My make-up bag

Am vazut pe mai multe bloguri acest gen de postare si cum astazi starea mea de spirit este mai buna,m-am gandit ca e momentul perfect sa va prezint ce "car" dupa mine atunci cand sunt la serviciu sau in general cand plec de acasa:).

- Portfardul este relativ micut insa foarte incapator,cumparat de la Bamboo,sunt sigura ca l-ati vazut pe acolo:P
- Setul de pensule Cosmetic Style (travel size),format din 7 pensule foarte elegante si dragute,din par natural. Le iubesc! Isi fac treaba foarte bine,nu le cad perii si in acest mic etui ai tot ceea ce-ti trebuie pentru un machiaj reusit:).
- Fond de ten Estee Lauder -Double Wear, am numai cuvinte de lauda,a devenit preferatul meu, am sa-i fac un review curand.
-Mini primer Urban Decay,nuanta Greed
-Benefit-That Gal, varianta mini (din trusa Confessions of a concealaholic),nu e preferatul meu,insa atunci cand am nevoie de un mic retus,un glow proaspat,este perfect:).
-Flormar concealer,am scris despre el,imi place si il folosesc mereu.
-Benefit-Erase Paste,varianta mini (tot din trusa Confessions),nuanta medium. Este preferatul meu so far, si da,folosesc 2 concealere,pentru ca impreuna fac o treaba excelenta:D.
-Mascara Max Factor-2000 Calorie, black...imi place.isi face treaba bine.
-Sephora- Khol expert- creion negru
-Neutrogena- SkinClearing Mineral Powder- am aceasta pudra de mai bine de jumtate de an si o folosesc mereu,isi face treaba,acopera bine,potrivita pentru tenul cu probleme (incredient activ- acid salicilic 0,5%), o am in nuanta Soft Beige.
- Too Faced- Glamour to go 2 -Iubesc aceasta trusa,am cumparat-o special pentru a o purta dupa mine. Este mica,mica si compacta,contine 8 farduri de pleoape,4 glosuri si un blush pe care-l ador:). Datoria ei am reusit sa "aerisesc" cat de cat portfardul.

Acestea sunt produsele pe care le tin tot timpul in geanta ( mai sunt 2 pe care am omis sa le pozez: balsamul de buze de la Apivita si gloss-ul de la Dior,dar le-am prezentat deja in alte postari:P) sper ca v-au placut:).

15 comentarii:

  1. Wow! Dar plimbi ceva produse dupa tine! Eu imi iau doar balsamul, rujul si pensula de ruj daca este cazul si uneori pudra compacta. In rest nimic de makeup :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Pinkie eu sunt mai panicata din fire si merg pe ideea : daca o sa am nevoie de ceva si nu-l am la mine,ce ma fac?:P. Plus ca am ramas "traumatizata" dupa o intamplare: intr-o dimineata in drum spre munca,mergeam cu geamul deschis la masina,afara ploua si a trecut un nebun pe langa mine cu o viteza incredibila si m-a stropit direct in fata:)). Acum rad,insa atunci crede-ma nu radeam si bineinteles ca a trebuit sa-mi sterg machiajul si sa-l refac;). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. eu doar ruj si balsam, poate si un gloss uitat p-acolo si numai extrem de rar tusul ca se mai topeste pe la coada ochiului pe parcursul zilei. in rest, machiajul oricum mi se deterioreaza pana cand plec de la munca dar si daca as avea produsele, n-as avea chef sa retusez. nici blotting papers nu am reusit sa folosesc pe parcursul zilei. mai pun cate un servetel pe frunte

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, wow, wow!!!!! super misto postarea, super faine produsele....merci ca ne-ai impartasit si noua despre "chestiile" ce le porti mereu cu tine:))
    la mai multe postari de genu'

    RăspundețiȘtergere
  5. Anais la mine o zi de munca dureaza 24 de ore...lucrez in ture.Iar in 24 de ore machiajul se mai duce,se mai strege ,se mai intinde si trebuie retusat;). Daca as fi avut program normal de 8 ore,mai mult ca sigur nu le-as fi carat dupa mine pe toate:)). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ti-a placut Hannelore,ms frumos! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. wow super, abia astept sa vad ce ai de zis de double wear

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu imi doresc setul de pensule :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Jules ii voi face review foarte curand, oricum ca idee principala: imi place de mor!. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Krista chiar iti recomand acest set,este foarte practic si de calitate:)

    RăspundețiȘtergere
  11. iti tot recitesc postarile k imi plac tare mult:))
    o intrebare:
    Neutrogena- SkinClearing Mineral Powder se gaseste in farmacii??? vreau si eu, dar nu am vazut-o nicaieri:(

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc,ma bucur ca-ti plac:). Pudra am luat-o de pe okazii.ro,caut-o acolo;). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu m-am gandit la asta pana acum,am vazut ca multe fete le au deja...dar se rezolva:).

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter