Rezultate epilare definitiva- axile

A venit timpul sa va impartasesc rezultatele epilarii definitive cu IPL in zona axilelor, mai exact rezultatele sedintei cu nr 9. Au trecut 3 luni de atunci si acum ma pregatesc sa vizitez Nomasvello Unirii pentru sedinta cu nr 10.
Trebuie sa vedeti cum arata axilele mele dupa 3 luni de la ultima epilare:

epilare-axile-ipl-rezultate


Incredibil nu-i asa?
Daca privesti atent, mai ca poti numara firele de par cu ochiul liber. Poza am facut-o cu zoom dat la maximum. Daca n-as fi testat pe pielea mea, jur ca n-as fi crezut ca-i aievea. Pe langa faptul ca acum parul creste extreeem de greu, este foarte deschis la culoare si rar. N-am crezut niciodata ca voi ajunge sa ma epilez din 3 in 3 luni. Am si uitat ce-i aia ceara sau aparat de ras. 
IPL-ul mi-a usurat viata incredibil de mult! Nu-mi mai bat capul cu parul nedorit, pot purta oricand, orice imi doresc, fara nicio problema. Asa cum am spus mai sus, urmeaza sa fac a 10-a sedinta acum la inceput de vara, iar urmatoarea o voi face abia la toamna. Deci mi-am asigurat un sezon intreg in care sa stau relaxata si sa ma bucur de soare. Spun asta pentru ca la Nomasvello te poti epila definitiv chiar si pe pielea bronzata. 
Estimez ca nu voi mai avea nevoie decat de vreo 2-3 sedinte pana voi spune adio definitiv parul inestetic din zona axilelor. Probabil voi mai face cate o sedinta o data la 6 luni, poate chiar un an...asa de intretinere, dar greul a trecut si eu nu-mi incap in piele de bucurie. 
Primesc multe mesaje de la voi cu privire la acest subiect, asa ca va spun si aici: incercati cu incredere epilarea definitiva la Nomasvello! Mi-as fi dorit sa primesc si eu la randul meu acest sfat cu multi ani inainte, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Asta este si motivul pentru care tin acest jurnal si eu sunt dovada vie ca IPL-ul are efect! 

2 comentarii:

  1. Wow, wow! Asta da investiție!
    Mă tentează rău...dar trebuie să aştept până la primul salariu:))
    Să te bucuri de soare şi vară că acum ai toate motivele.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza si pe mine..si in acelasi timp am retineri...nu sunt foarte decisa :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter