Top 5 poduse Paula's Choice

Astazi va prezint cele 5 produse Paula's Choice preferate si indispensabile pentru mine.Nu sunt singurele din rutina mea zilnica, dar sunt cele care mi-au oferit cele mai bune si rapide rezultate. Aceste produse le voi cumpara iar si iar, pentru ca sunt ajutorul meu de nadejde in lupta cu tenul problematic si nu numai.
Intr-o ordine aleatorie, unul cate unul dupa cum urmeaza:

Clear Targeted Blemish Relief Toner
Este de departe preferatul meu si  fara el, cu siguranta nu as fi avut aceleasi rezultate (uimitoare). Pentru cei care nu stiu, este un exfoliant chimic ce contine 2% acid salicilic,destinat tenului acneic.Am vorbit despre el si efectele lui de nenumarate ori, review-ul il gasiti aici
In prezent folosesc varianta Extra (curiozitatea nu mi-a dat pace si am zis sa-l incerc), insa textura uleioasa nu-i chiar pe gustul meu si planuiesc sa-l achizitionez iar pe vechiul meu prieten:).Acest produs este un must pentru tenul cu probleme si-l recomand din toata inima!!


Resist Advanced Replenishing Toner
Acest produs m-a facut sa-mi schimb radical parerea despre tonere si rolul lor intr-o rutina de ingrijire buna. Niciodata n-am inteles de ce e nevoie sa folosesti un toner...pana l-am intalnit pe el! Inca de la prima aplicare am observat beneficii: tenul era mai luminos si catifelat. Textura este laptoasa dar se absoarbe rapid in piele. Aduce un plus de hidratare, formula este bogata in antioxidanti, calmeaza iritatiile, reduce roseata si ajuta la uniformizarea nuantei tenului. Despre cand/cum il folosesc am scris in rutina zilnica.
Cu alte cuvinte, face tot ce promite si faptul ca sunt la al 2-lea tub arata cat de mult il iubesc. Desi este recomandat tenului normal/uscat, il folosesc cu succes pe tenul meu gras spre foarte gras, fara sa-l incarce sau sa-l ingrase. Vara, cand din cauza caldurii abia mai suport si hainele pe mine, il folosesc in loc de crema de seara si face o treaba excelenta.


Resist Anti-aging Hand Cream SPF30
Nu m-as fi gandit niciodata ca o crema de maini va tine locul unei creme de fata. Uite ca omul cat traieste invata si descopera! Este o crema cu textura light, se absoarbe ultra rapid fara sa lase acea pelicula alba enervanta, fara sa dea tenului aspect gras,excelenta baza de machiaj,hidrantanta. Ofera protectie solara ridicata, este nevoie de putin produs pentru a acoperi intregul ten.Ce sa-mi doresc mai mult?


Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
Poate fi folosita si ca masca, tinuta 20 de minute pe ten apoi clatita, dar pentru rezultate excelente este recomandata pe post de crema de seara. Si asa o folosesc de 1 an incoace:). Textura lejera, se absoarbe rapid, hidrateaza excelent, gramaj generos, pret imbatabil.Am vorbit despre ea aici si dupa cum vedeti parerea a ramas aceeasi.


Resist Body Treatment with 2% BHA
Ultimul produs, dar nu cel din urma...aliatul meu in lupta cu foliculita! I-am facut review acum aproape 1 an si dupa cum se vede inca il folosesc cu spor. Dau gata cate un tub pe luna:)). Partea buna este ca are efect si foliculita abia daca-si mai face simtita prezenta, partea nasoala este ca odata oprita aplicarea cremei,foliculita isi reintra in drepturi. 
Planuiesc sa ma epilez definitiv si asa voi scapa de problema! Pana atunci, aceasta crema imi este cel mai bun prieten!.


Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Sunteti de acord cu mine?
Daca nu ati incercat inca, sper ca acest mic "top"sa va indemne sa le dati o sansa! Merita, va asigur!

11 comentarii:

  1. Nu am incercat inca, dar din cate am citit despre ele sunt niste produse care merita incercate iar eu le-am pus pe lista:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de maini am comandat-o si eu acum cateva zile si ieri a intrat in posesia mea . Am folosit-o deja in aceasta dimineata si mi-a placut mult . Replenishing toner mi-l doresc si eu cu disperare pentru ca am avut mostre si m-am indragostit de el si de formula sa laptoasa , e genial. Eu mai am de la Paula , cleanser-ul pentru piele mixta si exfoliantul BHA 1% . Pana acum sunt multumita de toate produsele si abia astept sa mai bifez si altele de pe wishlist . Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti in continuare cu placere! Toner-ul este cu adevarat minunat si ma bucur ca-ti place la fel de mult:D. Te pup!

      Ștergere
  3. si eu am incercat crema de maini, ca si-a luat-o mama pentru ea - de fapt tu stii, ca prin tine le-am luat - si mi-a placut tare mult. tonerul Resist l-am folosit prin numeroase mostre si e minunat, mi-ar placea sa il cumpar fullsize. masca SR e pe terminate, dar sunt de aceeasi parere ca tine. din pacate, BHA nu mai tolerez de la o vreme, nu stiu care poate fi cauza...inca incerc sa imi dau seama. deocamdata folosesc doar AHA 10%, dar m-as indrepta spre Resist 5% AHA mai incolo. te pup! multumim de top :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai tolerezi bha-ul? Ciudata treaba! Eeee, lasa ca e bun si aha-ul:D. Atata timp cat tenul arata bine si aha-ul isi fac treba, nu vad unde ar fi problema:). Te puup!

      Ștergere
  4. cu ajutorul tau am descoperit PC si desigur le voi incerca si altele cu indrumarea ta.puppppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac:D. Te pup si stii ca daca esti curioasa de ceva, trebuie doar sa ceri:)

      Ștergere
  5. Primul toner l-am avut si eu si l-am iubit tare mult, chiar regretasem ca l-am dat gata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, stiu cum e. O sa ma intorc la el cu siguranta, dar nah, acum il folosesc pe asta ca am dat bani pe el si mi-e ciudata sa-l las sa expire:P.

      Ștergere
  6. Mie imi place tonerul skin balancing foarte mult, sunt la al doilea tub :P

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter