Cum tratam vergeturile? Electronic Doctor ne ofera o solutie!

O solutie pe care eu o voi testa in viitorul apropiat si cu ale carei rezultate va voi tine la curent!

Nu stiu de voi, dar mie mi-au aparut primele vergeturi la o varsta foarte frageda (12-13 ani). Nu stiu daca de vina au fost genele sau faptul ca la varsta aia nu auzisem eu de preventie si creme hidratante. In final, nici nu mai conteaza. Cicatricile si-au facut aparitia usor, usor pe pielea mea, iar cand am constatat ce se intampla si am ajuns la dermatolog, era deja prea tarziu. Mi-au fost prescrise numeroase creme si fiole menite sa le vindece sau macar sa le reduca marimea, dar in zadar. Ca si zona de raspindere, se gasesc indeosebi pe fese si solduri si va rog sa nu va aud si pe voi cu replici de genul "ce te plangi atat, nu-ti vede toata lumea fundul" (asa cum mi s-a mai spus). Nu e nevoie sa-mi vada cineva fundul, mi-l vad eu si este de ajuns. Toti avem complexe si ne dorim sa scapam de ele. Vergeturile reprezinta unul dintre complexele mele si nu voi inceta sa caut leacul salvator.

sursa foto

Acesta este motivul pentru care a acceptat propunerea Electronic Doctor, de a testa acest aparat revolutionar (inventat de catre Dr Bogdan Vladila) care promite ca vindeca vergeturile.
Electronic Doctor este un dispozitiv ce functioneaza pe baza de unde electromagnetice care ajuta la accelerarea sintezei colagenului si elastinei prin regenerarea celulara. Vergeturile sunt o cicatrice in derm, care apar in urma ruperii fibrelor de colagen. Acest nou tratament, permite cresterea de celule secretoare de colagen la nivelul dermului si astfel se poate repara reteaua celulata intrerupta (lucru demostrat stiintific).
Astfel, Electronic Doctor ne propune tratarea vergeturile cu ajutorul undelor electromagnetice de frecventa si putere controlata. Acest tratament are ca scop umplerea cu colagen a zonelor afectate prin secretia de colagen de catre propriile celule nou generate. Campul electromagnetic emis de aparat va actiona direct asupra dermului, strat profund al pielii, acolo unde se formeaza vergeturile. Aceste unde vor accelera proliferarea celulara si vor stimula producerea de colagen si elastina, care vor ajuta la repararea matricei extracelulare.
Apartul este omologat in UE, tratamentul este unul non-invaziv, recomandat tuturor grupelor de varsta si nu are reactii adverse. Durata si numarul sedintelor se stabileste in urma unui consult dermatologic. 
Electronic Doctor este eficient si in regenerarea gingivala, a parului sau reducerea ridurilor.

Suna prea frumos ca fie adevarat? Cam da! Tocmai de aceea am acceptat sa testez acest dispozitiv si sa ne putem convinge impreuna daca intr-adevar functioneaza. 

24 de comentarii:

  1. WAW...SUNA INTERESANT ! Asteptam sa vedem rezultatele tale !

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut curioasa, astept rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt la fel de curioasa! Bineinteles, voi face poze inainte si dupa;).

      Ștergere
  3. DE ABIA ASTEPT sa ne spui ce si cum! M-ai facut tare, tare curioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu poze inainte si dupa trataent pentru a se putea observa clar daca va avea sau nu vreun efect.

      Ștergere
  4. Suna super interesant ! Si eu am vergeturi tot de pe la 12 ani, de cand am inceput sa ma dezvolt. Eram slabuta cand eram mica si apoi m-am ingrasat brusc si m-am inaltat.. de atunci am cateva vergeturi pe solduri si picioare. Sunt curioasa de acest dispozitiv :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am ingrasat dar la fel ca tine, m-am inaltat rapid. Si eu sunt la fel de curioasa, revin cu vesti!

      Ștergere
  5. Ar fi prea frumos sa fie adevarat.Si eu am vergeturi tot de la 12-13 ani :(. Ma deranjeaza si as vrea sa scap de ele. Sa ne spui cam in cate sedinte s-au vazut efectele (daca se vor vedea) si cat costa sedinta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi face 20 de sedinte, asta stiu sigur.
      Nu stiu pretul, dar ma voi interesa la prima vizita. Sper sa aiba efect cat de mic!! Revin cu vesti:)

      Ștergere
  6. Ce bine suna ... Sper ca rezultatele sa fie pe masura. Si eu ma confrunt cu aceste vergeturi, cam de la aceeasi varsta ca si tine. Din motive total necunoscute. Nici nu m-am ingrasat brusc, nici n-am slabit, nici nu m-am inaltat ... Stagnam, din cate-mi amintesc. Am de la solduri pana la genunchi ... M-am obisnuit cu ele, dar is atat de inestetice. Si nu tre' sa te vada nimeni dezbracata; e de ajuns ca te vezi singura si nu-ti place imaginea respectiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off tare pacatoase sunt! Incep sa cred ca si gena este de vina...nu stiu.
      Daca dispozitivul asta are un efect cat de mic de estompare...eu ma declar multumita. Voi reveni cu poze inainte si dupa;).
      Ai mare dreptate, tu trebuie sa fii multumita de tine, nu altii.

      Ștergere
  7. Si mie tot pe la varsta aia mi-au aparut... Pe fese, solduri, sani, pulpe si in spatele genunchilor.Mi se pare ca am una si pe brat . Pe cele de pe pulpe am folosit o crema antirid care nu cred ca se mai gaseste ,si culmea, alea au trecut. Nu se mai vede urma de vergetura pe zona pe care am aplicat crema aia. In rest..sunt zebra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf te inteleg:(.
      Cum se numeste crema aia minune? Hai sa cautam:)).

      Ștergere
  8. Abia astept sa ne spui daca exista rezultate vizibile! Am si eu vergeturi pe fund si solduri, destul de vizibile. Am avut niste dereglari hormonale, am luat un tratament care imi dadea o pofta de mancare teribila, m-am ingrasat mult, iar cand am slabit am constatat c-am ramas cu niste vergeturi de toata frumusetea! :( Cat costa acest tratament?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu stiu sa-ti zic pretul, insa cand voi reveni cu rezultatele voi specifica si acest lucru. Sper din tot sufletul sa aiba efect!!!

      Ștergere
  9. Vergeturile ma fac si pe mine sa ma simt complexata. Chiar sunt curioasa cu privire la acest aparat! Abiua astept noi detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu abia astept sa incep sedintele:D. Revin cu detalii!

      Ștergere
  10. si zice ca are efect asupra vergeturilor VECHI, nu doar asupra celor noi? asta chiar ca ar fi incredibil, sunt EXTREM de sceptica si SPER sa ma contrazici :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Curiozitatea (si speranta) nu imi dau pace! Cum merge tratamentul? Ai ceva rezultate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din motive de timp, inca nu am inceput tratamentul.
      Ma voi elibera de obligatii in luna iunie si voi incepe. Si eu sunt foarte curioasa si plina de speranta. Revin cu vesti!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter