Amanunte....


Probabil va intrebati despre ce am de gand sa vorbesc din moment ce am pus o poza cu mine...ei bine,n-am niciun subiect anume stabilit in afara de cel despre Giveaway...stiu suna aiurea,insa hai ca nu o sa fie asa rau:P. Ce cauta poza cu mine atunci?? Sincer,habar n-am:)) Sunt total lipsita de inspiratie si oricum nu as fi gasit o poza care sa se potriveasca cat de cat cu ceea ce voi scrie,iar banalele poze cu animale zambitoare sau plante vesnic verzi nu-si aveau rostul. Prin urmare este o postare facuta de mine,pe blogul meu,deci aveti o poza cu mine,logic nu??:).Debordez de inteligenta astazi:))!

Sa revenim la lucruri mai serioase...nu m-am grabit sa scriu pe blog desi postarea era anuntata in jurul orei 11,motivul fiind unul foarte simplu si funny: nu am ce sa anunt:P. Am organizat Giveaway-ul cu invitatiile la spectacolul Sander Van Doorn si astazi ar fi trebuit sa anunt castigatoarea...una fictiva probabil,caci surpriza!!! Nu a participat nimeni:)). Cred ca sunt poate prima blogger-ita care organizeaza un giveaway fara niciun participant,ar trebui sa primesc un premiu pentru originalitate,nu credeti?:))).
Anyway,nu sunt suparata si nicidecum ofensata,sau dezamagita, sunt insa foarte,foarte amuzata:).Eu merg la aceste spectacole (in seara asta voi fi la Romexpo) uneori din placerea si dorinta de a vedea un anumit dj/cantaret,alteori din obligatie,in interes de "serviciu". Oricum ar fi,eu sunt prezenta de obicei la majoritatea evenimentelor,de parca as avea o condica de prezenta ce trebuie musai bifata:P.M-am gandit ca poate nu sunt singura careia ii place sa mearga la spectacole,d-aia am organizat acel giveaway...ulterior am concluzionat ca "nebune"ca mine nu prea exista:)),sau sunt pe cale de disparitie.

Cele 2 invitatii si-au gasit degraba stapani,iar eu m-am lecuit de a mai face giveaway-uri cu altceva in afara de produse cosmetice:)).Una peste alta sunt sigura ca va fi foarte frumos la spectacol si cu siguranta am sa ma intorc cu muuuulte pozeeee si am sa vi le arat si va veti "oftica" ca l-ati ratat=)).Sau nu...am sa postez cate 2 poze,zi de zi,pentru urmatoarea luna...hmmmm,pana probabil cineva imi va arunca un ghiveci in cap pe strada in semn ca am luat-o razna si trebuie sa incetez:))...nu,nu va duceti sa cumparati ghivece...ERA O GLUMA!!!

Acum ca ma lamurit-o cu giveaway-ul,va pot anunta ca in decursul ultimelor 10 zile am folosit DOAR produsele Mario Badescu si urmeaza review-uri foarte curand.De unele sunt foarte incantata,de altele nu...insa toate la timpul lor,veti afla ce si cum in momentul postarilor.
Pana atunci un weekend linistit si insorit tuturor!

11 comentarii:

  1. Esti tare amuzanta:)) M-ai facut sa rad:)))
    Eu nu m-am inscris pentru ca sunt tocmai din Botosani:)) Iti dai seama ca nu aveam cum sa ajung. Chiar mi-ar fi placut sa merg la un concert dar asta e,daca nu se poate:(
    Distractie placut la concert!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. laik postarea ta, scurt, amuzant si la obiect!!!!weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunshine stiu ca tu nu esti din Bucuresti,cum stiu ca si multe blogger-ite dragi mie nu sunt...repet,nu m-am suparat;). Ma bucur ca te-am amuzat,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu s-a inscris nimeni :-<..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu-ti para...stii cum e,tot raul spre bine...in final invitatiile au ajuns la cineva care s-a bucurat foarte mult cand le-a primit:).Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. ehh am avut si eu un GA cu niste bilete la film la care s-au inscris doar vreo 3 persoane. ce-i drept era winnie the pooh :)))

    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehe,i know...eu am fost una dintre ele:)). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata Deea am luat ghivecele... si sa stii k nu esti tu singura nebuna ..i am next to you . love ya

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter