Placeri vinovate...sau cum sa ramai falit in timp record:)


V-am mai spus ca eu fac terapie prin shopping?? Cu siguranta da! Nu,nu va inchipuiti ca-s depresiva sau ca sufar de vreo tulburare psihica pe care numai shopping-ul o poate alina. Nu-mi tai venele si nici nu ma arunc de la etajul 4(desi e tentanta ultima optiune de cand canicula a pus stapanire pe capitala) daca nu-mi cumpar farduri sau creme intr-o luna. Insa, daca se ivesc ocazii bune (veti vedea mai jos despre ce vorbesc) sau dispun de bani si vad ceva ce-mi doresc si mai este si la reducere...wtf,de ce nu?:). Recunosc,imi plac reducerile,chilipirurile,ofertele sau cum vreti sa le ziceti. Cui nu-i plac sa puna mana pe piatra si sa o arunce....nu spre mine ci in sus,ca sa-i cada-n cap:)).

Ca tot vorbeam de ocazii bune,trusa Mac Trip 4 Cool Face de mai jos este cel mai potrivit exemplu. Am luat-o de la Camelia cu numai 100 lei:). Contine 3 farduri de ochi (Phloof!, Swish si Satin Taupe) si un blush  Well Dressed. Nuanta Satin Taupe mi-o doream de mult si am zis ca asta e ocazia perfecta! Afacere,nu gluma!


Fardul Mac Deep Truth (este un albastru mai inchis in realitate) tare,tare frumos,desi sunt mai mult adepta nude-urilor si culorilor deschise. Uite ca ma surprind singura:P. Oricum imi place mult si sunt tare mandra de el:).


Nails Inc. in nuanta Basil Street a fost un alt chilipir luat de la Alexandra cu numai 20 lei:). Este un nude suuuperb,rezista bine pe unghii, se usuca repede.


Karl Lagerfeld -Sun Moon Stars
Cu parfumul asta am riscat mult. Habar n-avem cum miroase insa de muuuuult timp ma holbam la el si ma intrebam cum este. Mi-am luat inima in dinti si l-am comandat,mai ales ca l-am gasit la un super pret de fragrancedirect ,doar 100 lei cu tot cu transport! A venit intr-o saptamana si m-am indragostit de el de la primul puff :D. Ca sa va faceti o idee,seamana cu Femme de la Hugo Boss,doar ca este mai puternic (cel putin mie asa-mi pare,sper sa n-am nasul defect). Mirosul rezista,rezista,rezista! Chiar si dupa dus inca mai miroase pe piele. Site-ul este serios,prompt, primesti coletele repede si produsele bine impachetate...bani sa ai,ca ei produse au destule:D.


Paula's Choice!Ohh daaaa,d-aia m-am facut eu partener...ca sa-mi iau multe,multe creme...toate cremele sa apeleze la mine:)). La ultima comanda mi-am ales:
- Skin Balancing Super Antioxidant Mattyfing Concetrate Serum
- Almost the Real Thing Self-Tanning Gel (sunt tare curioasa cum este,voi incepe sa-l folosesc saptamana viitoare)
- Skin Perfecting 8% Gel Exfoliant (nu pentru acum,ci pentru la toamna)
- Essential Non-grassy Sunscreen SPF 15 with Antioxidants
- Lip Exfoliant with Micro-Beads
Voi reveni cu pareri despre ele imediat ce voi avea unele:P. Momentan le folosesc zilnic si astept sa vad ce efecte au...so far,so good!


Last but not least! Primul meu ceas Fossil si cu siguranta nu si ultimul. Este un ceas unisex,destul de masiv insa asta mi-am si dorit,imi plac ceasurile masculine. Simplu,fara pietre sau alte ornamente, ideal pentru orice ocazie:). L-am luat de aici. Recomand acest site,are preturi bune si produse originale. 


Gata,asta a fost tot!  Va pup si va doresc un weekend racoros!

22 de comentarii:

  1. sunt chiar crioasa cum e autobronzantul..astept nerabdatoare reviewul caci ma tenteteaza si pe mine:) super ceasul..imi doresc si eu unul cev in genul astuia de ti l ai luat tu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi spui?? Abia astept sa vad ce bronz ofera:). Ii voi face review dupa 2-3 folosiri. Daca vrei ceas si nu vrei sa platesti o avere pe el arunca un ochi pe site-ul ala,au multe reduceri si gasesti modele foarte frumoase:).

      Ștergere
    2. deja mi am facut un mic wishlist..acum sa vad cum ii arat prietenului meu siteul,caci se apropie ziua mea:)) oricum e superb..
      Am auzit lucruri bune despre autobronzantul PC,vara asta foloseam unul de la alverde,insa nu mi se pare prea "natural",caci pe pielea mea,bate spre portocaliu..si mai face si dunci pe la gat si incheieturi..asa ca mi pun bazele in cel de la PC

      Ștergere
    3. Pai ia vzi cum faci sa-i pice site-ul in fata, pana la urma e barbat si barbatii nu prea se pricep la cadour...deci l-ai scuti poate si de batai de cap:P. Si eu am auzit ca cel de la PC este bun,insa ramane de vazut,revin cu review imediat ce-l incerc:)

      Ștergere
  2. Ce dragute sunt toate!
    Sa le stapanesti sanatoasa! Ceasul imi place cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti pe toate cu placere! Astept impresii despre produsele Paula's Choice. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am un ceas tot de la Fossil :)Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms frumos! Esti multumita de ceas? Eu sper ca am facut o investitie buna:)

      Ștergere
  5. Vai cat imi place ceasul! Sa il stapanesti sanatoasa, sunt considerate ceasuri f bine Fossil-urile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahhhaaaa, m-am gandit eu:P,desi nu eram 100% sigura. Ms frumos!

      Ștergere
  6. Ai incercat deja oja? :D Nu pui poza :D ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba daaaa,maine pun poza pe facebook:D. Ms inca o data!

      Ștergere
  7. Ti-ai luat numai chestii dragute, sa te bucuri de ele! Astept review la self tanning gel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:-*! In seara asta inaugurez autobronzantul:D...revin cu pareri;)

      Ștergere
  8. ai un blogaward pe blogul meu becoming-a-diva.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumos e ceasul!! Si te invidiez si pentru produsele PC! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana! Eeee,usor,usor le incercam pe toate si asa vedem care ne sunt cele mai potrivite:). Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter