Pasionat de cai putere? Grandprix originals este brandul tau!

Distribuitorul Clasica Management lanseaza pe piata romaneasca brandul de imbracaminte si accesorii GRANDPRIX ORIGINALS.
Inspirat din era de aur a motosportului, acest brand nu se rezuma numai la haine, el prezinta in acelasi timp franturi emotionante ale istoriei. Totul a inceput in 1971, odata cu lansarea filmului "Le Mains", al carui protagonist a fost cunoscutul actor Steve McQueen (impatimit al curselor si masinilor).

Marca Grandprix Originals, prin colectiile sale (care includ geci de piele si de curse, camasi, tricouri, genti si accesorii, toate avand siglele originale ale sponsorilor), constituie reflexia acelor vremuri. 
Brandul este deja prezent in 20 de tari si ofera colectii complete de haine si accesorii dedicate fanilor motosportului clasic si nu numai. Bleul deschis si portocaliul (culorile legendare ale curselor clasice) reprezinta nucleul acestor colectii.

Grandprix Originals s-a gandit la toti (barbati, femei si copii) si ne ofera o gama larga de produse menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Puteti sa va convingeti vizitand site-ul! (<- link)
Iata cateva exemple:





O poza de la lansare, impreuna cu Cabral, care-i mare fan al curselor de masini, cailor putere si implicit, al brandului Grandprix Originals.



Grandprix se adreseaza celor care admira stilul calsic interpretat intr-o maniera actuala si moderna. Calitatea produselor GPO se datoreaza pasiunii pentru haine, inclinatiei spre arta detaliului si tasaturilor manuale.

2 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter