Sarbatoreste primavara impreuna cu L'oreal Paris!

Abia asteptam sa vina luna martie, pentru a ne bucura oficial de sosirea primaverii! Si a venit, dar nu asa cum speram noi. Daca ne uitam pe geam, tindem sa ne indoim serios chiar si de calendarul din perete. Ne mai uitam o data, poate ni s-a parut. Hmmm, nu ni s-a parut, afara juri ca-i toamna lunga si tarzie.
Dar nu-i nimic! Daca primavara nu vrea sa vina la noi, mergem noi la ea! Si nu singure, ci insotite de catre L'oreal Paris, care ne-o aduce mai aproape cu ajutorul noilor colectii proaspat lansate.

Este vorba despre noile rujuri Color Riche L'extraordinaire, o adevarata inovatie in domeniu.
De ce spun asta? Pentru ca este primul ruj rezultat din fuziunea uleiurilor pretioase cu micro-pigmenti puri. L'oreal Paris a venit cu o noua viziune asupra culorii si implicit asupra formulei. Micro-pigmentii imbraca perfect buzele, in timp ce uleiurile pretioase ii permit culorii sa isi dezvaluie adevarata intensitate.


Color Riche L'extraordinaire este disponibil in 11 nuante superbe, perfecte pentru sezonul cald. Textura este una lejera, pe buze se simt la fel ca un balsam hranitor.
Suna bine nu?
Ne vom putea bucura de ele incepand cu data de 10 martie (mai e putin, putin).
Pret recomandat - 59,99 lei


In privinta unghiilor, L'oreal Paris ne propune noua colectie de lacuri de unghii Les Blancs. Aceasta gama este formata din 7 lacuri Les Vernis in nuante mate, laptoase. Denumirile acestora duc cu gandul la cupe de inghetata cu arome proaspete si delicioase: Pistachio Drage si Menthe Glaze.
Pret - 15 lei



Eu sunt tare incantata de aceste lansari si abia astept sa testez produsele!
Voua cum vi se par noile produse? Va tenteaza?

16 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult ojele pe care le vor le lansa, toate culorile sunt frumoase ca una din ele cred ca va fi a mea :D rujurile voi mai vedea, desi si ele ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt frumoase! Si eu abia astept sa le gasesc in magazine pentru a le admira si cumpara pe cele potrivite mie:).

      Ștergere
  2. As incerca Color Riche L'extraordinaire dar pretul nu este deloc friendly.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ok pretul. Sunt multe alte branduri cu preturi chiar si de 3 ori mai mari si aceeasi calitate.

      Ștergere
  3. ojele chiar daca au preturi mai ok, rujurile ma atrag mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. INTERESANT !! Multumim Dee`s Boudoir !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ojele :X abia astept sa le cumpar. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ojele da! Trebuie neapărat să le iau. Pe toate!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter