O noua ambasadoare pentru L'oreal Paris

Pentru ca imi doresc sa va tin la curent cu toate noutatile din zona beauty, nu pot trece cu vederea faptul ca L'oreal Paris are o noua ambasadoare. Sunt sigura ca sunteti foarte curioase sa aflati despre cine este vorba, asadar nu va mai tin in suspans: Zoe Saldana este noua ambasadoare pentru L'oreal Paris!


Zoe Saldana, recunoscuta la nivel modial pentru rolul Neytiri din pelicula Avatar, si-a construit reputatia ca o actrita respectata care si-a interpretat toate rolurile cu o pasiune extraordinara.
Se distinge de asemenea prin look-ul feminin, privirea patrunzatoare si silueta atletica. Zoe reprezinta femeia puternica, independenta, inzestrata cu o frumusete aparte de care este in permanenta constienta. 

"Pe masura ce cresteam eram invatata sa cred ca sunt capabila sa fac tot ceea ce poate face si un barbat. Aceasta filozofie a familiei mele m-a facut sa fiu ce sunt astazi si am convingerea ca ma insoteste mereu. Ca ambasadoare L'oreal Paris crezul "Pentru ca meritam" inseamna enorm pentru mine. Imi doresc sa impartasesc aceasta valoare si altor femei pentru ca ele sa si-o insuseasca pentru a trece prin viata cu incredere. Sunt onorata sa ma alatur acestei calatorii a frumusetii impreuna cu un brand atat de inspirational" a declarat Zoe.

A facut performanta in dans si teatru, discipline care i-au deschis mai tarziu drumul spre actorie. A colaborat cu mai multe brand-uri de moda fiind apreciata pentru stilul personal la nivel mondial . De asemenea, sustine diferite cauze umanitare si este implicata in strangerea de fonduri pentru persoanele care sufera de autism.

Incepand de astazi, Zoe Saldana se alatura pleiadei de ambasadoare L'oreal Paris printre care se numara: Julianne Moore, Eva Longoria, Blake Lively, Laetitia Casta si nu numai.

Ce parere aveti despre alegerea celor de la L'oreal? Va place Zoe?

6 comentarii:

  1. E foarte frumoasa, cred ca este o alegere potrivita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.....imi place Zoe Saldana . Pe langa faptul ca este frumoasa este si o actrita desavarsita. Cei de la L'oreal Paris au fost inspirati in alegerea ei ca ambasadoare. Multumim Dee`s Boudoir pt informatie cred ca esti singura bloggerita care ne tii la curent cu tot ceea ce inseamna noutati !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,imi place Zoe pentru ca este foarte frumoasa si,la fel ca toate celelalte ambasadoare L'oreal,este un adevarat model pentru femei.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter