Ce-am mai cumparat luna asta...la reducere:P

Pentru ca este ultima zi din ianuarie m-am simtit oarecum obligata sa nu dau uitarii restul produselor achizitionate in aceasta luna,avand in vedere ca nu consider necesar sa le fac un review individual. Prin urmare le-am adunat pe toate intr-o mica si draguta postare "de prezentare":). Tineti-va bine...urmeaza colectia : REDUSELE:))

1- Too Faced -Luster Liner (Pearl effects lip pencil)
Habar n-am cum se numeste nuanta,era scrisa pe cutie,pe care bineinteles am aruncat-o:P. Ca idee este un rose soft,aproape nude,consistenta cremoasa,aplicare usoara,rezistenta buna...imi place:). L-am luat din Sephora evident la reducere:P...pret 35 lei. Vine impreuna cu acutitoarea mare din poza:D.


 2- Sephora - Long-lasting Eye Liner
L-am avut si in trecut,acum l-am recumparat, este clar ca avem o relatie speciala. Nu m-a dezamagit niciodata,se aplica usor datorita aplicatorului cu pensula,are un finish mat (de obicei tusurile au un luciu al lor,mie una nu-mi place...acesta insa nu il are),rezista timp indelungat fara sa migreze in alte locuri ale ochiului...isi face treaba foarte bine si de aceea voi continua sa-l recumpar mereu. L-am gasit la reducere cu 18 lei.


3- OPI -Pachet Base coat +Top coat
Le-am cumparat cu 56 lei amandoua,pentru cine este interesat oferta inca este valabila aici.
Nu am nimic de adaugat,isi fac treaba,sunt multumita,pretul mai mult decat ok.


4-NYX -Jumbo Eye Pencil
Nunatele milk si black,dar am de gand sa-mi maresc "colectia":P. Imi plac aceste creioane.,sunt moi,cremoase,se aplica usor si in cantitate suficienta nefiind nevoie sa insisti,foarte pigmentate si nu in ultimul rand ...pretul foarte ok..18 lei buc:).Cumparate de aici...bineinteles tot la reducere:)).


5- Sleek - True Color
Primul meu ruj Sleek,nuanta Naked (funny a fost ca l-am primit in aceeasi zi cu paleta Naked,dupa cum se observa si in poze:P).Aceste rujuri mi-au trezit de mult curiozitatea si in sfarsit mi-am amintit sa-mi comand unul:)). Un ruj pigmentat,cremos,aplicare usoara,nuanta superba. Dar...nu-mi place faptul ca nu rezita foarte mult pe buze si ca nu este hidratant,dupa circa 1 ora de la aplicare buzele-mi sunt uscate si sunt nevoita sa-l aplic din nou. Nu il incadrez inca la dezmagiri pentru ca-mi place foarte mult culoarea...am sa-i mai dau cateva sanse:). Pret 30 lei,cumparat din acelasi loc cu Nyx Jumbo.




10 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter