Libster Blog Award



In sfarsit am reusit sa gasesc timp pentru acest Blog Award:). Le multumesc mult fetelor ( Maddy si Alexandra ) pentru ca m-au nominalizat,dandu-mi astfel ocazia sa-l fac.
Sa incepem: 

1. Post the Libster image on your blog

Facut deja:).

2.Each person must post 11 thing about themselves.

1-Putini stiu cum am ajuns sa detin acest blog...ulterior de beauty. L-am inaugurat in 2009 cu singurul scop de a vinde. Ce? Ehehee,lenjerie intima!! A mers treaba o perioada (nu mult si nici prea bine) iar dupa ce mi-am terminat stocul m-am trezit intrebandu-ma " ok,acum ce naiba fac eu cu blogul?". N-aveam de gand sa continui sa vand,deci optiuni prea multe nu erau. Si uite asa am inceput sa scriu si sa-mi dezvolt pasiunea pentru cosmetice:). Cu aceasta ocazie am inlaturat si misterul "siglei" cu domnisoara in chiloti:)).

2-Am 2 joburi: unul in MAI (SMURD- aka paramedicul fantoma:P),celalalt in organizari evenimente.

3-Ador fructele de mare! As manca non-stop si tot nu m-as satura:D. Sub orice forma,gatite in orice fel,oricand,oriunde.Cele mai bune Linguine cu fructe de mare se gasesc la Hard Rock- Drumul Taberei...parerea mea:P.

4-Sunt un fel de Mama Omida:)). Nu glumesc, am unele feeling-uri, un fel de al 6-lea simt foarte dezvoltat,lucru testat pe cei din jurul meu. Cand spun ca ceva nu miroase a bine...credeti-ma pe cuvant!

5-Recunosc cu rusine ca-mi spal masina de 2-3 ori pe an. Nu aruncati cu pietre, pur si simplu urasc spalatoriile...don't know why!


6-Am facut 4 ani de Dans Sportiv, avandu-l ca profesor pe Mihai Petre. Acum va intuiesc curiozitatea si va raspund scurt: da,asa este el:)).

7-Nu suport, dar NU SUPORT sa mananc la aceeasi masa cu oameni care plescaie. Sunt in stare sa le arunc farfuria in cap!

8-Fumez mult si de mult:(. Stiu, e grav,e urat,o sa mor in chinuri:)). Inca mai salasluieste in mine ideea ca intr-o zi am sa ma las....definitiv:P.

9-Visez sa ajung in Thailanda la faimosul munte unde calugarii cresc tigri. Atat de faimos ca habar n-am cum se numeste...dar nu conteaza:P. Am vazut un documentar pe Discovery si am zis ca TREBUIE sa ajung acolo in viata asta:).

10-Am 2 case: una a mea,personala si normala siiii Casa Poporului. Stiuuu,a 2-a este a nostra,a tuturor...insa eu chiar "dorm" acolo de 6 ani incoace,o data la 4 zile:D. Pentru cei care se intreaba cum e sa "locuiesti" acolo....sincer, foarte frig:)).

11-Visez cu ochii deschisi la...un garaj! Nu,nu-s deloc nebuna:P. Daca as avea garaj n-ar mai fi asa o tragedie ca-mi spal masina foarte rar:)).

3.Answer the questions the tagger has set for you


Intrebarile lui Maddy:


1- Daca ar fi sa recomanzi un produs care ar fi acela?
Cu siguranta exfoliantii Paula.
2- Ce parere ai despre BB Cream? Ai folosit vreuna?
Nu am folosit insa nu as spune nu daca as avea ocazia sa o incerc.
3-Cum ar arata coltisorul tau de rai unde ti-ai depozita cosmeticele?
Poza de mai jos arata coltisorul meu, din pacate fara cosmetice caci abia ma mutasem. Planuiesc insa o postare de acest gen...deci nu va arat mai mult:P



4-Care este cel mai ravnit produs de make-up pe care nu te-a lasat sufletul sa-l cumperi datorita pretului?
Cu siguranta trebuie sa fie Estee Lauder - Pure Color Illuminatig Powder Gelee, Modern Mercury. Era in jur de 200 lei si desi mi-l doream,am reusit sa ma stapanesc si sa realizez ca nu merita.


5-Care este ultimul produs cosmetic cumparat?
2 blush-uri MAC:).
6-Care este revista ta preferata?
Rasfoiesc multe reviste,niciuna preferata.
7-Cum se desfasoara la tine o zi obisnuita de shopping?
O zi de shopping nu e deloc una obisnuita, evident se desfasoara intr-un mod haotic. Degeaba fac eu lista de acasa si-mi calculez bugetul, niciodata nu-mi ies calculele asa cum le planuiesc:P.
8-Faci shopping online si daca da,care este site-ul tau preferat?
Creme si produse de ingrijirea pielii: Paula's Choice.
Cosmetice si parfumuri: Fragrancedirect.
9-Care este cea mai mare dorinta a ta?
Sa castig la Lotto:)).
10- Cum te vezi peste 3 ani?
Cu siguranta mai batrana si cu mai multi bani:P.
11-Care este parerea ta despre blogul meu?
Recunosc ca nu-l stiam,insa de la prima accesare am apreciat aspectul ingrijit,simplu,poze reusite. Imi place:).

Intrabarile Alexandrei:

1-Firma de produse de ingrijirea parului preferata
Cu siguranta Joico.
2-Fondul de ten preferat
In prezent este Avon- Ideal Flawless:).
3-Daca ar fi sa va puteti schimba profesia si sa o luati de la inceput de pe bancile primului an de facultate,ce ati urma?
Habar n-am,nu obisnuiesc sa privesc in urma...insa cu siguranta mi-as alege un job mai flexibil,creativ,permisibil.
4-Serialul preferat
Grey's Anatomy
5-Bloggerul favorit de fashion
I LOVE KARLA!!!!
6-Trendul din ultimii ani pe care il urati/il iubiti
Imi place trendul gentilor mari,incapatoare insa in acelasi timp il urasc caci o geanta mare te indeamna sa cari muuulte lucruri inutile dupa tine. Si uite asa ne cocosam de tinere:)).
7-Aveti vreun obiect/talisman norocos pe care-l purtati sau il aveti in permanenta la voi?
Nu
8-Blogul romanesc care va atrage cel mai mult
Pai n-am loc si nici timp sa scriu cate bloguri imi plac si le urmaresc si mereu le citesc cu interes:). Cu parere de rau nu pot alege unul singur:(.
9-Care este produsul cosmetic pe care vi-l doriti si se afla in capul wishlist-ului vostru?
Ohooo, I wish,I really wish...Armani Eyes to Kill in Khaki Pulse:D.
10-Colectionati ceva in materie de make-up?
Probabil rujuri,desi nu le vad ca pe o colectie:P. Nu ma pot abtine sa nu cumpar mereu rujuri...am in jur de 40,so far:).

Ufff,jur ca am obosit:)). Le multumesc inca o data fetelor si sper sa va placa postarea mea cea luuunga:P. Ar trebui sa nominaliez si eu cate 11 fete insa cum am ramas printre ultimele care au facut acest tag, prefer sa-l dau mai departe oricui vrea si are chef sa-l faca:).

7 comentarii:

  1. Nici eu nu suport oamenii care plescaie, ma scoate din sarite sunteul, mi se pare o dovada de proasta crestere si nu de putine ori m-am ridicat de la o masa, indiferent unde eram, daca cineva plescaia. Ma zgarie pe creieri.
    La fel ca si tine, si eu fumez de rup si planuiesc sa ma las cand oi avea bebe. Dupa ce mai creste, ma apuc iar :)). Fir-ar el de viciu.
    Mi-a placut sa citesc despre tine si imi place cum scrii :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh daaa,i know the feeling! Eu cred ca tine de cei 7 ani de acasa,ca doar atunci inveti sa mananci singur:P.Mda, eu la un moment dat reusisem,m-am lasat 6 luni...dar evident m-am inecat ca tiganul la mal:P. Saru'mana,ma bucur ca-ti place:-*

      Ștergere
  2. Eu sunt curioasa la faza cu Casa Poporului:)) si eu iubesc grey's anatomy:X si intru in fiecare zi sa vad cand se lanseaza noul sezon:)) m-a lasat asa cu sufletul la gura:(
    PS:abia astept postarea cu depozitarea cosmeticelor.eu inca am o problema cu asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)),deci nu sunt singura:D. O sa incerc sa fac postarea cat mai curand!

      Ștergere
  3. Mi-a placut foarte mult ceea ce ai scris despre tine. O fi si din cauza ca m-am cam regasit pe-acolo :) fumez mult, nu suport plescaitul, am si eu o intuitie foarte buna, insa nu o ascult mereu :(
    Sa nu ma certi, insa am descoperit de curand blogul tau. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Daca autnci cand auzi sunetele acestea precum plescaitul, scartaitul din dinti, sunetul respiratiei, clicaiturile unghilor, frecarea picioarelor etc, te enervezi, devii agresiv, te cuprinde o stare de dezgust enorm si poate chiar faci crize de nervi, ei bine... ai MISOPHONIA!

    Da, aceasta problema are un nume!
    Este o problema neurologica rara caracterizata de ura, depresie etc.. aceastea fiind cauzate de sunete!
    Am aceasta problema de multi ani, iar acum cateva zile am crezut ca sunt singura care are aceasta problema, nu am mai intalnit pe nimeni cu o poveste asemanatoare. Acum incerc cu disperare sa dau de oamenii din Romania cu Misophonia!

    Aici este un videoclip [in limba engleza] care descrie tot sentimentul de misophonie.
    http://www.youtube.com/watch?v=BIhoEtlgiyI

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter