5 motive pentru care palaria este un must have!

Palaria este un accesoriu des intalnit in prezentarile de moda si nu de acum, ci din totdeauna. Indiferent de culoare sau model, e musai sa avem macar una in garderoba noastra. Desi designerii o tot promoveaza de cativa ani incoace, observ cu parere de rau ca foarte putini oameni au curajul sa o poarte. Stiu ca romanul e mai conservator din fire si greu il scoti dintr-ale lui, dar totusi o palarie nu-i chiar ceva nemaivazut.
Eu militez pentru purtarea palariilor si am nascocit 5 motive mari si late pentru a-mi sustine cauza:

1- Este cel mai trendy accesoriu
Palaria a fost si va fi un accesoriu in tendinte, mereu prezenta pe podiumurile de moda, deci o puteti considera o adevarata investitie. Iar daca vreti sa fiti cu adevarat in tendinte, optati pentru una vintage, barbateasca de preferat!

2- Te scoate din anonimat
Indiferent de stilul vestimentar adoptat, atunci cand adaugi o palarie, fii sigur ca toate privirile vor fi indreptate spre tine! Nefiind un accesoriu comun, atrage ca un magnet privirile curioase. 

3- Iti salveaza timpul
Esti in intarziere si nu mai ai timp sa te coafezi? Nu incerca sa-l aranjezi, stii ca nu vei reusi in timp util, iar in final te vei alege doar cu nervi. Solutia: iti tuflesti o palarie pe cap si nimeni nu v-a baga de seama ca parul tau nu e aranjat! Trust me, am facut-o de multe ori!

4- Este scuza perfecta atunci cand parul nu-ti sta bine
Cand porti palarie nu-ti mai faci deloc griji ca parul nu sta perfect, iar in caz ca e musai sa o dai jos, poti da vina pe palarie pentru freza pleostita! Unde mai pui ca faci si economie la produsele de styling.

5- Iti protejeaza capsorul
Palaria tine de cald iarna, apara de soare vara si protejeaza capul de torpilele defecate de pasarile urbane. Va rog sa nu radeti, stiu cateva cazuri concrete!

In caz ca cele 5 motive nu au fost suficiente, va las in compania catorva poze cu mine si palariile mele dragi (5 la numar).
Spuneti-mi drept, v-am convins sau ba?










8 comentarii:

  1. Tie iti sta tare bine, insa eu nu gasit acel model care sa imi placa la nebunie :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea de-a treia poza este geniala! Poate si pentru ca-mi place stilul acela de palarie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, palaria din ultima poza de unde e? E superba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am purtat niciodata palarie! Nu cred ca ma avantajeaza, dar tie iti sta bine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos iti sta cu toate modelele <3. Eu insa de abia imi gasesc o palarie pt capul meu mic :(

    RăspundețiȘtergere
  6. tie ti se potrivesc, dar mie parca nu :). Am doar una, de vara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am doar palarii de vara pe care le port vara, la mare. Atat. Nu ma vad purtand o palarie in restul timpului. M-as simti cu musca pe caciula si mi se pare ca nu-mi sta bine. Pe tine chiar te prind.

    RăspundețiȘtergere
  8. da da, tu si palaria- stil personal. iti vine bine cu toate! xxx

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter