Venus Gillette,sau...cum se invata marketing:P

(Poza preluata de pe http://www.overstockdrugstore.com )

Nu stiu de voi,dar eu una fac ALERGIE cand vad reclama Gillette Venus,in care minunata si grandioasa J.Lo isi etaleaza picioarele perfect lucrate si epilate (probabil definitiv), si in care ne este sugerat sa credem ca ea chiar se rade cu Gillette:)). Bun,am inteles,ea este imaginea,totul tine de marketing (f bun zic eu),insa da-o incolo de treaba ca prea suntem batuti in cap!

De unde pornirea asta impotriva planurilor de marketing din campanii?(de fapt jos palaria pt ei,pornirea mea e mai degraba impotriva prostimii si a efectului de turma)! Pai cum sa nu ma enervez cand astazi, in timp ce-mi faceam cumparaturile in hipermarket-ul de langa casa,nu m-am putut abtine sa aud 2 fete comentand, pe un ton implicat de fine cunoscatoare,cum Gillette Venus este cel mai bun. "De ce???" (intreaba cealalta)..."Pai cum de ce?? Nu ai vazut ca J.Lo ii face reclama?"....(cealalta) "Am vazut,insa tu chiar crezi ca ea il foloseste?"....(iar in final raspunsul care m-a lovit in moalele capului) "Nu cred,insa daca ea ii face reclama sigur e bun"!!
Pai asa au gandit si producatorii : Daca ea ii face reclama ,sigur se vinde!! Si uite asa au plecat fetele cu aparatele in carucior,si uite asa marketing-ul si-a facut iar treaba.

Nu ma intelegi gresit,nu am nimic cu firma (dar absolut nimic,eu rar folosesc aparatul de ras,si nu e venus:P),sau aparatele ei ...insa cu ce e mai special asta decat altul??? De ce l-as cumpara pe acesta,si nu pe altul,caci in principiu acelasi lucru il fac toate,si anume: rad parul nedorit! Pai e simplu: pentru ca acesta o are pe J.lo in reclama:))) si indiferent ca pretul este de 10 ori mai mare decat merita....o are pe J.Lo,deci e bun!
Este exact aceeasi poveste ca in cazul Andrei Maruta si Garnier (doar ca la scara muuult mai mare),unde doamna Andra sustine sus si tare ca ea chiar foloseste produsele Garnier:))) ( seara de seara,parol):P.

Sa fim seriosi,totul e fals,e menit sa vanda...asa se fac afacerile,pe spatele celor ce se lasa mintiti de reclame tv si cumpara produsele cu pricina (de obicei la preturi muuult mai mari decat ar merita),si cred ca au facut afacere buna....cand,de fapt,un produs bun nu are nevoie de reclama la tv,nici de J.Lo ,sau Andra a noastra....un produs bun se vinde singur!!
Nu aruncati cu pietre daca va place Venus,aceasta este doar parerea mea,poate gresesc...asa gandesc eu,un produs f mediatizat,si cu vedeta in prim plan de regula nu face mare lucru! Corectati-ma daca gresesc:).

5 comentarii:

  1. si eu sunt de acord!! .. in plus daca produsul nu e bun tot ele se plang dupa aceea, dar l-au luat pt ca reclama e buna, poate totusi data viitoate o sa fie atente la ce o sa cumpere..POATE!.. si mai sunt de parere ca aceasta situatie nu o sa se schimbe, daca reclama e buna produsele o sa se vanda in continuare, dar nu pt ca ar fi bun ci doar pt reclama pe care o are produsul respectiv.. pacat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate Ancka,lucrurile mi-e teama ca nu se vor schimba curand...chiar ca,pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat o multime de apsrate de ras, de la toate firmele posibile, inclusiv dm si lidl, dar nimic nu se compara cu Gilette Venus, indiferent care varianta. Imi pare rau ca nu sunt de acord cu voi, dar este singura marca de aparat de ras care chiar nu irita pielea si isi merita pe deplin banii!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter