Paula's Choice- Skin Recovery Hydrating Treatment Mask


   Astazi vreau sa va povestesc despre crema (masca) pe care o folosesc pe post de crema de noapte de mai bine de 3 luni. Nu mai are rost sa va spun cat de mult iubesc produsele Paulei si sunt sigura ca nici despre pretul lor nu tocmai accesibil. Cum ritualul meu de ingrijire este alcatuit in majoritate din produse Paula's Choice,in ultima perioada portofelul meu a suferit modificari de volum majore. Trebuia gasita o solutie pe termen lung in asa fel incat sa nu mai fiu nevoita sa-l mutilez regulat:)).
Crema de seara este indispensabila oricarei femei si stim cu toatele ce rol important joaca in obtinerea acelui ten perfect la care aspiram. Am luat decizia sa-mi comand aceasta "masca" dupa ce am vazut ca Paula o recomanda ca fiind si o crema de seara cu aceleasi rezultate benefice...chiar mai bune daca o lasi sa actioneze pe timpul noptii.

Nu e nevoie sa va mai spun ca produsul contine numai incrediente benefice tenului si ca promite piele hidratata,supla si fina...ei bine tocmai am spus-o:P. O folosesc de 3 luni,seara de seara si va pot spune ca da,face ceea ce promite (dar asta era de asteptat) insa cele mai mari "calitati" ale acestui produs sunt gramajul si pretul: 17,50 euro pentru 118 ml...mai bine nu se poate:D.
Am gasit o alternativa pentru costisitoarele creme de doar 60 ml pe care le termini in maxim 3 luni,hai 4 ca sa fiu indulgenta. Acest produs costa mai putin,ofera mai mult si in final aduce aceleasi beneficii si rezultate. Dupa 3 luni de folosire constanta am consumat aproape 1 sfert si preconizez ca ma va tine pana in iarna,daca nu chiar pana in primavara. Cu alte cuvinte produsul il voi folosi 1 an intreg:).Se consuma greu,se intinde si intra in piele usor,are un miros frumos,subtil. Singurul minus l-as acorda pentru faptul ca vara ma trezesc cu tenul destul de uleios,gras, dar asta nu-mi provoaca neplaceri mari,nu-mi influenteaza cu nimic secretia de sebum si pana la urma oricum ma spal pe fata imediat cum ma ridic din pat....deci cine naiba ma vede?:)).
O alegere buna zic eu, am luat un produs bun care face ceea ce promite,la un pret bun, un gramaj mare si de care ma pot bucura o perioada luuuunga de timp fara a mai face gaura in buzunar:D. Asta da afacere!!
Ati incercat aceasta masca? Ce parere aveti?


20 de comentarii:

  1. am inceput sa folosesc skin perfecting lotion bha 2% de o saptamana, se exfoliaza vizibil,arata groaznic tenul,numai cojite.asa trebuie sa fie? si cat dureaza procesul asta? chiar daca folosesc crema puternic hidratanta dupa lotiune,nu se reface deloc.mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Stella asa patesti la inceput,eu aveam impresia ca-mi crapa fata:)). Conteaza forte mult sa introduci exfoliantul trepatat,o data la 2-3 zile timp de 2-3 saptamani...abia apoi il poti folosi zilnic. Daca nu ai facut asa iti sugerez sa incepit de acum aplicarea la 2-3 zile.Insa oricum ai face la inceput fata iti va fi uscata si se va exfolia,timp de 1-2 saptamani pana ce tenul se va obisnui cu exfoliantul. Deci e destul de enrvant sa te cojesti mereu si fata nu arata tocmai bine,merita sa ai rabdare...rezultatele nu vor intazia sa apara;). Te pup

      Ștergere
    2. Imi cer scuze pentru cuvintele stalcite si greselile in scriere insa sunt pe fuga si nu am avut timp sa recitesc mesajul:P

      Ștergere
    3. modniza, este exact ca la Retin A probabil. Eu asa am patit prima oara cand l-am folosit dar efectul trece. Intentionez si eu sa achizitionez BHA si sper ca daca am folosit Retin inainte, sa nu se mai "cojeasca" din nou, presupun ca deja e invatat...:).

      Ștergere
    4. Loredana am 2 vesti proaste pt tine:
      1)Retin-a a e mic copil pe langa BHA.Aia crezi ca a fost "exfoliere"? Incearca BHA si vorbim dupa:))
      2)Retin-a nu este acelasi lucru cu BHA,nu au nicio legatura,se folosesc in scopuri diferite si poti sa folosesti cat retin-a vrei,pilea tot ti se va coji cand pui BHA pentru ca este cu totul alta mancare de peste. Nu vreau sa te sperii, BHA-ul merita tot efrotul iar rezultatele sunt uimitoare,dar inainte de a folosi citeste cu atentie postarile Corinei,ea explica foarte bine ce si cum. Te pup

      Ștergere
    5. Am citit postarile Corinei, tocmai asa am ajuns la BHA si stiu ca nu este acelasi lucru, ca si produs. Doar ca ma gandeam eu ca scap de acele "cojite" dar daca spui ca nu....asta e, sunt invatata. O sa le suport din nou.

      Ștergere
    6. Or sa treaca dupa ce pielea se obisnuieste cu produsul,iar rezultatul final merita sa le suporti:)

      Ștergere
  2. hey. da, si eu am folosit cateva mostre din aceasta masca. e foarte faina. eu am comandat-o acum prin intermediul tau pentru a o folosi tot pe post de crema de noapte:D. exact asa am gandit si eu, e calitate-cantitate-pret excelent raportul. pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Milena si sper sa ajunga cat mai repede coletul:D. Iti spun de acum sa o folosesti cu placere! Pup

      Ștergere
  3. Apoi numai review nu e asta. Stiu ca produsele paulei sunt bune, deci nu trebuie sa ne zici la 2 propozitii si tu. Ai fi putut sa adaugi in postare niste info legate de consistenta, culoare, efectele pe care le-ai simtit si in cat timp, poate diferenta dintre crema asta si alta crema hidratanta a paulei, ce imbunatatiri ti-a adus. Eu din ce ai scris tu n-am inteles mare lucru, dar mna poate sunt mai grea de cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca specific aceste lucruri atunci cand sunt necesare,cand acel produs NU este ca altele,cand este mai special. Nu am tinut sa specific consistenta si culoarea pentru ca arata ca o crema normala din toate punctele de vedere.Efectele le-am spus in review: hidratare,piele fina si supla. Atat! Nu este exfoliant ca sa aibe efecte in timp, sau sa vezi rezultate remarcabile...este pur si simplu o crema hidratanta. Diferentele dintre aceasta crema si altele (tot ale Paulei)sunt doar pretul si gramajul.Nu este cu nimic mai buna,ba din contra...celelalte probabil fac mai multe pentru ten. Acesta dupa cum am spus hidrateaza foarte bine si asta am vazut de la prima aplicare.Nu promite ca te scapa de riduri sau cosuri. Sper ca acum am fost mai clara si ai inteles.

      Ștergere
  4. Nu stiam ca masca asta se poate folosi si pe post de crema hidratanta, oricum e super convenabil raportul gramaj/pret, din pacate insa nu pt. tenul meu gras.
    Eu nu m-am exfoliat deloc de la bha, m-am bucurat din plin doar de efectele pozitive. De 3 saptamani stau cu un tub de retin-a si mi-e teama sa incep sa-l aplic, de ce crezi ca retin-a e mic copil pe langa bha? Oare daca pielea mea a tolerat excelent bha-ul, o va face si cu retin-a?
    @Stella - nu stiu daca mai intri pe aici sa vezi comentariul, insa daca te exfoliezi asa tare, cred ca trebuie sa verifici putin si celelalte produse pe care le aplici pe ten. Bha-ul este iritant prin natura lui, dupa el pielea ar avea nevoie de cat mai multe elemente benefice, hidratante pentru a se reface, ai mare grija sa nu aplici alti iritanti. HTH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco eu am tenul mixt si imi place tare mult,ai putea sa incerci o mostra cand ai ocazia...nu se stie:).
      Eu una consider retin-a mai slab decat BHA,in primul rand datorita concentratiei mai mica de retinoizi (0,05%) in comparatie cu 2% aicizi din exfoliante. Daca le aplici corect si hidratezi foarte bine tenul ai sanse sa nu te exfoliezi de la niciunul din ele...insa sunt destul de rare cazurile. Tu ai spus-o ca BHA-ul este un iritant,ca si retin-a deci pielea reactioneaza la el in felul ei...in functie de persoana.Conteaza evident si de care BHA folosesti,eu il folosesc pe cel cu capac rosu (foarte puternic). Acesta impreuna cu cel lichid sunt mai puternice...2% BHA gel sau lotiune nu sunt atat de agresive.Nu stiu sa-ti dau un motiv pt diferenta asta,in final toate contin 2% BHA,insa iti spun sigur ca asa e.
      Poti incepe daca vrei sa aplici retin-a o data la 3 seri si vezi cum reactioneaza. Eu nu am avut probleme cu el de niciun fel,dar la BHA m-am exfoliat grav la inceput desi foloseam numai produse bine formulate:(.

      Ștergere
    2. Da, ai dreptate cu bha-ul, eu a inceput cu lotiunea si am tolerat-o foarte bine, acum am lichidul, parca usuca putin tenul, insa cum al meu e deja obisnuit, nu am probleme :).
      Hai ca m-ai incurajat, o sa incerc sa introduc retin-a si-mi tin pumnii sa nu ma transform in frankenstein, mai ales acum ca-mi arata tenul chiar foarte ok.

      Ștergere
    3. Aplicat o data la 3 seri nu cred ca va avea niciun efect negativ,mai ales daca hidratezi bine tenul (si sunt sigura ca o faci). Iti tin si eu pumnii! Anuna-ma cum iti merge cu el:)

      Ștergere
  5. Sper ca in toamna sa mai fii distribuitor pt ca aceasta crema va fi sigur in comanda mea:))
    Pana atunci, ma delectez cu reviewuri:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la anu in iulie voi fi cu siguranta partener Paula si sper si dupa:). Asa ca te vei putea bucura de ea cand vrei:). Te pup

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Alexandra imediat cum se strange suma dau si comanda:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter