SHOPPING DAY:D

Ieri si azi au fost zile de shopping( la Sephora sunt REDUCERI!!!),am inceput aseara si am continuat azi:).M-am perindat prin magazine,mi-am ales atat hainute cat si cosmetice,prin urmare starea mea de spirit este mai mult decat excelenta:P,serotonina este la cote maxime:)).
Dar vreau sa ma laud cu o parte din produse,ca doar d-asta am blog...sa ma laud singura pe mine si achizitiile mele=)).

Primul si cel mai important produs : Confessions of a Concealaholic!!! Doamne de cand imi doream aceasta trusa,de fiecare data cand intram in Sephora suspinam langa ea,am citit review-uri peste review-uri in speranta ca cineva va spune ca nu e buna de nimic,nu-si merita banii....dar nimeni nu a spus asta,toate erau incantate....prin urmare acum e a meaaa!!! A MEU,A MEU,A MEU:))). Nu am sa-i fac review,sunt destule atat pe bloguri cat si pe Youtube,nu are rost sa repet si eu pt a 1000-a oara cat de miraculoasa este:P,tot ce conteaza este ca IN SFARSIT eu si cearcanele mele ne putem bucura de ea:D.
pret- 166 lei (cam mare,dar ce sa-i faci?)






Al 2-lea produs este First Base de la Too Faced, adica un primer de ochi intr-o nuanta aurie (poza nu e f clara:( ), care mi-a placut ff mult de cand l-am vazut si sper sa-mi placa si dupa ce incep sa-l folosesc:). De ce spun asta?? Pentru ca am citit review-uri nu prea bune despre acest produs...acum ramane de vazut care va fi parerea mea!
Pret redus: 39 lei

Acum urmeaza produsele cumparate astazi din Real (dm), si am sa incep cu varianta ieftina a lui Gillette Venus ( ca tot mi-am exprimat in scris parerea despre reclamele si produsele lor). Este un pachet cu 4 aparate de ras,f cochete,girly,si care isi fac treaba f bine:). Mie imi plac f mult,si costa doar 12 lei. Facand o comparatie intre Miss Soleil si Venus..putem observa ca primele ne ofera 4 aparate (venus 1 +2 rezerve), iar diferenta de pret este f mare: in timp ce primele costa 12 lei,Venus costa 28 lei ( eu am vazut numai de la 30 de lei in sus,dar am fost informata ca se gasesc si cu 28).Concluzia o trageti singuri!


Balea- 7 capsule ,concentrat hidratare, imi par interesante, ramane de vazut ce si cum e cu ele,am sa fac un review dupa ce-mi fac o parere. pret 8 lei

Toni&Guy -Protein Protection Mist, luat din DM, cu 17 lei. Am vazut review-uri atat pozitive cat si negative...sunt curioasa cum imi va parea mie.
Cam astea sunt produsele,m-am ludat destul,e timpul sa incep sa le folosesc pentru a va impartasii cat mai curand experienta mea cu ele:). Va pup

17 comentarii:

  1. Trusa de la Benefit este superba:x:x:x De mult imi doresc si eu una:d
    Te pup:*
    www.dedeeasclothes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti cu placere!:*
    Confessions of a Concealaholic e si pe wishlist-ul meu, cam lung el de altfel :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pt cumparaturi! Trusa Benefit este super.

    Vreau si eu la Sephora :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Sense:). Dar ce te opreste sa te duci la Sephora?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deea , te rog sa scrii despre that gal.foarte frumoase alegeri.puup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok Stella,lasa-mi cateva zile sa-l folosesc si am scriu despre el:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. "d-asta am blog...sa ma laud singura pe mine si achizitiile mele" - foarte tare asta :))))
    pe mine m-ar interesa un review al tau la trusa, chiar daca pe alte bloguri si pe youtube s-au mai facut ;)
    despre erase paste am mai citit pe blogurile de la noi, despre restul chestiilor din trusa nu prea... ce-i drept, eu urmaresc blogurile de beauty, pe cele de make-up mai putin :)

    RăspundețiȘtergere
  8. spray-ul de la tony guy este ser termoprotector:D? daca da maine sunt dupa el in dm:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Allie daca si tu vrei,ok...ii voi face un review,foooarte subiectiv:P,peste cam o saptamana (o voi folosi zilnic). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Darlaa,da fuga la dm:)). Este ser termoprotector cu proteine pt parul agresat si vopsit:). pup

    RăspundețiȘtergere
  11. waw...numai...bunataturi...sa le porti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare cine te-a anuntat de reducerile de la Sephora ???????? pffff Cata nerecunostinta ..... RU-SI-NI-CAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  13. Rectific: Sunt reduceri la Sephora,stiu de la prietena mea Giusy:D,asa e bine??:P Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Trusa Confessions of a Concealaholic am urmarit-o si eu mult timp, pana am incercat concelarul care m-a dezamagit. Eu am gasit-o pe Ebay, noua la pretul de maxim 100lei minim 50lei.

    RăspundețiȘtergere
  15. E super Deea ... keep in touch ...pupiiii

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter