Estee Lauder -Double Wear



La inceput am citit despre el,apoi am vazut review-uri pe Youtube care m-au facut curiasa si ulterior am ajuns sa-l cumpar...si am facut alegerea potrivita:D. Pur si simplu il ador!!! Nu pot sa spun ca am incercat foarte multe fonduri de ten high end,insa acesta este de departe cel mai bun pe care l-am folosit so far si cu siguranta am sa-i raman fidela muult timp de acum incolo.

Este un fdt lichid cu acoperire mare (exact ceea ce-mi doream,caci am ceva pete pe fata ramase in urma "interventiilor" mele asupra cosurilor:(...stiu ca e o mare greseala,dar nu ma pot abtine uneori:P),se intinde usor si uniform indiferent daca folosesc sau nu primer inainte. Rezistenta foarte mare la transfer,il aplic dimineata si se pastreaza intact pe fata pana seara, fara sa-mi lase urme pe haine (am patit si d-astea) si fara sa aibe efectul de "masca"...prietena mea imi spune mereu ca atunci cand il folosesc,tenul arata foarte bine si nici nu-ti dai seama ca port fdt:),deci are un finish natural, un fel de second-skin.Exact asta si cautam,nu-mi plac fdt grele,ce practic astupa tenul si-l fac sa se simta incarcat:).
Matifiaza foarte bine si efectul este de lunga durata,de cand il folosesc nu am mai avut nevoie sa aplic pudra,tenul nu a mai lucit,sebumul nu si-a mai facut de cap nici dupa 6-8 ore de la aplicare. Si da,ati citit bine,nu necesita pudra:D,da un finish suuperb,natural,mat.

Un mare plus pentru faptul ca are SPF 10,ceea ce este esential,stim cu toatele...dar din pacate pe piata inca se gasesc o multime de produse care au "omis" acest detaliu. Este nevoie de foarte putin produs pentru o acoperire optima si intreaga a tenului,iar acest lucru ma bucura tare mult caci in final concluzionez ca-si merita banii cu adevarat.Nimic nu este mai enervat decat sa cumperi un produs scump,la care probabil ai visat mult timp,dar care sa se dovedeasca a fi de proasta calitate...eu am patit-o din pacate:(. Insa nu si cu acest produs,care ma multumeste pe deplin si ma face fericita de fiecare data cand ma uit in oglinda:)).
Singurele minusuri le-as acorda pentru lipsa pompitei care mi-ar fi usurat mult munca...siii mirosul,care nu este unul dintre preferatele mele,nu-l pot descrie insa claar nu miroase a vanilie:)),dar m-am obisnuit cu aceste "detalii",iar mirosul nu este unul puternic, nu-l simt decat atunci cand il aplic...ulterior dispare.
L-am cumparat din Sephora la pretul de 198 lei. Este disponibil in 20 de nuante (sper sa nu ma insel) si am gasit-o pe cea care se confunda perfect cu tenul meu,Ivory Beige, lucru care ma bucura si mai tare caci eu de obicei sunt intre 2 nuante si niciodata nu o gasesc pe cea potrivita:)).
Il recomand? DAAA!!! Daca aveti tenul gras si cu imperfectiuni,acest fdt merita investitia pe deplin:D.





17 comentarii:

  1. Am si eu acest fdt. dar nu mai sunt asa entuziasmata in privinta lui si o sa-ti spun si de ce.
    Inainte sa-l cumpar, 1 luna de zile am tot citit review-uri si urmarit filmulete pe YT. Imi doream un produs care odata aplicat pe ten, acolo sa ramana intreaga zi si care, desigur, sa fie rezistent la transfer, caci nu doream pete de fdt pe haine, telefon etc.

    Din aceste 2 puncte de vedere, e fdt ideal, perrrfect!

    Ce nu-mi place:

    1. E prea vascos, il intind greu.
    2. Daca nu sunt atenta la cantitatea aplicata, apare ca o... "vopsea"! :D si nu am tendinta de a aplica. O cantitate cat 1 bob de mazare, pt mine, e suficient sa acopere intregul ten.
    3. Nu am gasit o crema care sa mearga atat de bine cu acest fdt, incat sa se aplice uniform si usor. Am incercat mai multe, care fie aveau o consistenta mai light, fie mai grosiere (sa le spun asa).
    4. Ce imi DISPLACE cel mai mult la acest fdt e ca evidentiaza porii din zona obrajilor. Trebuie sa fiu foarte atenta cum il aplic pt a diminua acest incovenient. Aceasta se intampla deoarece este puternic matifiant.
    5. Nu are pompita, dar aceasta nu ma deranjeaza atat de mult
    6. SPF-ul 10, din punctul meu de vdr, e un artificiu de marketing. E ca si inexistent. Din cate stiu, SPF-ul trebuie sa fie minim 15 pentru a oferi o minima protectie impotriva razelor UV, deci nu te baza pe el in aceasta privinta.
    7. De asemenea, imi displace ca nu il pot aplica decat cu degetele. Cu pensulele, se ia prea mult produs si fiind vascos, il intind greu. Un makeup artist imi recomanda sa incerc sa-l aplic cu un buretel cosmetic. Mie nu-mi prea plac bureteii,dar o sa incerc si varianta aceasta...

    Gasesc potrivit acest fdt doar persoanelor care au cu adevarat probleme cu tenul (de ex. acnee severa) si au nevoie de un produs full coverage, de asemenea persoanelor acre vor un produs rezistent la transfer, insa pentru ca, in ceea ce am priveste, i-am gasit atatea incoveniente, eu m-as gandi de 2x inainte sa-l cumpar.

    O bila alba este ca nu provoaca acnee, din contra mi se pare ca ajuta la reducerea punctelor acneice existente.

    L-as mai recumpara? Nu cred!

    Te-as intreba:

    1. Ce crema folosesti inainte de a-l aplica?
    2. Cu ce il aplici? pensula? buretel? degete?
    3. Ce nuanta folosesti?

    Merci!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: Scuze, nici n-am observat ca ai mentionat deja nuanta aleasa - Ivory Beige, pornita fiind impotriva acestui fdt. :))

    Spune-mi, te rog, ce tenta are? galbuie sau rozie?

    Eu folosesc "Bone", cu tenta galbuie. Nu e un perfect match pt mine. Mi-ar fi trebuit ceva o idee mai inchis, insa urmatoarea nuanta era "Linen" care era prea galbui... restul disponibile, erau prea inchise pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana,ma bucur tare mult ca in unele puncte de vedere ne potrivim,cum ar fi:ca e matifint si ca e nevoie de o cantitate f mica pt tot tenul ai ca lipsa pompitei e enervanta:). Cat despre restul:
    1- Mie una nu-mi evidentiaza porii de pe obraji,recunosc desi am tenul gras nu ma pot plange de pori mariti (lucky me),insa eu personal nu ma confrunt cu aceasta problema.
    2-De regula il folosesc cu baza de machiaj Sephora (inca nu i-am facut review) si sunt f multumita. Se intinde usor si uniform. L-am aplicat si fara baza si sincer nu am avut probleme.
    3- Il aplic cu degetele,tapotand usor peste tot...nu-mi frec fata cu el. E un procedeu ce dureaza mai mult,insa rezultatul e muult mai bun decat daca ai aplica in mod normal.Mie nu mi se oare vascos,sau greu de intins...poate si datorita primer-ului.
    4-Nuanta mea are tenta galbuie si exact cum am spus e nuanta tenului meu,eu fiind mai inchisa la culoare,mai "bronzata":P.
    5- Am auzit si eu cum ca SPF-ul trebuie sa fie minimum peste 15...insa...decat NO SPF...e bun si 10,parerea mea:)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Tenul meu se intelege foarte bine cu acest fdt,acum fiecare este diferit,fiecare ten are "nebuniile" lui:P. Am vazut acum ca ai spus si despre crema...eu folosesc Effaclar Duo,insa nu e f importanta caci dupa aplic primer...si apoi fdt.Probabil primer-ul face diferenta:).
    L-ai incercat cu primer? Nu s-a comportat altfel?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deea, merci pentru raspunsul prompt. ;)
    Ma bucur ca nu intampini multe dintre problemele mele, ca sa vezi cat de diferite suntem :))

    Oricum, decat sa fie un fdt care sa creeze acnee, cum am inteles ca se intampla cu unele fdt. MAC, mai degraba acesta...

    Am incercat sa aplic un fdt (nu mai retin care, dar tot pt ten mixt/gras) cu baza aceea de la Sephora (aceea transparenta, aveam o mostra). Spre surprinderea mea, "fugea" in toate partile fondul de ten, in functie de miscarea degetelor... Nu putea sa-l intind sub nicio forma. Cred ca ceva nu "interactiona" cum trebuie. Insa, ce mi-a placut la acea baza a fost ca lasa tenul extrem, extrem de fin... O sa incerc si eu acea baza cu acest fdt. Poate, macar in privinta aplicatului, n-o sa mai am bataie de cap.:) Daca tot am dat un pumn de bani pe el, macar sa-l termin. :))
    Te pup!
    o zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana chiar iti recomand baza,exact cum ai spus si tu lasa tenul ff fin...si perfect pt a intinde fdt. Si ia gandeste-te putin ca ai spus mai sus ca ti se pare vascos,deci cu primer inainte se va intinde perfect nu crezi?:). Acel fdt pe care l-ai incercat probabil era muult prea lichid:P. Si de un alt lucru de care sunt sigura este ca baza iti va face porii mai putin evidenti...incearca si te rog anunta-ma daca vezi diferente:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, ai dreptate. Acel fdt era mult mai lichid decat acesta de la EL. :) O sa incerc si acea baza si revin cu impresii. Merci. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu il am de cateva luni si nu am fost prea multumita la inceput.Am incercat sa-l aplic cu degetele, pensula clasica pt fdt , cea stipple si burete dar nu arata tocmai natural. Acum il folosesc cu pensula de pudra de la elf (gama studio) si sunt multumita de rezultatul final ,arata destul de natural , nu evidentiaza porii si aplic o cantitate foarte mica.Ca baza eu l-am incercat cu cea de la sephora (cea transparenta , matifianta), una de la avon din gama anew si primed and poreless de la too faced .Acum il aplic imediat dupa crema hidratanta (avene sau vichy -am tenul mixt cu zone foarte uscate iarna) si mi se pare ca e cea mai buna varianta pentru mine.Oricum e un fdt excelent si chiar face ce promite.Voi incerca si eu metoda ta de aplicare ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra ma bucur ca iti place.asa cum am spus in postare si eu ma inteleg perfect cu el:). Incearca sa tapotezi mai mult decat sa intinzi...la mine merge perfect,mai ales pe zonele cu probleme ce necesita acoperire mai mare:). Maine ar trebui sa-mi ajunga si mult ravnita pensula Sigma F80...sunt tare curioasa cum se va aplica cu ea:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. In duty free il gasiti cu 24 euro (daca se intampla sa ajungeti in ceva aeroport, nu-l ratati), si merita, si eu il am.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru informatie,e foarte folositoare pt cine are in plan o vacanta:D. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Deea, huuug you tight! :) Stii de ce?! Mi-am amintit de sugestia ta de a aplica fdt Estee Lauder/Double Wear cu un buretel usor umezit si azi mi-am luat (in sfarsit!) un buretel sa incerc varianta asta siiii... rezultatul este -ten impecabil,
    -usurinta in aplicarea produsului si
    -uniformitatea culorii!!! Yay!
    Sunt asa de fericita! :)

    Eram pornita impotriva acestui fdt. :P Dar niciodata pana acum nu am folosit buretel la aplicarea fdt, este adevarat..
    Merci mult pt sugestie! :*

    ~ Te-as intreba ce demachiant folosesti cand aplici acest fond de ten? dar pt ochi, ce demachiant folosesti?

    Observ ca nu pot scoate deloc fondul de ten din buretelul cu care l-am aplicat. A ramas "murdar" :)
    ~ Si tie ti se intampla la fel? Este un buretel obisnuit pt makeup. Am dat 1,5ron pe el sa vad daca si pt mine functioneaza tehnica asta. Ma crezi ca acum mi-e gandul la vestitul BeautyBlender. Am impresia ca livreaza si in Ro. http://www.beautyblender.net/
    ~ L-ai testat cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana ma bucur mult ca ai incercat varianta asta si ma bucur si mai mult ca iti place rezultatul:D. Ca si demachiant (atat pt fata cat si pt ochi) folosesc cleanser-ul de la Paula's Choice si crede-ma inlatura absolut orice urma de machiaj.Acelasi produs il folosesc si pt a curata pensulele,bureteii si face o treaba excelenta.Uite review-ul lui: http://deesboudoir.blogspot.com/2012/04/paulas-choice-all-over-hair-body.html
      Nu am incercat beauty blender-ul si tare-s curioasa,sper sa-l iau cat de curand. Sunt site-uri care-l livreaza si la noi,daca te intereseaza te anunt cand dau vreo comanda unde il au disponibil:). Te pup

      Ștergere
  13. Deea, daca mi-as lua un beauty blender, ma gandesc sa iau un dupe de pe ebay. Am umarit acest video: http://www.youtube.com/watch?v=XHJeF9IweGA si cred ca nu se merita 20$ sau cat ajunge cu tot cu transport, daca si dupe-ul face aceeasi treaba. :) Dar, daca gasesti un pret bun pe vreun site, lasa pls un msj pe Facebook.;) Pupici, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. ps: Deea, urmareste si acest filmulet pls:
    http://www.youtube.com/watch?v=U_1PoAk7mJs&feature=fvwrel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm,foarte interesant!! Si chiar are dreptate:). Am sa ma uit dupa bureteii aia si daca gasesc undeva la un pret acceptabil dau zvon pe facebook si punem de o comanda:D. Cu cat suntem mai multe cu atat mai bine,impartim transportul.Ma pun pe cautat:P. Te pup

      Ștergere
    2. Voi va laudati fondul de ten si eu sunt disperata ca nu imi gasesc unul pe masura tenului meu "ciudat" si gras. Am incercat fondurile de ten (Chanel, Bourjois, Mayballine) cu baza de machiaj si fara dar toate arata foarte rau pe fata mea :)), se strang, se scurg si mi se sterg de pe fata. Sunt de-a dreptul disperata, mai am de incercat Diorskin si L'oreal infallible. Chiar acum m-am uitat in oglinda dupa 6 ore si m-am speriat de-a dreptul, cred ca la fel si colegii mei :D. In cazul in care aveti sugestii pt mine astept raspuns :)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter