Fii fashion cu ebay (IV) - inele ieftine

Eram ferm convinsa ca nu mai am niciun ban in contul de paypal si ma uitam cu jind la cateva inele de pe ebay, pe care le pusesem acum ceva vreme in wish list. Am zis totusi sa verific contul, in speranta ca am caulculat gresit si mai am macar 3 euro ramasi. Cand am accesat contul, surpriza! Am gasit 13 euro rataciti! Asta-i dovada suprema ca atunci cand vine vorba de matematica, sunt praf!
Bineinteles ca am dat iama in mult ravnitele inele si mi-am comandat nu mai putin de 12 bucati. Pentru ca stiu ca si voua va plac podoabele pentru degete, am zis sa va impartsesc captura si link-urile catre vanzatori!

Inel cruce auriu
Stiu ca m-am trezit cam tarziu caci modelul asta e in trend de ceva vreme, dar nu-i vina mea ca toate erau prea impopotionate si sclipicioase pentru gusturile mele. Acesta este numai bun. A costat 2$, transport gratuit, il gasiti aici.

inel auriu

Inel piramida
Nu stiu daca-i chiar piramida, dar mie asa imi pare. Ma rog, nu denumirea-i importanta ci cat este de frumos. Este ajustabil deci nu va faceti griji de marime. L-am luat de aici, cu 93 centi.

inel aztec

Set 3 inele
Setul este disponibil in 3 culori: negru, auriu si rose gold. Eu mi-am comandat pe negru si auriu, deci 6 inele. Unul este sub forma de spirala, celelalte 2 sunt simple. Cel sub forma de spirala nu cred ca poate fi ajustat, insa celelalte 2 cu siguranta. Un set costa 2$, trasportul este gratuit. Vanzatorul il gasiti aici.

inele negre

Inel charm
P-asta chiar nu stiu cum sa-l descriu: doua inele prinse printr-un lant... Ma rog, il vedeti, sigur stiti modelul si nu e nevoie sa vi-l descriu eu. N-am avut niciodata un astfel de inel, nu-i tocmai genul meu. Nu stiu cum va arata pe mana, nu stiu daca o sa-mi placa si nici nu cred ca-i reglabil. Am riscat din curiozitate si pentru 2$ nu-mi pare rau, mai ales ca in poza arata tare bine. Il gaisiti aici.

inel cu lant

Inel patrat
Ehh, asta-i genul meu! Imi plac inelele mari, care sar in ochi, dar in acelasi timp au un design simplu. Mi-am comandat 2, unul pe argintiu si unul pe auriu. Sunt reglabile. Pret- 1,15$. Luate de aici cu transport gratuit.

inel patrat rock

Rihanna inspired
Sunt sigura ca ati vazut cu toatele clip-urile Rihannei si i-ati admirat inele. Modelul de jos este inspirat de cele purtate de ea. Mi-am ales unul pe argintiu, pret 1,49$. Astept sa-l primesc si apoi voi decide daca-mi mai comand cateva. Disponibil pe auriu, argintiu si rose gold, aici.

inel argintiu

Si gata, s-au dus cei 13 euro! Sunt tare mandra de inele alese si abia astept sa le primesc.
Pana data viitoare, va urez spor la cumparaturi!

18 comentarii:

  1. Primul imi place cel mai mult! Vazusem si eu la H&M unul asemantor si mi-a cam ramas gandul la el. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invit sa ti-l comanzi! Sigur e mai ieftin decat cel de la H&M:P

      Ștergere
  2. eu mi-am comandat acum 2 saptamani un buretel ,mai mult de proba,sa vad in cat timp imi ajunge. inca il astept :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Mai stai inca 1 saptamana, cam asa. Sper sa ajunga si sa-ti comanzi tot mai multe lucruri :*'!

      Ștergere
  3. Mamaaaa! Chilipir nu alta... Puse pe lista, imi comand si eu cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cel cu cruce, cel patrat si cele Rihanna inspired sunt absolut fabuloase!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti sanatoasa! Sunt frumoase!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt dragute toate, insa cel patrat e preferatul meu. Sa le folosesti cu placere, imediat o sa mai ai nevoie de degete:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohooo, cata dreptate ai! Cateva degete in plus nu ar strica:P.
      Multumesc frumos! Pup!

      Ștergere
  7. Cele Rihanna inspired si charm imi plac cel mai mult. sunt super.
    Iar ne ispitesti cu Ebay :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu va ispitesc, nu ma pot abtine! Ma bucur ca-ti plac. Te pup!

      Ștergere
  8. Ce tare esti, eu am tot sperat si gandindu-ma caa e vorba de vreo minune, am intrat si eu in paypal si nu, cei 14 centi nu au facut pui :))))

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haaaa, hai ca mai facut sa rad:)). Lasa, vor face data viitoare. Te pupacesc!

      Ștergere
  9. Era o vreme cand adoram inele..acum le uit mereu acasa. Cred ca ma iau mereu cu altele si uit de ele. Sper ca daca vine vara sa mi se faca iar un chef asa de mare incat sa le am din nou pe lista de prioritati si sa nu mai parasesc locuinta fara unul pe mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, asa fac eu cu cerceii:P.
      Si eu sper tot asa, sa vina vreme cand n-o sa-i mai uit...dar slabe sanse:P. Ma bucur totusi ca-ti plac alegerile mele! Pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter