culoarea pielii". Basil Street si-a castigat locul in inima mea datorita numeroaselor complimente primite. Pentru mine, este intr-adevar nude-ul perfect si daca sunteti in cautarea unei astfel de oje, va recomand sa o incercati! S-ar putea sa devina si nude-ul vostru perfect!


fotografie preluata de aici 

Zoya- Aurora
O alta Zoya, iar de data asta fotografiile vorbesc de la sine!


foto preluata de aici 

Essie- Van'd Go
Desi la prima vedere nu impresioneaza, va garantez ca nu veti gasi o alta nuanta ca asta! As descrie-o ca un roz-piersica cremos cu aspect pudrat. Van'd Go ma duce cu gandul la povesti cu zane si printese:).


fotografie preluata de aici 

Orly- Fowl Play
V-am spus ca-mi plac ojele speciale! Uite un mov de care nu ai cum sa te plictisesti vreodata! Fowl Play imi impodobeste unghiile in fiecare sezon racoros de 2 ani ani incoace si nu se va opri prea curand!



China Glaze- It's a trap-eze
Cea mai "colorata" si mai vesela oja din cate exista! Imi aminteste de copilarie si ma binedispune de fiecare data cand o port. Iar datorita coloritului bogat, iti garanteaza ca toate privirile vor fi atintite asupra ta;)!


fotografie preluata de aici 

Color Club- Cloud Nine
Deja am ridicat stacheta! Mai holografica si mai speciala de atat nu exista! Este un must pentru fashioniste!



Orly- Sparking Garbage
Cea mai frumoasa oja facut de Orly pana in prezent! Si ea face parte din categoria ojelor pe care trebuie sa le vezi pentru a intelege cat sunt de minunate. Nu inteleg de ce au tinut mortis sa o denumeasca "gunoi", dar data fiind situatia, pot afirma cu tarie ca va recomand "gunoiul sclipicios" de la Orly:P!

sursa foto

Sper ca v-a placut topul meu si v-a oferit cateva sugestii de luat in seama. Nu ezitati sa-mi impartasiti si voi preferatele voastre! 

36 de comentarii:

  1. Oh how I hate you now :)) Imi 'trebuie' vreo 5 macar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum se numesc alea 5? In caz ca nu le iei pe toate, stiu ce sa-ti iau de ziua ta:P

      Ștergere
  2. Ah, ce-mi faci tu mie. Am trecut cateva oje pe wishlist si nu ma las pana nu le am. Tu esti de vina, sa stii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Orly Fowl Play imi place cel mai mult :D. In rest, sunt dragute, dar eu nu prea ma dau in vant dupa oje cu sclipirici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fowl Play e cu adevarat speciala. Corect, gusturile difera, ma bucur ca totusi ai gasit una care sa te atraga:)!

      Ștergere
  4. Color Club- Cloud Nine si China Glaze- It's a trap-eze sunt.... to die for! :x

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase toate, dar cea holografica de la Color Club e suuuppeeerrrbbbaaaa. O pun cu siguranta pe lista mea must have :P

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde procuri Zoya? Vreau si euuuu! M-am indragostit de Storm si trebuie sa fie a mea!!!
    Rosul ala chiar e perfect! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai auzit de Beauty in the Bottle?:P
      De acolo imi procur majoritatea ojelor. O gasesti aici: https://www.facebook.com/Beauty.In.The.Bottle?fref=ts

      Ștergere
  7. Imi place mult Ruby Pumps. De vreun an si ceva tot vreau sa mi-o iau...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt minunate alegerile tale! Eu as lua OPI, cele Zoya si Color Club, dar le-as purta pe absolut toate cu drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici nu pot sa ma hotrarasc care e eca mai tare :))) sunt absolut incredibile :X imi place aia roooz :X

    Pupici
    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Sune superbe toate! Sparkling garbage o am pe wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-a placut la nebunie topul tau! Desi nu sunt o fana inraita a ojelor, aproape toate ojele mi-au placut si acum am sa le caut si eu sa le achizitionez. Ce mi-ai facut!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare.tare mult ca ti-a placut!! Daca le vrei, le gasesti la Beauty in the Bottle;). Te pup!!

      Ștergere
  12. De unde poate fi cumparata China Glaze? Mi-ar placea tare mult sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Te urasc, te urasc, te urasc, te urasc !! :))))
    Doamne cat le adoooor !<3

    RăspundețiȘtergere
  14. OPI- My private jet, Zoya- Aurora, Essie- Van'd Go, China Glaze- It's a trap-eze, Color Club- Cloud Nine...ar fi preferatele, dar imi plac toate...trebuie sa fac niste cumparaturi ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ma bucur ca-ti plac! Astept si recomandarile tale! :*

      Ștergere
  15. Nu o stiam decat pe Aurora de care eram indragostita, dar acum am innebunit dupa inca vreo trei!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter