Operatiunea: Paleta de machiaj

Am tot vazut pe diverse bloguri postari de genul asta,si m-am gandit ca e musai sa intru si eu in randul lumii si nahh,nu pot rata nicio ocazie sa ma laud:))....(debordez de modestie in dimineata asta:P). Am o stare euforica,habar n-am de ce,caci nu s-a perecut nimic neobisnuit insa incep sa cred ca Spiritul Craciunul isi face loc usor,usor in mine...sau poate nu....nu conteaza, atata timp cat ma simt bine:).
Urmeaza o insiruire de make-up palettes ( suna asa pompos...dar imi place:P), ca sa vedeti cu ce "ma dau" eu pe ochi...nu ca ar fi o informatie de interes national,insa wtf,pentru asta am blog:P.

Urban Decay -paleta aniversara,primita de la darnicul Mos Nicolae. O iubesc,e cu adevarat spectaculoasa,culorile sunt superbe, e o adevarata aventura de fiecare data cand o folosesc: mi-e greu sa ma hotarasc cu ce nuante sa ma machez...as fi in stare sa le aplic pe toate:)).

Urban Decay-Dangerous palette. O dor,m-am laudat cu ea cand am cumparat-o,ma laud acum si probabil am sa ma laud si la anul:))

Too Faced-Fun in the Dark. Poza a fost facut in momentul in care am achizitionat-o,acum din pacate nu se mai prezinta in aceeasi stare,caci am "mutilat-o" putin (cele care ma urmariti probabil ati vazut),insa o folosesc in continuare cu aceeasi placere:).

Too Faced-Galmour to go 2. Am cumparat-o datorita design-ului minuscul,pentru a o tine in portfard...so far,nu m-a dezamagit.

Sleek-Storm. Love it,love it! Mai era si Sunset,care insa mi-a fost confiscata de mama:P.

Flormar quad- l-am luat special pentru nuanta de portocaliu care este suuuperba:)

Cam astea sunt trusele mele momentan...spun asta pentru ca in curand urmeaza sa am si muuult dorita NAKED:D...si cine stie pe ce mi se mai pune pata,mai ales acum de sarbatori cand reducerile sunt in toi!

7 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter