Reduceri Asos- cum sa faci smart shopping

Va mai amintiti postarea asta in care va impartaseam minunata prada facuta pe Asos? In caz ca nu, dati repede click pentru a va reimprospata memoria.
Buuun, acum ca am stabilit ce, cand si cu cat am comandat, e timpul sa ma laud cu ele. Si cum altfel as fi putut face asta, decat printr-un outfit!
N-am cuvinte sa va spun cat de mult imi plac si cat de mandra sunt de mine ca le-am achizitionat la asemenea preturi.
Cizmele sunt din piele, bine lucrate si comode. Le port neincetat de cand le-am primit. Mai am putin si dorm cu ele in picioare:)).

Geanta a fost o surpriza si mai placuta. Stiam ca e maricica, insa nu ma asteptam sa fie atat de mare incat sa-mi incapa laptopul in ea! Nu ma supar, ba din contra, chiar plangeam dupa vechea geanta in care-mi caram toate cele necesare si care si-a dat ultima suflare in tomberonul din fata blocului. Asta bineinteles, dupa ce am facut-o ferfenita de la atata purtat!
Revenind la noul meu geamantan noua mea geanta de zi cu zi , este din piele lucioasa in partea de jos si piele intoarsa gri in partea de sus. Fermoarul din mijloc este doar de design, mi-am dat seama dupa ce m-am luptat 30 de minute sa-l deschid:)).
Nu este compartimentata (ceea ce-i perfect, altfel nu-mi incapea laptopul), in interior are doar un buzunaras mic cu fermoar si inca unul si mai mic pentru telefon. 
Deja o ador si cu siguranta o veti vedea in muuuulte outfit-uri de acum incolo!

Ultima dar nicidecum cea din urma, blana de oaie. Nu radeti, n-am gasit alta denumire care s-o diferentieze de cealalta vesta de blana din dotare. Am ales masura 8 si-mi vine perfect. Are buzunare laterale si  se incheie cu copci (mos si baba). Captusita cu un material fin, gen satin. Merge purtata intr-o multime de stiluri, combinata in fel si chip, nu poti da gres cu ea! 

Cele 3 produse au venit ambalate intr-un colet mare si pentru ca impreuna au cantarit mai mult de 2 kg, au fost aduse de curier. Transportul a durat 11 zile.


 Vesta, geanta si cizme - Asos
Pulover- Pull and Bear
Fusta- Zara








Dupa cum vedeti, in afara, reducerile sunt pe bune si daca esti atent prinzi adevarate comori la super pret. Nu va fie frica sa comandati online! Asos este un site foarte serios, care returneaza banutii atunci cand comanda nu ajunge la destinatar. Deci nu va pierdeti banii, stati fara grija.
Plus ca are o gramada de produse frumoase si preturi pentru toate buzunarele. De ce sa platesti mai mult in magazinele noastre, cand poti sa-ti comanzi online un produs asemanator (de multe ori mai frumos si mai calitativ) la pret mai mic? 

Primavara si toamna se fac cele mai bune deal-uri in online. Eu obisnuiesc sa salvez la "preferate" produsele care ma intereseaza, chiar de pe vremea cand sunt listate la pret intreg. Asa le pot urmari pe toate, pe o singura pagina si vad clar cand sunt reduse si cand merita sa le comand.
Pe Asos de exemplu, produsul sta in lista 60 de zile. Daca in decursul a 60 de zile nu a fost redus (desi slabe sanse) si inca-l mai vreau, il bag din nou in lista de preferate pentru a-l urmari in continuare.
Asa procedez in 90% din timp si functioneaza aproape de fiecare data. Restul de 10% reprezinta cazurile cand ori articolele imi plac foarte, foarte mult si le comand pe loc indiferent de pret, ori le cumpar din magazinele noastre . Dar asta se intampla mai rar:P.
Anul trecut de exemplu, mi-am comandat de pe Asos ghete din piele cu 100 lei. Tare, nu?
Haideti sa nu mai aruncam aiurea cu banii, este timpul sa invatam sa facem smart shopping!

32 de comentarii:

  1. Minunata ,, blanita de oaie,,...pare moale la atingere !!! Sa o porti sanatoasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ti esti experta! cizmulitele sunt foarte cool, dar oaia e super! pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, ce frumoase sunt cizmeleeee! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa intru si eu neaparat, sa pierd ceva vreme pe acest site. Prea tare ofertele:))
    cizmele sunt dementiale......

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar azi am fost la smart shopping si am iesit binisor. Imi place gentuta, o idee buna de a lua laptopul cu tine. Eu il port in ghiozdan, dar ar fi cazul sa cresc si eu mare, mai ales ca am terminat liceul de 5 ani. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh, Maya eu sunt precum tiganul cu cortul. Traiesc in masina. Daaa, ma bucur tare ca-mi incape laptopul in ea. Trebuie sa-ti cauti una asa mare neaparat:). Pup!

      Ștergere
  6. Cizmele sunt foarte tari! Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu procedez la fel: salvez produsele la preț întreg în lista de dorințe și apoi urmăresc reducerile aplicate. Mi se pare amuzantă această „urmărire” :D!
    Îmi place mult vesta! Chiar mă întrebam cum o să arate în realitate atunci când am citit articolul tău mai vechi. Și cizmele și geanta sunt frumoase, dar vesta chiar m-a cucerit. Și-mi place și fustița de la Zara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, deci nu sunt singura care face asa:). Ma bucur ca-mi confirmi ca merge "reteta". Daaa si eu aveam emotii in privinta ei, dar acum m-am calmat. Multumesc!

      Ștergere
  8. Cizmele sunt preferatele mele! Yey for smart shopping!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ador cizmele...:( eu nu le-am mai prins, nu mai aveau nr meu. Asos este site-ul de pe care imi comand in mod constant. Nu am avut niciodata probleme cu niciun colet. Great outfir:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce rau imi pare! Lasa ca data viitoare va fi cu noroc;).
      Asa e, Asos e si preferatul meu!

      Ștergere
  10. Sa le porti sanatoasa, geanta mi se pare deosebita si intr-adevar pare foaaarte incapatoare. N-am comandat niciodata de pe Asos, insa presimt ca outfiturile tale ma tot imping pe directia asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e niciodata prea tarziu! M-as bucura daca datorita mie ai da prima comanda:).
      Ma bucur ca-ti plac!

      Ștergere
  11. Exact cum ai zis tu in afar reducerile sunt pe bune, la noi parca ar fi o gluma proasta.Am pus ochii pe o fusta la Stradivarius, vazusem pe site ca e la reducere, m-am dus sa o iau cica nu mai era niciuna. Acum le-au scos iar si au pus pe ea: Noua colectie! Penibil...


    Superbe cizmele tale.

    Te pup

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, din pacate da, asa merge treaba la noi. Asta este unul dintre motivele pentru care prefer cumparaturile online. Noroc ca trimit si la noi:). Te pup!

      Ștergere
  12. Superbe cizmele tale, absolut lovely! Si fusta, cred ca am zarit-o si pe insta :D

    RăspundețiȘtergere
  13. M-ai spart cu Asos-ul vietii! De curand, l-a descoperit si prietenul meu si sta toata ziua calare pe el. Si-a dat si-o comanda si...nu a ajuns! Am murit de ras cum fix prima comanda nu i-a ajuns. Era asa de incantat de lucrurile pe care si le comandase :))) Noroc ca ne-au returnat banii. Sunt foarte seriosi la faza asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, se mai intampla! Data viitoare o sa fie cu nororc.
      Exact asta ziceam, sunt farte seriosi, deci nu risti nimic.

      Ștergere
  14. De cand zic si eu sa comanda ceva de la ei. La partea cu wishlist-ul stau bine, trebuie sa-l si materializez :)
    Oricum de seriozitatea lor si de calitate nu exista indoiala.
    M-am amuzat cu "geamantan", vreau si eu o geanta anul asta acest model.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai hai, mobilizeaza-te ca trec ofertele:P.
      Prietena mea zice ca merg cu rollerul dupa mine:)).

      Ștergere
  15. Si eu sunt fan Asos, comandam intr-o vreme foarte des de la ei! Cizmele sunt preferatele mele, apoi urmeaza oaia! Arati foarte cool...si ador bluza galbena ;)! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cizmele sunt minunate! Tot intru periodic sa ma uit la ele si sa ma gandesc daca sa le comand sau nu, ca am gambele destul de groase. Oare ai putea sa imi spui cam ce circumferinta au in partea de sus? Si tie ti s-a potrivit numarul? Mersi! :)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter