Minunata lume Essence

Saptamana trecuta, blogger-tele au luat cu asalt sediul Essence Romania. Am fost invitate pentru a face cunostinta indeaproape cu noile produse si arome lansate.
Essence dovedeste inca o data (daca mai era cazul) ca nu trebuie sa cheltui o avere pentru a fi frumoasa, astfel ne ofera produse calitative la preturi modice. V-am prezentat aici cat de mult se aseamana oja Cotton Candy cu Essie-Topless and Barefoot. Sunt practic identice, rezista la fel de bine pe unghii, doar ca cea Essence costa muuult mai putin. 
Si intre timp am mai facut cateva astfel de descoperiri printre comorile Essence, promit sa vi le prezint curand.
Mai nou, au adaugat in palmares si parfumuri. Sticlute colorate, impachetate in ambalaje vesele (asa cum deja ne-au obisnuit) cu fel de fel de arome imbietoare. M-a uimit faptul ca nu doar miros frumos, ci si persista timp indelungat.
Mie cel mai mult imi plac rujurile lor. Au o multime de nuante superbe, sunt cremoase, se aplica usor si arata senzational pe buze. Preferatul meu in momentul de fata este Wear Berries!, un mov superb numai bun pentru iarna (il veti putea admira in curand pe pagina de Facebook).
Sunt curioasa care este produsul vostru Essence preferat!


produse essence

rujuri essence





11 comentarii:

  1. E frumoasa minunata lumr Essence :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, abia astept sa ne povestesti cate ceva despre lacurile de unghii :)...iar rujurile arata foarte interesant, arata de calitate; cel rosu are culoarea care trebuie, nu-i asa ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujrule sunt foarte bune, iar la cat costa...e adevarata afacere! Si ojele imi plac mult, o sa incerc sa-mi fac timp pentru poze, ca sa va arat ce am descoperit:).

      Ștergere
  3. Rujurile sunt mate?? Arata foarte bine nuantele si sunt in cautarea unui ruj mat :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce am pozat eu nu e mat. Nu stiu daca au in colectie rujuri mate, dar am sa ma intresez;).

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter