Preferatele lui 2012

La multi ani!! Sper ca 2013 sa va implineaca toate,toate dorintele,sa va aduca sanatate si fericire, liniste,dragoste si multi,multi bani! Mai ales bani! Pentru ca din pacate cosmeticele nu cresc in pomi iar poftele sunt din ce in ce mai mari si mai multe. Am dreptate? La mine cel putin asa e! Imi doresc ca-n 2013 sa ma imbogatesc grav, sa ma dea banii afara din casa in asa hal incat toate produsele de beauty sa fie ale mele si numai ale mele:)). 
Hai bine, nu chiar toate, mai las si pentru altii ca nu-s chiar asa hapsana:P.
Pana atunci, revin cu prima postare pe anul acesta, in care va prezint preferatele lui 2012. Tin sa spun ca nu am gasit preferate pentru toate categoriile prin urmare am adunat fashion + beauty :).
Las trancaneala de-o parte si va prezint cele mai purtate/folosite produse in anul ce tocmai a trecut:

Aaaa, era sa uit! Nu am considerat necesar sa enumar (iar) preferatele pentru ingrijirea tenului, le gasiti te toate in postarea despre rutina mea zilnica. Produsele sunt aceleasi,rutina este aceeasi si daca le-am folosit intregul an si continui inca sa le folosesc este foarte clar ca sunt preferate,nu?

Accesorii

Ceasul Fossil rose-gold pe care l-am achizitionat in vara anului trecut si de care nu ma mai satur!


Incaltaminte

Aceste sandale le-am cumparat in urma cu 3 ani de pe un site din SUA. Au costat putin peste 100 lei. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru ele. Le port de 3 veri incoace ca dispearata, de parca nu as avea altceva de incaltat si spun cu mana pe inima ca-s cele mai comode si atragatoare incaltari ever! Am primit numeroase complimente pentru ele si daca as avea de unde sa mai procur o pereche as fi tare fericita...din pacate nu le-am mai vazut pe site de 2 ani:(.


Geanta

Traiasca H and M!! Nu e nimic special la geanta asta in afara de faptul ca este foarte,foarte incapatoare si rezistenta. Prietena mea face mereu glume pe seama faptului ca am o multime de lucruri pe care le car dupa mine si ca in viitor e sigura ca voi trage un mare troller dupa mine:)). Recunosc, nu e deloc exclus:P.


Rochie

Am cumparat-o acum 2 ani (cred) de la Margot. Am o anume atractie pentru hainutele cu istorie, iar la ea gasesc mereu lucruri interesante. Sunt tare mandra de rochitele cumparate de pe blogul ei:). Aceasta in special! Este foarte vaporoasa, lejera, feminina,perfecta pentru orice eveniment. A fost alegerea mea in zilele cand eram pe fuga...adica 80% din timp:)).


Pantaloni+ camasa 

Jeansi negri,rupti (de mine:P) foarte comozi,nu necesita calcare, ii imbraci si iesi pe usa:P. La fel si camasa (H and M) din voal, nici ea nu se calca (da, am o mare problema cu calcatul hainelor), o arunci pe tine si gata. Ce poate fi mai cool decat un outfit rapid?


Parfum

Desi intreg anul am mirosit doar a Ricci Ricci (my all time favorite) nu ii pot acorda premiul de preferatul anului. Noup, caci locul i-a fost furat de fratele Mademoiselle Ricci. Desi nu e corect, acesta imi place mai mult si il desemnez preferatul anului! I just love it!


Antiperspirant

Piatra de alaun Crystal, cumparata de pe iherb,nu exista alceva mai bun! Review aici.


Fond de ten

Estee Lauder- Double Wear isi pastreaza locul pentru al 2-lea an consecutiv. Tin sa precizez ca ma refer la formula veche, care din pacate nu se mai fabrica si sunt usor disperata la gandul ca-l voi termina la un moment dat si nu voi avea cu ce sa-l inlocuiesc:(. Despre formula noua si motivele pentru care nu imi place voi vorbi zilele urmatoare.


Anticearcan

Clinique- Airbrush concealer.Este pur si simplu MINUNAT, review aici


Blush

Mac-Style. O nunata superba roz-piersica,se aplica usor,rezista intreaga zi. Intind mana dupa el aproape in fiecare zi si simt ca-i voi ramane fidela mult timp!


Farduri 

Nu m-am putut hotara care imi place mai mult dinte cele 2, prin urmare ocupa impreuna acelasi loc.
Primul este Mac-Club. Am visat la el mult timp si cand l-am primit m-am indragostit de-a binelea. Este o nuanta duo-chrome, gri cu tente verzi si rosiatice. Sincer mi-e greu sa-i descriu culoarea, atat de special este! Daca nu l-ati incercat si sunteti fane smokey eyes, vi-l recomand! Imi veti multumi!



Al 2-lea este MUFE- Aqua cream nr 15. O nuanta de bronz-auriu minunata! Se  aplica usor, rezista muuult (24 de ore testat personal), arata demential. Singurul minus este ca se usuca foarte repede odata aplicat. Deci daca vrei sa-l intinzi putin cu pensula trebuie sa te misti repede. In rest,numai cuvinte de lauda! Abia astept sa mai pun mana pe cateva!



Gel de dus

Jason Naturals-Apricot body wash. Recomandat de Georgiana, cumparat de pe iherb, folosit in nestire. Miroase suuuperb, incrediente bune, lasa pielea moale si fina. Dusurile mele s-au lungit considerabil de cand a intrat el in viata mea:).


Crema de corp

Tot iherb, de data asta Alba Botanica varianta gigant (1L):P. Foarte emolienta, se absoarbe rapid in piele,hidrateaza excelent. Nu are cel mai frumos miros din lume insa nimeni nu e perfect,right? Dupa un timp te obisnuiesti si nici nu-l mai simti.


Tangle teezer

Peria minune fara de care nu stiu cum am reusit sa traiesc pana acum! Serios! Descurca parul in 2 miscari, fara dureri,fara sa-l rupa. Cea mai bune investitie in 2012!


Tratament par

Evident Joico K-pak Reconstructor. Il folosesc de mai bine de 1 an si am vazut diferente majore in structura si manevrabilitatea parului atunci ca nu l-am folosit:(. Am vorbit despre el aici, nu pot spune decat ca este si va ramane preferatul meu!


Si gata! Acestea sunt preferatele mele pentru 2012! Cam amestecate ele,cam putine (poate) insa am tinut mortis sa va prezit doar preferatele in adevaratul sens al cuvantului. Mai sunt o multime de produse care mi-au placut sau imi plac insa nu intr-atat de mult incat sa se incadreze in aceasta postare.
Sper ca v-a placut! Le astept cu interes pe ale voastre...

18 comentarii:

  1. super produse,bineinteles! imi plac primele sandale si outfitul cu pantaloni rupti si sandale negre! you're cool,babby!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandalele sunt minunate! Ma bucur mult ca-ti place gelul de dus Jason, adevarul e ca e cel mai fain ever! :D Eu am mai avut cu mango si musetel dar nu se comparau ca aroma.
    Pupici si la multi ani si multi, multi bani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:). Daaaa, e cel mai bun gel de dus ever!! Multumesc pt recomandare!:-*

      Ștergere
  3. Foarte frumos ceasul.
    La multi ani si un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca-ti place:D. La multi ani si un an asa cum iti doresti!:)

      Ștergere
  4. La multi ani!
    Si eu visez la MAC Club de nu stiu cand. Vreau sa imi fac o minipaletuta cu el si Sable.
    Sandalele sunt superbe!
    PUP!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo ai si de ce:D. Sper sa intre in posesia ta cat mai curand! E cu adevarat special.
      Si eu visez la Sable acum:))
      Te pup!

      Ștergere
  5. Imi place mult ceasul!





    http://preciousboutiquee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,

    Scuze ca postez aici, dar cand mai faci comanda la Paula?

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as vrea sa fac luna asta...voi face un anunt saptamana viitoare!

      Ștergere
  7. I love the watch! Și abia aștept să încerc și eu piatra de alaun :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place outfitul din poza cu geanta :D

    RăspundețiȘtergere
  9. ceasul ala ma omoara! <3 inca nu ma simt pregatita sa scot banii din portofel, dar cred ca o sa o comit! <3
    si jeansii negri sunt super sexy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand te hotarasti anunta-ma, iti dau toate detaliile (deja am experienta:P) si o mica reducere pe site:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter