TIPS and TRICKS

(poza preluata de pe www.farmaverde.ro)

Astazi inaugurez o noua rubrica,lucru pe care-l aveam de mult timp in lista de "must do",insa tot timpul ma lua valul si scriam despre altceva:P.
Ideea pentru aceasta rubrica mi-a venit in timp ce ma gandeam la criza economica,criza prin care cu totii trecem si care parca nu se mai sfarseste:(. Pe oriunde intorci capul numai despre asta auzi discutandu-se: criza,criza,economie si iar criza...deprimant totusi!!
Si asa cum incercam sa facem economie la carburant,la hainute,poate manacam de mai putine ori in oras decat inainte (sau ma rog,fiecare face economie unde crede de cuviinta),m-am gandit ca uneori, doar uneori, nu strica sa facem putina economie si in sertarul cu farduri,in dulapul de la baie,plin ochi cu creme de tot felul sau in portfardul pe care-l "caram" mereu dupa noi (si asa geanta se usureaza:P).!!

Voi scrie despre lucruri simple,trucuri, stiute sau neauzite, citite din carti sau aflate de la bunica,vechi sau noi, important este ca nu voi scrie in necunostinta de cauza,sau doar ca "Asa am auzit"!!! Fiecare truc,sau idee, despre care am sa scriu,va fi inainte incercat "pe pielea mea" si in cazul in care va da rezultate sau va face ceea ce promite....abea atunci,vi-l voi prezenta:D.
Buna ideea nu?:P

Siiiiii,acum ca v-am prezentat conceptul rubricii, pot incepe prezentarea primului truc,si acelas este: VITAMINA E!!!
Da,da,ati citit bine:)),dar nu voi vorbi despre beneficiile ei asupra organismului,sau pielii in cazul in care este inghitita....voi vorbi despre un truc pe care eu il folosesc de ceva vreme si care cred ca va parea interesant:).
Ce faceti atunci cand plecati in vacanta si ati uitat crema de ochi acasa?? Sau dormiti in alta parte decat acasa,doar pentru o seara...Rapunsul? Nu,nu va duceti sa cumparati o alta crema de ochi din 2 motive: 1-cu banutii aceia puteti cumpara orice altceva,nu are rost penru 1-2 seri sa cumparati un produs pe care deja il aveti, 2- odata ajunsi acasa ce veti face cu 2 creme de ochi? ori le folositi concomitent,ori una din ele va expira in sertar;)...am dreptate?? eu zic da :D.
Cea mai buna solutie este capsula de vitamina E:D,care face de-a dreptul minuni. Eu o folosesc chiar si in serile in care mi-e prea lene sa ma ridic din pat,sa deshid sertarul,sa iau crema...prin urmare intind mana,iau capsula,o sparg si cu miscari usoare o aplic pe ochi. Dimineata pielea este hidratata si radioasa,chiar si micile riduri parca sunt mai estompate (sau e doar sugetia??),am incercat-o si pe ten si nu am fost dezamagita:).

Concluzia :Vitamina E este o alternativa foarte eficienta si ieftina si la indemana pentru atunci cand nu aveti crema de ochi la voi,sau pur si simplu nu ati gasit crema care sa va multumeasca pe deplin,sau,sau....
Recomand,incercati si cu siguranta veti incepe sa purtati mereu in geanta cate 2-3 capsule,eu in permanenta am in portfard (acum ii pot inchide fermoarul:P),si nu am fost dezamagita niciodata:)

4 comentarii:

  1. Nu stiam asta,o sa incerc si eu cam mari probleme cu zona ochilor.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant .....banuiesc ca se gasesc la orice farmacie ..si au pretul accesibil :D chiar ma bate gandul sa-ncerc..thx for the tip :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Amalia incearca,am mai recomandat acest truc si a functionat;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Andreea,se gasesc la orice farmacie,pretul e in jur de 10 lei pt o folie (parca),dar vezi ca fie vitamina E uleioasa,am uitat sa specific,dar cred ca v-ati prins;),pup

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter