MANUFAKTURA - UNT DE CORP

Am tot auzit/citit despre produsele Manufaktura,despre cat de minunate si extraordinare sunt,ceea ce a dus,evident, la activarea unei imense curiozitati la adresa lor.De mult imi doream sa incerc ceva de la ei,insa niciodata nu dadeam peste magazinul lor,chiar daca se afla in spatele meu,ca un facut,nu m-as fi intors sa-l vad.Cam asa se intampla de fiecare data,pana de curand!
Aflata in Afi Cotroceni,m-am dus glont la magazinul Manufaktura( sa fiu sigura ca nu-l mai ratez,again) si mi-am luat un sampon regenerant cu extract de bere si un unt de corp cu frisca si vanilie.

Tare incantata de achizitia mea,abea asteptam sa le incerc!Despre sampon am sa va povestesc intr-o alta postare,ne concentram momentan pe untul de corp:
Are la baza extracte naturale de unt de shea ce are proprietati de hidratare fiind ideal pt pielea uscata si deshidratata,unt de cacao care imbunatateste elasticitatea si grabeste vindecarea,ulei de migdale cu proprietati curative si nutritive,glicerina ce are efecte de calmare,vitamina E care protejeaza impotriva radicalilor liberi,frisca si vanilia dau un miros irezistibil.

Fiind unt de corp evident are o consistenta densa,miroase incredibil de bine,si hidrateaza excelent:).Si cam atat la capitolul laude:P.

Primul lucru dezamagitor in ceea ce priveste produsul este gramajul: 100 ml:(.Sunt de parerea ca este extrem de putin pt un produs destinat corpului,chiar daca este unt de corp(consistenta densa,mai putin produs folosit),nu se justifica gramajul mic.L-am folosit o singura data pe intreg corpul...si pot aprecia inca 3 folosiri maxim...si gata,c'est fini!!
Un alt lucru deranjant este ca se intinde ff greu,ok inteleg,este unt,insa nu trebuie sa-mi rup mainile in timp ce il intind pe piele.Trebuie frecat f bine si cu putere pt a intinde produsul si,chiar si atunci inca mai poti avea surpriza sa gasesti urme albe pe piele,zone in care produsul nu sa uniformizat.
A costat 35 lei,pret f mare raportand la cantitatea prea mica.Nu am sa ma pronunt in privinta calitatii,caci produsul in sine isi face treaba,nu am ce zice,ca nu-mi place mie,nu inseamna ca nu este de calitate!

Solutia : il folosesc pe post de crema de maini:). Da,pt maini este ideala,nu ma deranjeaza sa-mi frec mainile pana intra bine,bine in piele.Hidrateaza f bine,miroase minunat,folosit pt maini nu se va consuma repede.Aplic seara,inainte de culcare,masez bine mainile pana se absoarbe cat mai mult produs,apoi imi pun manusi din bumbac si dorm cu ele...dimineata,am maini catifelate:).Nu pot sa spun ca este cea mai buna "crema de maini" ,dar isi face treaba.
Eu spun un mare NU untului de corp Manufaktura.
Voi ce experiente ati avut cu produsele de la ei? cum vi s-au parut?




5 comentarii:

  1. Mi se pare de-a dreptul bizar ca eu niciodata nu am vazut la standul Manufaktura,aici in Breno (Cehia- tara acest produse de origine) unt de corp de-al lor.Sau daca am vazut cred ca nu i-am acordat importanta :))
    Eu folosesc crema pentru ten cu unt de shea si bere de la Manufaktura si pur si simplu o ador!
    Am mai folosit de la ei si imi place: samponul pentru par & gelul de dus Mojito (erau in editie limitata),balsamul de par si samponul cu bere ,tot soiul de sortimente de sare de baie ,sapunuri.Nu am incercat in schimb nimic din gama Dead Sea,am inteles ca samponul din gama asta ar face matreata.
    Weekend placut si multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea am si eu samponul cu bere si imi place f mult,am sa ii fac un review cat de curand:).Sunt sigura ca produsele sunt f bune,ms pt pontul cu crema pt ten,am sa o incerc siigur...insa cum am spus si in postare,nu am sa mai cumpar vreodata produse pt ingrijirea corpului de la ei,mai ales datorita gramajului f mic.Sunt sigura ca exista si la tine in Breno,insa ai fost norocoasa si nu le-ai dat importanta:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze e greseala de tastat,orasul e Brno,e al doilea oras ca dimensiune dupa Praga.
    Avand in vedere gramajul cred ca ai putea sa te reprofilezi pe alta gama,nu se merita clar!Eu am ce am cu Freeman in materie de lotiuni de corp.
    Btw nu stiu daca ti-ai dat seama dar am si blog de beauty,nu numai unul de "aberatii".M-am gandit sa te anunt avand in vedere ca blogul tau e de beauty.

    http://bazardeimpresii.blogspot.com/

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ms de sugestie...iti stiu blogurile,le urmaresc de mult:)si imi plac f mult...nu ma asteptam ca tu sa-mi citesti mie blogul,asta da surpriza...
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut un sampon de la ei -cel cu minerale din marea moarta- si l-am luat special pentru a combate matreata.A fost foarte eficient! dar intr-adevar gramajul lasa de dorit iar raportul pret/cantitate nu e chiar cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter