Prima editie "Where jewels meet make-up" by Oxette

Oxette este un brand care apreciaza femeia si doreste sa o surprinda in cele mai interesante si frumoase moduri. M-am convins de asta cu ocazia zilei de 8 martie, atunci cand Oxette a pregatit o zi speciala pentru toate domnisoarele si doamnele care treceau pragul magazinului din Baneasa Shopping City. Toate reprezentantele sexului frumos au fost intampinate cu flori, prajituri si un pahar de vin spumant oferit de Crama Oprisor.

loisir

Iar surprizele din partea Oxette nu s-au oprit aici! Ne-a "cadorisit" cu prezenta Mirelei Vescan, unul dintre cei mai apreciati make-up artisti din Romania, care era pregatita cu arsenalul sau de machiaj pentru doritoarele unui look interesant de ziua lor.

bijuterii oxette

Nu exagerez deloc cand spun ca m-am simtit ca-n rai! Inconjurata de fel de fel de bijuterii sclipitoare, una mai frumoasa decat alta, cu greu am rezistat tentatiei de a nu cumpara niciuna.
Daca la capitolul bijuterii am rezistat cu stoicism, cand a venit vorba de ceasuri am cedat din prima.
De cum mi-au fost intinse frumusetile colorate in fata, am stiut ca unul dintre ele va fi al meu. Mi-a fost tare greu sa aleg, insa in final am plecat acasa cu cel alb (pentru ca imi doream de mult unul in genul asta).
Si iata cum mi-am imbogatit colectia cu primul ceas marca Oxette si cu siguranta nu ultimul!



prima editie oxette

ceas alb oxette

Mai mult decat atat, Oxette a organizat si o tombola la care au participat toate persoanele care au facut cumparaturi in timpul evenimentului. Premiile au fost 3 vouchere pentru 2 persoane la Pescariu Sport&Spa si marele premiu: un ceas Oxette.
Cine credeti ca a castigat ceasul Oxette? Ei bine, EU!!
Nu-mi vine sa cred, am cumparat un ceas si m-am ales cu 2:P. Abia astept sa ma duc sa-l ridic si sa vi-l prezint. 8 martie a fost o zi plina de surprize si cadouri!

Oxette este un brand grecesc, lansat in Salonic in 1998, care creeaza bijuterii fashion din argint. Reteaua Oxette este prezenta in peste 25 de tari din intreaga lume, avand sub aripa sa si brandul Loisir (lansat in 1999).
Ceasurile si accesoriile Oxette au ca inspiratie femeia New Age, pentru care propune creatii superbe la preturi accesibile. Loisir, sora mai mica a brandului, ofera idei de cadouri inedite si jucause la preturi rezonabile si calitate ridicata.

ceas galben oxette

ceas negru oxette

cercei oxette



Trebuie sa va spun ca am achizitionat ceasul alb cu 30% reducere, pretul final fiind de 322 lei. Reducerea mai este valabila pana la 15 martie (in magazine), asadar, daca vreti sa profitati de ea, grabiti-va!
Produsele Oxette si Loisir pot fi achizitionate si online, de pe boutiquedefrumos (<-link).

Daca va placut ce v-am povestit, trebuie sa stiti ca Oxette va organiza astfel de evenimente lunar. Data, ora si magazinul cu pricina vor si anuntate in prealabil pe pagina lor de Facebook ( <-link).
Va plac produsele Oxette? V-ati dori un ceas de la ei?

6 comentarii:

  1. norocoasa!! bravo! foarte frumoasa colectie!

    RăspundețiȘtergere
  2. veronica picioroaga12 martie 2014 la 05:34

    imi place la nebunie!!! ma bucur ptr tine , norocoaso !:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Waw....ce frumoase sunt ceasurile ! Esti o norocoasa ! Sa-l porti sanatoasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe!!! sa le porti cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumusele sunt! Clar o sa-i vizitez....felicitari

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine toate iar cel cumparat de tine este superb, imi place mult si palarai ta iar tie iti sta superb cu ea!
    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter